• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arada Kaldim..

fudelya fudelya
Az çok görmüş geçirmiş bir insanım , üvey annelerin ne kadar sevgi dolu olduklarını bilirim .
Ayrıca kadınım , biz kadınlar birbirimizin hissiyatlarını biliriz.
Kuzenine söyle onlar rakip değiller , masum günahsız babalarını seven çocuklar.
Böyle yaparak anca gözden düşer.
Bu arada ilk eşin bunu mahsus yaptığını düşünüyor belli ki , işte burda şu lafımı tekrar ediyorum dinleseymiş anasını babasını.
Zor iş zor.

Ama zaten eşinin çocukları ile sorunu yok. Çocukların arkadaşlarını istememiş, gayet doğal,tanımadığı birinin çocuklarına bakıcılık etmesi emri vaki yapılmış.
TAmam erkek için yazmıştım bende. Denge de tutmalı diye.Karısını kırmamalıydı. Çocukları geçtim, çocukların arkadaşları için kırdıysa daha diyecek laf yok o kocaya. Çok dengeli.

Sizin enistenin kafa gidip geliyor mu yahu
Iyi yapmis kuzenin ben olsam bende giderdim adam kovmus ve eski esim falan muhabbet cok yanlis.

fudelya fudelya
Az çok görmüş geçirmiş bir insanım , üvey annelerin ne kadar sevgi dolu olduklarını bilirim .
Bu arada ilk eşin bunu mahsus yaptığını düşünüyor belli ki , işte burda şu lafımı tekrar ediyorum dinleseymiş anasını babasını.
Zor iş zor.
Konu sahibi ben diilim canım.

Hiç kimse için aileni karşına almayacaksın.
üzüldüm tez zamanda düzelir inşallah eşi ile arası

eşine kuzeninizden habersiz mesaj atmasaydınız keşke..
kimsesi yok anne babaya gidemiyorsa tabi sizde kalacak sizin için mahsuru yoksa.. düşünüp kararını verecektir yakında.. ailesini karşısına alıp evlendi demişsiniz.. o zaman eşini karşısına alabilecek güçtedir bence..

Dinleseymiş oda anasını babasını , külfet oluyorsa size gitmesini söyleyin .
Yok ben rahatsız olmuyorum diyorsanız eşi gelene kadar beklesin .
Kuzenine söyle ayrıca bütün hafta anası bakıyor çocuklara bir hafta sonu babası çekecek kahırlarını arkadaşsa arkadaş .
Ben kuzenini haklı bulmuyorum .
Çocuklar babalarının evine baba izin verdikten sonra kimi isterse getirebilir .
Kabul etmezse böyle gezer işte kuzen kuzen.
Sinir oluyorum üvey annelere ayhhh .Kabusum benim.

Bir o ev sadece esinin degil . Haber vermek zorunda ..

2. Kuzenim uvey annelik yapmiyor , ve kimseninde kahrini cekmek zorunda degil ..

3 . Senin uvey annenden yaran varsa baska yere kus sinirini ..

Ama zaten eşinin çocukları ile sorunu yok. Çocukların arkadaşlarını istememiş, gayet doğal,tanımadığı birinin çocuklarına bakıcılık etmesi emri vaki yapılmış.
Cocuklarla sorun yok evet , esine sadece haber demis istemiyorum dememis ki.

eşine kuzeninizden habersiz mesaj atmasaydınız keşke..
kimsesi yok anne babaya gidemiyorsa tabi sizde kalacak sizin için mahsuru yoksa.. düşünüp kararını verecektir yakında.. ailesini karşısına alıp evlendi demişsiniz.. o zaman eşini karşısına alabilecek güçtedir bence..
Tabiki bende kalabilir , ben esine haber verdim , belki gelir gonlunu alir diye canim ..

Bir o ev sadece esinin degil . Haber vermek zorunda ..

2. Kuzenim uvey annelik yapmiyor , ve kimseninde kahrini cekmek zorunda degil ..

3 . Senin uvey annenden yaran varsa baska yere kus sinirini ..
Kuzum yaram var tabi yoksa neden çemkireyim , üvey analar böyle , senin kuzenin de yapmış yapacağını .
Kuzenin yaptıklarını aynısını üvey anamız bize de yaptı.
Banannemim evinden kovdu beni yahu , ne diyorsun sen .
Orası kuzeninin evi olabilir ama unutma o çocukların daha fazla evi , kuzenin basıp gitmiş işte o kadar da evi değil demek ki :KK14:
Bir imzaya bakar hey yavrum hey.

fudelya fudelya
Zor iş zor.

Cocuklarla herhangi bir sorunu yok , babalarinin cagirmadigi gunler kiz cagiriyor evlenmeden oncede gezerlerdi cocuklarla..

Sorun baskasinin cocugunu cagirirken emri vakilik yapmak.

Kuzum yaram var tabi yoksa neden çemkireyim , üvey analar böyle , senin kuzenin de yapmış yapacağını .
Kuzenin yaptıklarını aynısını üvey anamız bize de yaptı.
Banannemim evinden kovdu beni yahu , ne diyorsun sen .
Orası kuzeninin evi olabilir ama unutma o çocukların daha fazla evi , kuzenin basıp gitmiş işte o kadar da evi değil demek ki :KK14:
Bir imzaya bakar hey yavrum hey.

Sen anlamadan neden herkesi ayni kefeye sokuyosun ?
Cocuklarla mukemmel iliskisi var , sorun esinin baska cocuklari cagirirken haber vermemesi o sira kiz evde yokmus ..
Esinin cocuklari zaten herzaman geliyor kuzenimle cok iyi anlasiyorlar evlenmedende boyleydi bu .
Babasinin ilgilenmedigi yerde kendisi ilgileniyor .
Esine sadece arkadaslarinin annesi discoya gidicek ve ben sorumluluk almiyorum demis onceden en azindan haber ver demis .
Olay bu !!
Yoksa tabiki arkadaslari gelebilir sorun cocuk felan degil .
Sorun oan esinin benim eski karim karar ver demesi olayi buyutmesi...

TAmam erkek için yazmıştım bende. Denge de tutmalı diye.Karısını kırmamalıydı. Çocukları geçtim, çocukların arkadaşları için kırdıysa daha diyecek laf yok o kocaya. Çok dengeli.

Dengesizin önde gideni resmen , birde eski esinin karariymista ona saygi duyacakmis simdiki esi kuzenim yani...

Gitsin o zaman eski eşiyle evlensin dengesiz adam :KK62: amcanız ve yeengeniz neden evlenmesini istemedi ? bekar mıydı kuzeniniz ?

Bekardi evet , Amcam ve Yengem karsi cikti ama suan tabiki aralari iyi kuzenimin oraya gitmemesinin sebebi , yuzu tutmuyormus..

Ve kuzenimin dedigine gore en ufak tartismada herzaman eski esini ortaya atiyormus alakasi olmadigi halde kiyaslamalar yapiyormus ..

Ki bu eniste bey 7 yildir ayriydi , sonra kuzenimle evlendi ..
Yani kizi surekli bozuyomus en ufak seyde. Kendi evinde soz hakki degilmis ..

Bekardi evet , Amcam ve Yengem karsi cikti ama suan tabiki aralari iyi kuzenimin oraya gitmemesinin sebebi , yuzu tutmuyormus..

Ve kuzenimin dedigine gore en ufak tartismada herzaman eski esini ortaya atiyormus alakasi olmadigi halde kiyaslamalar yapiyormus ..

Ki bu eniste bey 7 yildir ayriydi , sonra kuzenimle evlendi ..
Yani kizi surekli bozuyomus en ufak seyde. Kendi evinde soz hakki degilmis ..
ne diyelim canım aile de haklı büyük konuşmak da olmaz. Ama anne babadır mutlaka yanında olur evlatlarını yalnız bırakmazlar. Kuzeniniz boşanma davası açsın evi de alsın elinden kimin sözünün geçtiğini görsün.Gitsin eski karısının yanına, kıyaslamadan beraber yaşasın.Eski karısı o kadar iyiydise boşanmasındı.

Back
X