arada kaldım...

sld_brk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
4
0
38
Merhaba kızlar

Direk konuya giriyorum

2 yıllık evli+ 8 aylık hamileyim. Gurbete gelin geldim , tek evlat olduğum için fazlasıyla düşkün annem babam bana. Uzaklık hep sıkıntı oldu banada ama 2 yılda zorlada olsa alışmaya başlamıştım.( en geç 10 güne bir kvlerle görüşüyoruz ama annemi babamı 2-3 ayda bir görüyorum)

Eşim bi çok konuda yardmcı olmuştur sağolsun. Ama nişanlılık döneminden süregelen olaylar kavgalar herkesin içinde kalmıştır.

Annem geldiğinde biraz nasihat birazda göz dağı amaçlı eşime birkaç laf söyledi .sonra eşimde patladı ve karşışıklı bir sürü laf söyleyerek ayrıldılar. 2-3 hafta sonra eşime benim için alttan almasını aramasını söyledim. Ben sana da hak veriyorum ama anneminde huyu böyle değiştiremiyorum kı bak Bende arada kalıyorum daha fazla uzamasın büyüktür benim için alttan al dedim ama kabul etmedi. Üstüne kavga ettik kv leri çağırmış eve bende daha da sınırlenip çıktım evden arkadaşımda kaldım.

Beni özler üzülür bırakmaz gelir alır dedim ama gelmedi ertesi gün ben mecbur evime döndüm. Ben gittiğimde ise anneme çok ağır msj atmış, sizin yüzünüzden kına yakın yuva yıkansınız diye. Annem babam delirdi tabi bana demedikleri kalmadı. Senin kocam diye savunduğun yanında durduğun ne hallere soktu bizi diye. Sanki herşey annem yüzünden gibi davranıldı.sadece annem değil herkes suçluydu benim için alttan almadı eşimde yalvarmıştım resmen.

Ve şimdi annem babam beni reddetti konuşmuyolar. Eşime gidelim elelrini öpelim diyorum onu da asla yapmam diyo. Bense kaldım tam ortada. Bi yanda mutlu olacağım diye sevdiğim eşim, bi yanda da anne babam . içim parçalanıyo ve ne yapacağımı bilemiyorum. Tek başıma çaresiz kaldım öylece…

daha fazla büyüyecekti.eşim gelip almayınca annem babam gelip alacaktı ki o zmanda beni hiç geri bırakmazlardı. evimdi yuvamdı diye döndüm ama içimde hazmedemedim tabi

kusura bakma ancak eşinin hataları olsa da ben en çok suçu annen de gördüm.geçmişte ne olmuşsa olmuş evinize gelip damadına laf sokup olay çıkarmaya ne hakkı var artık?üstelik hamilesin çocuğunuz olacak.benim bildiğim anneler tam tersi davranır aman huzurları bozulmasın diye alttan alır.onunla da yetinmemişler bir de evletlıktan reddetmişler.gerçekten pes diyorum!

ailenizin tavrına anlam veremedim..
bir de ne olursa olsun eşinizi anneniz yada babanızın ezmesine izin vermeyin.
siz herşeyi söyleyebilirsinsiniz ama aileler karışınca rencide olup kırılabilir.
unutmayın ki o sizin yol arkadaşınız.
insanların nerde durması gerektiğini hissettirirseniz böyle sorunlar yaşamazsınız..
size gelince çok sakin çok dengeli göremedim ben sizi.

annenizin üstüne vazife mi durup dururken gözdağı amaçlı konuşuyor bence siz eşinizden özür dileyin buna binaende eşiniz yaptıklarından ötürü özür dilemeli sadece...anneniz olması canının istediği gibi konuşma hakkı vermiyor kendisine.

Canım ne olursa olsun annen laf söylememeliydi kv sana söylese sende kıyamet koparırsın , adamın zoruna gitmiş birde sen uzatmışsın.8 aYlık hamilesin seni nasıl reddedebilirler bu durumda nasıl üzebilirler aklım almıyor yani senin ne suçun var

YAni büyükler büyüklüğnü bilmez elalem içinde gözdağı vermek için adam azarlar.Küçük küçüklüğünü bilmez hepten küserse...kime ne diceksin.YAşın kaç olursa olsun OLGUN olmak başka bişey.Bırak gözdağı vermeyiver söylemeyiver iki kelime ama yok illa dicekler.Valla işiniz zor.

Anneniz karışmakla çok büyük hata etmiş, büyüklüğünü göstermemiş ki eşiniz annenizi büyük saysın da yanına gitsin. O nedenle bence üstelemeyin şu anda, sinirler yatışsın, olay soğusun. Siz ailenizle aranızı düzeltin. Eşiniz problem yaşayabilir evet ama sizin anne babanız sonuçta. Bunu illa ki yapın çünkü eşinize çok güven duyulmaması gerektiğini düşünüyorum. Yarın öbür gün bir kavgada hadi yallah diyebilecek gibi. Sizi dinlememesi, gittiğinizde umrunda olmaması pek hayırlı gibi durmuyor.

nasıl onun özür dilemeyeceğini biliyorsam şuan . gelip almayacağını da anladım. inadı benden fazla çünkü. o yüzden geri döndüm.

nasıl onun özür dilemeyeceğini biliyorsam şuan . gelip almayacağını da anladım. inadı benden fazla çünkü. o yüzden geri döndüm.

iyi de neden özür dilesin eşin,neden hatayı ailende aramayı düşünmüyorsun hiç?

eğer gelip almadıysa demek ki gerçekten çok sinirlendi.bence bir daha evini terk etme çünkü geri döneceğin için artık bunun bir ciddiyeti kalmıyor.

annen ne söyledi eşine..olaylar bu kadar büyüdüğüne göre fazla ağır konuşmuş..aslında başta annende hata..eğer seni düşünseydi başta böyle birşey yapmazdı çünkü annen gidince kocanla başbaşa sen kalcan..biraz bekle bence ortalık biraz durgunlaşsın..bebeğin olunca inşallah herkes yumuşar..

Esine gozdağı vermek annene mi kalmiş herkes boyle seyleri kaldiracak diye bisey yok alttan alamaz herkes bu eşini suclu yapmaz senin araya girmen lazimdi bence .. esinin yaptigi hata kvdenleri eve toplamasi ve mesaj atmasi olmus ama bu konuda ana suclu seni buluyorum kimse kimseyi nazlamak zorunda degil herkes diyecegi lafi bilip nerde duracagini bilsin yok bilmiyorsa mudahale etmen lazimdi aileni hakli gorup bide esinden ozur bekliyorsun hala

annenin eskileri açıp da gerginlik yaratması hoş olmamış
kavga boyutunu bilmiyorum ama bence sende evde onun anneleri varsa bırakıp gitmemeliydin

Annem kalp ve tansiyon hastasu tartismadan hemen sonra ucaga binecekti o an bisi diyemedim. Agladim ve Anne taman biz mutluyuz demekten baska. Tabi boyle mi mutlusunuz dedi. Sonrasinda ise esim benim mutluyum ben birakip gelecek degilim falan dedim ama mutlu olmadigimi soyluyo cunku ufak tefek de olsa hep sorunlarimiz kavgalarimiz oldu esimle.

Annen Hata etmis, durup dururken huzurlu giden evliligine neden acaba huzursuzluk katma geregi duydu ? Esin seni ezse,dövse sövse anlicam ama kendin diosun cok sükür hersey yolundaydi diye.Tipik bir KV vakasi , e hep erkek anneleri yapcak diye bir olay da yok.Esinin arkasinda dur, aynen kocalarimizdan bekledigimiz gibi !

Merhaba kızlar

Direk konuya giriyorum

2 yıllık evli+ 8 aylık hamileyim. Gurbete gelin geldim , tek evlat olduğum için fazlasıyla düşkün annem babam bana. Uzaklık hep sıkıntı oldu banada ama 2 yılda zorlada olsa alışmaya başlamıştım.( en geç 10 güne bir kvlerle görüşüyoruz ama annemi babamı 2-3 ayda bir görüyorum)

Eşim bi çok konuda yardmcı olmuştur sağolsun. Ama nişanlılık döneminden süregelen olaylar kavgalar herkesin içinde kalmıştır.

Annem geldiğinde biraz nasihat birazda göz dağı amaçlı eşime birkaç laf söyledi .sonra eşimde patladı ve karşışıklı bir sürü laf söyleyerek ayrıldılar. 2-3 hafta sonra eşime benim için alttan almasını aramasını söyledim. Ben sana da hak veriyorum ama anneminde huyu böyle değiştiremiyorum kı bak Bende arada kalıyorum daha fazla uzamasın büyüktür benim için alttan al dedim ama kabul etmedi. Üstüne kavga ettik kv leri çağırmış eve bende daha da sınırlenip çıktım evden arkadaşımda kaldım.

Beni özler üzülür bırakmaz gelir alır dedim ama gelmedi ertesi gün ben mecbur evime döndüm. Ben gittiğimde ise anneme çok ağır msj atmış, sizin yüzünüzden kına yakın yuva yıkansınız diye. Annem babam delirdi tabi bana demedikleri kalmadı. Senin kocam diye savunduğun yanında durduğun ne hallere soktu bizi diye. Sanki herşey annem yüzünden gibi davranıldı.sadece annem değil herkes suçluydu benim için alttan almadı eşimde yalvarmıştım resmen.

Ve şimdi annem babam beni reddetti konuşmuyolar. Eşime gidelim elelrini öpelim diyorum onu da asla yapmam diyo. Bense kaldım tam ortada. Bi yanda mutlu olacağım diye sevdiğim eşim, bi yanda da anne babam . içim parçalanıyo ve ne yapacağımı bilemiyorum. Tek başıma çaresiz kaldım öylece…

sen her ne kadar herkeste hata var desende en büyük hata annende kusura bakma yani

herkes o kadar şey yaşıyor damadının evine gidipte laf söyleyip kavga aranmakta nedir

ortalığı bir güzel karıştırmış bırakmış
koskoca kadın ona göre hareket etmeliydi

Aileler illaki geçmişte yaşanılanları unutmaz kimse unutmuyor ama annenin durduk yere konuşması kötü olmuş, hani konu açılır konuşur anlarım da birden bire ortada bişey yokkken konuşması eşin canını sıkmış haklı olarak geçmiş geçmişte kalıyor ,hani o geçmşte yaşadıklarını hala yaşıyor olsan anlıcam da nişanlılık döneminde ki durumlar yok ise hiç konuşmamalı .

Annem kalp ve tansiyon hastasu tartismadan hemen sonra ucaga binecekti o an bisi diyemedim. Agladim ve Anne taman biz mutluyuz demekten baska. Tabi boyle mi mutlusunuz dedi. Sonrasinda ise esim benim mutluyum ben birakip gelecek degilim falan dedim ama mutlu olmadigimi soyluyo cunku ufak tefek de olsa hep sorunlarimiz kavgalarimiz oldu esimle.
demek ki sende hepsini anlattın annene ki biliyo
anne kuzusu kadın bu sefer
düşün bakalım eşin yapsaydı herşeyi annesine anlatsaydı ne kötü dimi?

X