Ay gülme allasen valla düşünmekten sagimda solumda çıban çıkacakYakın arkadaşım (bayan) başka yakın arkadaşıma aşık olmuş deyince farklı anladım
Ne stresi yaşıyorsunuz cidden çok merak ettim.bu stresten çok sıkıldım gercekten
Kaç yaşında insanlar hem devir eskisi gibi değil ulaşıp söyleminin bir sürü yolu var tek çare sizin söylemeniz değil yaniAy gülme allasen valla düşünmekten sagimda solumda çıban çıkacak
Çocukla konussammi acaba her şeyi mahveder miyim ?
Denedim her yolu denedim ama bayan olan arkadaşımın israrla benden yüksek beklentisi var . Yani olucak tabi arkadaşız biz işin olacağını düşünsem araya girerim . Ama şu an yapamam işte.Ne stresi yaşıyorsunuz cidden çok merak ettim.Sorunun ne olduğunu hiç anlamadım ama olasi durum icin alternatif çözüm üretiyorum.
1-Diğer arkadaşınızla konuşun olursa olur olmazsa kısmet.
2-Bayan arkadaşınıza gaz verin o gitsin konuşsun.
3-Siz bayan arkadasinizla konusun beklenti içine girmesin.
4-Arkadasinizin ağzını bantlayin hiç konusamasin.
Ben o nedenle konusayim hani madem kızla beraber olmayacaksa soğuk dursun desemmi dedim ama ondan da cekiniyorumBence konussaniz da olumsuz yanıt alacak gibisiniz, bayan arkadaşınız aşık olduğunu belli etmesine rağmen diğer arkadaşınız pek tepki vermemişisterseniz yine de erkek arkadaşınızla konuşun, kız arkadaşınız da yolunu ona göre çizsin
Arkadasinin senden beklentisi varsa git erkek arkadasinin agzini yokla. Bu tarz konusmalardan hoşlanmıyorum ama arada kalmaktan yoruldum de.
Zaten kıza hic pas vermedigine göre bir şey olmaz bosuna kafaniz sismesin
Erkek arkadasinla konuşup bu işi netlige bağla benceŞimdi ne yapayım sizce ya her ıkisiylede bi süre gorusmiycem , ya da çocukla konuşup bu işi bi netlige bağlıcam birinden biri
Tamam oyle yapıcam onunla konuşucam madem ki kesin istemiyor o zaman kesin net kendini geri çeksinErkek arkadasinla konuşup bu işi netlige bağla bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?