Arada Kaldım .

Summe

Şarkıya , türküye lanet olsun. Anlayamadın ya !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
2.444
1.382
178
Merhaba kk hatunları .
Sıkıntım cidden ordan küçük gibi görünse de büyük .
Durum şöyle ki , yakın arkadaşlarımdan biri (bayan ) bir başka yakın arkadaşıma aşık olmuş durumda .
Aslında baya baya belli ediyor ama diğer arkadaşımda tık yok ve bayan olan arkadaşımın bu konuda benden beklentisi var .
Ben ne yapacağımı bilmiyorum bu stresten çok sıkıldım gercekten . Okuldu projeydi zaten çok az zamanim var onu da arkadaslarimla kaliteli gecireyim diyordum . Bok oldu çok affedersiniz kız olan arkadaşım sürekli diğer arkadaşımdan bahsediyor.
Acayip hareketler filan .
Aralarında bir şey olacaksa olsun ona laf yok ama kız olan nasıl arkadasimsa diğeri de öyle ama kız olan anlamamakta direniyor . Aşık oldu sanırım .
Yardım. Ya valla yardım . Imdat hatta

Yakın arkadaşım (bayan) başka yakın arkadaşıma aşık olmuş deyince farklı anladım

Yakın arkadaşım (bayan) başka yakın arkadaşıma aşık olmuş deyince farklı anladım
Ay gülme allasen valla düşünmekten sagimda solumda çıban çıkacak
Çocukla konussammi acaba her şeyi mahveder miyim ?

Erkek arkadasinizla konusun sana ilgisi var diye topu atin ve oradan uzaklasin dermisimm. Duygularini dile getirmeli kiz arkadasin. Olucagi varsa olur.

bu stresten çok sıkıldım gercekten
Ne stresi yaşıyorsunuz cidden çok merak ettim. Sorunun ne olduğunu hiç anlamadım ama olasi durum icin alternatif çözüm üretiyorum.
1-Diğer arkadaşınızla konuşun olursa olur olmazsa kısmet.
2-Bayan arkadaşınıza gaz verin o gitsin konuşsun.
3-Siz bayan arkadasinizla konusun beklenti içine girmesin.
4-Arkadasinizin ağzını bantlayin hiç konusamasin.

Arkadasinin senden beklentisi varsa git erkek arkadasinin agzini yokla. Bu tarz konusmalardan hoşlanmıyorum ama arada kalmaktan yoruldum de.

Zaten kıza hic pas vermedigine göre bir şey olmaz bosuna kafaniz sismesin

Ay gülme allasen valla düşünmekten sagimda solumda çıban çıkacak
Çocukla konussammi acaba her şeyi mahveder miyim ?
Kaç yaşında insanlar hem devir eskisi gibi değil ulaşıp söyleminin bir sürü yolu var tek çare sizin söylemeniz değil yani

Bence konussaniz da olumsuz yanıt alacak gibisiniz, bayan arkadaşınız aşık olduğunu belli etmesine rağmen diğer arkadaşınız pek tepki vermemiş isterseniz yine de erkek arkadaşınızla konuşun, kız arkadaşınız da yolunu ona göre çizsin

Denedim her yolu denedim ama bayan olan arkadaşımın israrla benden yüksek beklentisi var . Yani olucak tabi arkadaşız biz işin olacağını düşünsem araya girerim . Ama şu an yapamam işte.
Her muhabbetimizde konu arkadaşıma gidiyor . O bana çok iyi geldi diyor mesela .2 böyle acayip tuhaf şeyler .
Aralarında halletseler banane ki şimdi diğer arkadasiminda arkasından is çeviriyor gibi oluyorum . Nihayetinde oda arkadaşım ve kendimi kötü hissediyorum .

Ben o nedenle konusayim hani madem kızla beraber olmayacaksa soğuk dursun desemmi dedim ama ondan da cekiniyorum

Arkadasinin senden beklentisi varsa git erkek arkadasinin agzini yokla. Bu tarz konusmalardan hoşlanmıyorum ama arada kalmaktan yoruldum de.

Zaten kıza hic pas vermedigine göre bir şey olmaz bosuna kafaniz sismesin

Iste kız arkadaşım her şeyde beni araya sokuyor ama ona söyleme sakin diyor , e boyle de iki arada bi deredeyim

Şimdi ne yapayım sizce ya her ıkisiylede bi süre gorusmiycem , ya da çocukla konuşup bu işi bi netlige bağlıcam birinden biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…