- 30 Mayıs 2015
- 606
- 355
merhaba hanımlar... benim derdim boyumu aştı şuan. devamlı eklenerek üstüne geliyor zaten. bu biraz daha ufak gibi duruyor ama arada kalıyorum. 2 ay sonra nasipse düğünüm var o yüzden hiç bişey yetişmeyecek gibi stresliyim zaten bir de dün ablam eniştem annem kardeşim varken dedim ev bulalım nerelere bakayım ben pek semt olarak bilmiyorum dedim fikir versinler diye. çünkü nişanlım sabah biraz bak netten fikrimiz olsun demişti. neyse eniştem bi kaç kişiyi aradı sordu falan sonra annemle ablam yakın olsun nerde oturcaksınız demeye başladılar. ablamlarda annemin yani bizim evimizin arasında bir sokak var ablam uzaktaki kendi evini kiraya verip buraya kiraya çıktı yani sırf yakın olmak için. bende çalışıyorum işte yarın hasta olsan gelip bakarız yemeğinize falan yardım ederiz ikinizde çalışıyosunuz falan ablamla annem hep bunları söylediler. bende uzak olsa hasta olsam gelip bakmicakmısınız dedim. annem gelip kalmam falan dedi bende aynı evdeyken bile kendi kendime ben bakıyorum ben dedim. ki gerçekten öyle. annem hemen aman en uzağa git otur yakın olma falan dedi yani trip atıyor hemen bana. bişey konuşulmuyo zaten işine gelmeyen bişeyde hemen zıttına zıttına konuşur. o yüzden şaşırmadım.
bugün işe gelince nişanlım aradı dün ev bak demiştim naptın falan dedi bende biraz baktım ama bizimkiler yakın istiyor dedim.net bi şekilde ben ne senin ailene ne de kendi aileme yakın istemiyorum ortada olsun gerek yok sen istiyomusun dedi bişey demedim sonra tamam sen bakma ev falan ben bulurum gelir beğenirsin sonra o tutmuş dersin arada kalma dedi.
kızlar akıl verin anneme ne diyim kesin surat yapacak laf sokacak beni huzursuz edip arada bırakacak evet bende pek yakın istemiyorum ama söylenmiyo işte ne yapayım ben yaa
bugün işe gelince nişanlım aradı dün ev bak demiştim naptın falan dedi bende biraz baktım ama bizimkiler yakın istiyor dedim.net bi şekilde ben ne senin ailene ne de kendi aileme yakın istemiyorum ortada olsun gerek yok sen istiyomusun dedi bişey demedim sonra tamam sen bakma ev falan ben bulurum gelir beğenirsin sonra o tutmuş dersin arada kalma dedi.
kızlar akıl verin anneme ne diyim kesin surat yapacak laf sokacak beni huzursuz edip arada bırakacak evet bende pek yakın istemiyorum ama söylenmiyo işte ne yapayım ben yaa