arada kaldımmmm

wanteddd

> L&M <
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
606
355
merhaba hanımlar... benim derdim boyumu aştı şuan. devamlı eklenerek üstüne geliyor zaten. bu biraz daha ufak gibi duruyor ama arada kalıyorum. 2 ay sonra nasipse düğünüm var o yüzden hiç bişey yetişmeyecek gibi stresliyim zaten bir de dün ablam eniştem annem kardeşim varken dedim ev bulalım nerelere bakayım ben pek semt olarak bilmiyorum dedim fikir versinler diye. çünkü nişanlım sabah biraz bak netten fikrimiz olsun demişti. neyse eniştem bi kaç kişiyi aradı sordu falan sonra annemle ablam yakın olsun nerde oturcaksınız demeye başladılar. ablamlarda annemin yani bizim evimizin arasında bir sokak var ablam uzaktaki kendi evini kiraya verip buraya kiraya çıktı yani sırf yakın olmak için. bende çalışıyorum işte yarın hasta olsan gelip bakarız yemeğinize falan yardım ederiz ikinizde çalışıyosunuz falan ablamla annem hep bunları söylediler. bende uzak olsa hasta olsam gelip bakmicakmısınız dedim. annem gelip kalmam falan dedi bende aynı evdeyken bile kendi kendime ben bakıyorum ben dedim. ki gerçekten öyle. annem hemen aman en uzağa git otur yakın olma falan dedi yani trip atıyor hemen bana. bişey konuşulmuyo zaten işine gelmeyen bişeyde hemen zıttına zıttına konuşur. o yüzden şaşırmadım.
bugün işe gelince nişanlım aradı dün ev bak demiştim naptın falan dedi bende biraz baktım ama bizimkiler yakın istiyor dedim.net bi şekilde ben ne senin ailene ne de kendi aileme yakın istemiyorum ortada olsun gerek yok sen istiyomusun dedi bişey demedim sonra tamam sen bakma ev falan ben bulurum gelir beğenirsin sonra o tutmuş dersin arada kalma dedi.
kızlar akıl verin anneme ne diyim kesin surat yapacak laf sokacak beni huzursuz edip arada bırakacak evet bende pek yakın istemiyorum ama söylenmiyo işte ne yapayım ben yaa

benim sizlere yakın olmak istemem gibi nişanlım da kendi ailesine yakın olmak ister.bu yüzden ben hak geçmesin,kimse kırılmasın istiyorum.o yüzden iki tarafa da eşit mesafe de ev bulucaz diyebilirsiniz :KK66: ayrıca bunun kararını tek başıma veremem.artık iki kişilik düşünmek zorundayım.ortak noktada buluşmam gerek nişanlımla.lütfen anlayışlı olun diye ekleyebilirsiniz

Nisanliniz aslinda hakli...
Annenizede fiyat olarak daha uygundu dersiniz veya kapora parasi almadilar falan uydurun.
belki ilerde ev alirsak senin yakinlarinda aliriz dersin :))

Çoçuk akıllı valla... o uyguna bulmuş, güzel de ev denk gelmiş, tutmak istedi diyin.

Fazla açıklama lüzumsuz zaten. Siz bir aile olacaksınız. Aldığınız her kararı başkalarına onaylatmanız gerekmiyor.

Iki aileye de uzak olmak en guzeli. Ben anlamadim bu anneleri. Dertleri ne ya? Insan evladini neden düğüne 2 ay kala huzursuz eder ki??

benim sizlere yakın olmak istemem gibi nişanlım da kendi ailesine yakın olmak ister.bu yüzden ben hak geçmesin,kimse kırılmasın istiyorum.o yüzden iki tarafa da eşit mesafe de ev bulucaz diyebilirsiniz :KK66: ayrıca bunun kararını tek başıma veremem.artık iki kişilik düşünmek zorundayım.ortak noktada buluşmam gerek nişanlımla.lütfen anlayışlı olun diye ekleyebilirsiniz
bunu anneme söylicem o da anlicak hiç sanmıyorum :) sadece o da ister kendi ailesini o zaman dedim o zaman ona yakın olun sen orayı istiyosan dedi tabi iğneleyerek.

Çoçuk akıllı valla... o uyguna bulmuş, güzel de ev denk gelmiş, tutmak istedi diyin.

Fazla açıklama lüzumsuz zaten. Siz bir aile olacaksınız. Aldığınız her kararı başkalarına onaylatmanız gerekmiyor.
herşeyi sormamızı istiyo aslında ne kadar ben karışamam siz bilirsiniz desede bişey olunca kimseye bişey sormuyosunuz zaten kendi kafanıza göre hareket ediyosunuz diyo anlamıyorum ben

Iki aileye de uzak olmak en guzeli. Ben anlamadim bu anneleri. Dertleri ne ya? Insan evladini neden düğüne 2 ay kala huzursuz eder ki??
aynen ya herşeye bi kulp buluyo kırmak istemiyorum zaten çok alıngan herşeye trip atan bi insandır her zaman çocuk gibi küser konuşmaz

Her iki tarafta ne kadar iyi olursa olsun,olmuyor be kardeşim. İlle aynı apartmanda altlı üstlü oturman gerekmıyor. Bir sokak ötede bile olsan yetiyor. Benım bır arkadaşım var,kayınvalıdesıne bır sokak uzaklıkta oturuyor. Arkadaşım nereye gitmiş,ne yapmış ne etmiş vs.. her şeyini görüyor,karısıyor. Süreklı gündüzleri gelıp oturuyor. Yanı orası kendi evin olacak. Bır sure sonra kendi ailen bile olsa Çok yakınlıktan sıkılırsın. Çünkü artık senın bır hayatın var,özelin var..

dayısı yeni ev aldım daha sıfır düğün hediyem olsun gidin 2 sene oturun borcunuz biter rahat edersiniz dedi kendisi burda değil ev bayağı uzak ona ılımlı baktılar kira vermicez diye ama nişanlım istemedi kimseye gebe kalmak istemiyorum gerek yok hem çok uzak işimize yakın olsun dedi ev bakalım dedik bu sefer yakın olsun demeye başladılar

Akıllı adamı bulmuşsun; ailem diye tutturmuyor; mesafe iyidir diyor

Şehir neresi; ortası dediğiniz yer çok uzak oluyor mu

Yarın öbür gün bebek vs olduğunda annem baksın kv baksın gibi düşünceniz olursa çoook uzaklara gitmeyin

KV ile aynı şehirdeyiz ama araba ile yarım saati geçer; toplu taşıma ile 2 saati bulur aramız

Çocuğa bakmak istedi; gelip tüm hafta bende kalarak olmaz dedik, maddi durumumuz uygundu bakıcı bulduk; ama herkes aynı şartlarda olmayabiliyor

Zaten kira bir kaç yıl sefa sürelim sonra çocuk olunca düşünürüz diyebiliyorsan da akıllı kocanın bulduğu eve taşının annen- ablan vs yakın çekilmez; bir de onlara yakınsınız bize daha çok gelin der bu seferde eşinin ailesi hayatınız zorlaşır.

Geçerken uğradık, seversin getirdik muhabbetleri beni sıkar; sen de sanki pek onlarla iç içe olmak istemiyorsun gibi geldi zaten

Son söz; zaten az kalmış ikiniz de gerginsinizdir ama karşındaki adamın ülkedeki çoğu adamdan bir ya da belki bir kaç tık önde olduğunu düşünerek hareket et; bazı konularda gerekirse alttan al; güzel günler sizleri bekliyor

Her iki tarafta ne kadar iyi olursa olsun,olmuyor be kardeşim. İlle aynı apartmanda altlı üstlü oturman gerekmıyor. Bir sokak ötede bile olsan yetiyor. Benım bır arkadaşım var,kayınvalıdesıne bır sokak uzaklıkta oturuyor. Arkadaşım nereye gitmiş,ne yapmış ne etmiş vs.. her şeyini görüyor,karısıyor. Süreklı gündüzleri gelıp oturuyor. Yanı orası kendi evin olacak. Bır sure sonra kendi ailen bile olsa Çok yakınlıktan sıkılırsın. Çünkü artık senın bır hayatın var,özelin var..
çok haklısın canım kesinlikle katılıyorum bende istemiyorum zaten ama istemiyorum denmiyo hemen yanlış anlıyolar evlilik yaklaşmadan söylemiştim zaten kimseye yakın olmasın gerek yok çok muhabbet tez ayrılık getirirmiş diye o zaman bile sen hep soğuksun zaten diyip duruyodu

dayısı yeni ev aldım daha sıfır düğün hediyem olsun gidin 2 sene oturun borcunuz biter rahat edersiniz dedi kendisi burda değil ev bayağı uzak ona ılımlı baktılar kira vermicez diye ama nişanlım istemedi kimseye gebe kalmak istemiyorum gerek yok hem çok uzak işimize yakın olsun dedi ev bakalım dedik bu sefer yakın olsun demeye başladılar

Doğru söylüyor; çoook haklı; işlerinize ulaşımı kolay ev bulun

Bir de mesela biz ilk evlendiğimiz yıllarda şehir merkezinde oturduk; canımız sıkıldı çıktık gezdik, sinemaya; konsere vs akşam dönme derdi olmadan gittik. Sonra ulaşımı sıkıntılı yerlere, evler yeni diye taşındık ama zor oldu.

çok haklısın canım kesinlikle katılıyorum bende istemiyorum zaten ama istemiyorum denmiyo hemen yanlış anlıyolar evlilik yaklaşmadan söylemiştim zaten kimseye yakın olmasın gerek yok çok muhabbet tez ayrılık getirirmiş diye o zaman bile sen hep soğuksun zaten diyip duruyodu

Soğuk ol boş ver

Mıç mıç olup huzursuz olacağına soğuk ol huzurlu ol

aynen ya herşeye bi kulp buluyo kırmak istemiyorum zaten çok alıngan herşeye trip atan bi insandır her zaman çocuk gibi küser konuşmaz

Sen hicbir sey deme. O da kirilmasin sen de kirilma. Aa x ev bulmus tutmus bile dersin. Anca boyle cikarsiniz aradan :KK66:

Akıllı adamı bulmuşsun; ailem diye tutturmuyor; mesafe iyidir diyor

Şehir neresi; ortası dediğiniz yer çok uzak oluyor mu

Yarın öbür gün bebek vs olduğunda annem baksın kv baksın gibi düşünceniz olursa çoook uzaklara gitmeyin

KV ile aynı şehirdeyiz ama araba ile yarım saati geçer; toplu taşıma ile 2 saati bulur aramız

Çocuğa bakmak istedi; gelip tüm hafta bende kalarak olmaz dedik, maddi durumumuz uygundu bakıcı bulduk; ama herkes aynı şartlarda olmayabiliyor

Zaten kira bir kaç yıl sefa sürelim sonra çocuk olunca düşünürüz diyebiliyorsan da akıllı kocanın bulduğu eve taşının annen- ablan vs yakın çekilmez; bir de onlara yakınsınız bize daha çok gelin der bu seferde eşinin ailesi hayatınız zorlaşır.

Geçerken uğradık, seversin getirdik muhabbetleri beni sıkar; sen de sanki pek onlarla iç içe olmak istemiyorsun gibi geldi zaten

Son söz; zaten az kalmış ikiniz de gerginsinizdir ama karşındaki adamın ülkedeki çoğu adamdan bir ya da belki bir kaç tık önde olduğunu düşünerek hareket et; bazı konularda gerekirse alttan al; güzel günler sizleri bekliyor
çok sağol canım nişanlım sağolsun zaten herşeyde yanımda destek fikrimi alamadan hiç bişey yapmaz istediği şeyi güzellikle anlatır. bu konuda ona hiç bişey söyleyemem mantıklı düşünüyor çocuğunuz olur annem ben bakarım diyor kayınvalidem çalışıyor zaten ama nişanlım 2 sene birbirimize bakalım hayatımızı yaşayalım ondan sonra olacak tabi ama ben senin bakmanı istiyorum bi çocuğa en güzel terbiyeyi annesi verir diyor ki bunda da aynı düşüncedeyiz gelin görün ki annem ona bile olmaz çalış ben bakarım diye karışıyor şimdiden.

Senın ailenle eşinizin ailesi aynı şehirdeler değil mi ? ve ikinizde aynı memleketlimisiniz

X