Arada kalıyorum gibi hissediyorum.

Evlatligimi sorgulamak sana mı düştü terbiyesiz. O kadar yorum yapan var akıl veren saygı çerçevesinde kabullendim. Gereğini de yaptım zaten. Haddini bil.
Konunuzu düzenleyip tekrar yazın, çünkü ilk mesajınızda yapacak bir şey yok yazıp annenizi savunmamış göründünüz. Yani herkes sayfalarca kim ne yazmış diye her mesajı okumuyor.

Ne geline cevap vermeniz ne annenizle babanızla konuşmanız yazmıyor. Biz de doğal olarak kızdık. Evet ilk mesaja bakılırsa evlatlığınız sorgulanabilir, çünkü elden ne gelir çekilecek çilemiz varmış çekeceğiz modundaydınız.

yapilacak birsey var sacini basini yolmak. Sinir kadin iyki hamile kalmis. Nasil susarsin anneni ezdirme kadini al onun yanindan agzinin payinida ver. Hamile yok abimiz diye niye susalim hepimiz hamile kaldik valla kimse yemegimizi temizligimizi yapmadi zaten beklemedimde istememde.

Senin üstüne çok gidilmiş burda ama anladım ben seni...

Bu olay prenses gelin sendromu değil hanımlar, yanlış yere bakıyorsunuz, PRENS OGLUSUM sendromu var burda ...

Annen de baban da abin de koca koca insanlar...Annenin ağzı yok mu yapamam desin? Babanın ağzı yok mu, abine söylesin veya anneni çagirsin? Abin görmüyor mu annenin halini? Ama asla söylemezler, hizmetlerini esirgemezler, gelin yüzlerine tukurse de alttan alırlar, gelini üzmezler, çunku biricik prens oğulları sozkonusu...

Sen söylersen, sen kötü olursun, hiç karişma, müstahaklarinı yaşasınlar....Gelin arkandan küfür ediyor desen de annenin umru olmaz zaten, onun tek derdi ogluşu ve ilk gerçek torunu....üstüne bir de sen kötü görümce olursun...

Kendi ağzınla diyorsun ben hamileliğimde yapayalnizdim diye, sen evlat değil miydin peki? Bu nankör şımarık geline kul köle oluyorsunuz da ben niye yapayalnizdim diye sor bakalım ne diyecekler?
Hay ağzınla bin yasa. Yenin ederim tam olarak bu durundayim. Ne desem ben kotu oldugum ocin hep sustum susnak zorunda kaldim. Bir seu diyince ben arayi bozuyormuşum gibi davranıyorlar. En basindan beri bu boyle. Asiri kiymetli. Zamaninda dogrulari soyledim diye cok kavga ettiler benimle. Annemin soz hakki yok ama her seyin basi babam. Yanlarinda 2 gun kalayim nabam annemi durter kanamasında kalsin ayip der. Kac defa cagirdim hamile iken gelmedi kaynanan var o gelsin dedi. Ay anlatamiyorum cidden derdimi. Ama soylediklerin o kadar dogru ki.

Yazıp yazıp sildim dayanamadım. Abi kardeş bir olmuş analarını ezdiriyorlar. 26 saat olan mesafe uçakla 1,5 saat. Bırak gelini kardeşimin yapmasına müsaade etmem. Kadın kalça ameliyatı olmuş ne vicdansız insanlarsınız siz? Kıymeti bilinse sağol anne mahçup oluyorum dense hadi dersin oğlunun da evi. Kadın 24 saat dönmüyordur dinleniyordur diye düşünürsün. Resmen gündelikçi bellemiş yaşlı kadını.

Terbiyesiz gelin bir de yapılanı beğenmiyor. Abinizin çocuğu olunca veliaht mı geliyor ülkeye? Her gün doğan sıradan bir bebek, sağlıkla doğsun büyüsün. Yapacak bir şey yok deyip de çıldırtmayın burada insanları. Size dokunmayan yılan bin yaşasın öyle mi? Derhal kadını çıkarın uzaklaştırın o evden, belli ki abinizde de merhamet yok. Yazık kadına.
Siz daha once yazdiklarjmi okusaniz en bastaki cunleyo kurmazsinjz. Salak değiliz herhalde uçağı düşünemeyecek kadar. Ne onlarin sehir de ne benim bulundugum yerde havaalini yok. O yuzdem gelemiyor. Babama soyledum yakin sehirden binsin biz yone aliriz burdan yine yakin sehirden dedim ben ugrasamam dedi. Annemde tek basina yapamaz. Yargilamak cok kolay tabi. Her neyse sizinde haddinjze degiliz sorgulamak. Soze dusmedi. Dönüyor bugün evine. Benim kendi adıma yapabilecek bir seyim yok. Yani ne yapmak istesem onume set cekiliyor.
Konunuzu düzenleyip tekrar yazın, çünkü ilk mesajınızda yapacak bir şey yok yazıp annenizi savunmamış göründünüz. Yani herkes sayfalarca kim ne yazmış diye her mesajı okumuyor.

Ne geline cevap vermeniz ne annenizle babanızla konuşmanız yazmıyor. Biz de doğal olarak kızdık. Evet ilk mesaja bakılırsa evlatlığınız sorgulanabilir, çünkü elden ne gelir çekilecek çilemiz varmış çekeceğiz modundaydınız.

Konu sahibi annesine kalk gidiyoruz desin , biz de olacakları burdan seyredelim hakkaten...Ben söyleyeyim,bu arsız gelin ne yaparsa yapsın , ogluşunun hatrını ezip asla çıkmaz o evden anne...

Siz sanıyorsunuz ki bu tiynette arsız bir gelin aynı evin içinde anneye hiçbir şey sezdirmiyor, anne de çoooook saf, anlamıyor, öyle mi? :-) Anlıyor, bal gibi biliyor , ama prens oğlu ve ilk gerçek torunu var arada....Gerekirse öz kızını karşısına alır ama bu sidikli gelini uzmez bu kadın...aha da buraya yaziyorum
Çok doğru TR tipi kaynana..

Bir seu diyince ben arayi bozuyormuşum gibi davranıyorlar. En basindan beri bu boyle. Asiri kiymetli. Zamaninda dogrulari soyledim diye cok kavga ettiler benimle. Annemin soz hakki yok ama her seyin basi babam. Yanlarinda 2 gun kalayim nabam annemi durter kanamasında kalsin ayip der. Kac defa cagirdim hamile iken gelmedi kaynanan var o gelsin dedi.
Tam tahmin ettiğim gibi...Konu sahibi ben hiiiç üzulmedim annene, zaten oğluşunun evinde hizmet ettiği için onun keyfi yerindedir...Evlat ayıran ana babalara zerre üzülemiyorum kimse kusura bakmasin, o arsız gelin ne yapsa mustehak bunlara....

Son düzenleme:
Kendi anasınu çağırdın.
Kaç yaşında kadın onun kölesi mi.
Valla bu yeni nesil hamilelerde kendini ne sanıyorsa.
Millet hem çocuk yapıp hem tarlalarda çalıştı.

Hatta bence doğduklarından beri öz kızlarinı el belleyip oğullarını tepelerine çikaran tipte bir anne baba olduklarını da eklesin...O zaman daha iyi anlaşılır konu sahibinin çaresizliğinin nedeni....

Back
X