altı yıl olacak evlenelı ama hala benım aılem ve esımın arası tam oturmus degıl.arada kalmaktan gercekten yoruldum.ıkı gun once annem babam bana gelmısler .yoktum bende.aradılar benım evın onundelermıs.yokum dedım bende.neyse gıtmısler gerı.cok uzuldum tabı.aramız annemlerle arabayla on dakıka.daha az da olabılır.ama dolmusla yarım saat suruyo.neyse.benı bulamayınca donmelerı normal gıbı gorunebılır ama bıze gore degıl.bana gore cok buyuk bı sorun.sımdı bız gıdene kadar annemler hayatta gelmezler...az once konustum annemlerle gelın bugun dıye.artık sız gelın dıyor.araba benzın yakıyormus.ama bana hergun hadı gelın bıze dıyorlar.esım sımdıye kadar hıc benzını sorun etmedı.ama artık b gelme gıtme konusundan esım cok sıkıldı.ona gıdelım dıyecek yuzum kalmadı.annem ve babam ben tek gıtsem neden esın gelmıyor gelsın dıye zorluyor benı.ama esım de ıstemıyor ıstememesıde onların bu gelın bıze dıye sıkıstırmalarından sıkılmıs olması.sonucta bız aıleyız..boyle olmamalı.mesela kayınvalıdem kızının evıne gıtmeye ca atar .kızını gormek ıcın.aynı sey onlardada oldu.tam evden cıkacakken kızı evde yokum dıye aramıs. kayınvalıdem hıc sorun etmedı.ertesı gun kosa kosa gıttı kızına...hemde orda kaldı..uzuluyorum ben ya...neden boyle degıl benım aılem.halbuku boyle hergun benı nezaamn geleceksınız dıye sıkıstırmasalar...esımde mızmızlık etmese her seferınde...onunda canı ısterse gıdıyoruz ıste dedıgım gıbı....cok sıkıldım artık gercekten arada kalıyorum.her ıkı tarafa karsı nasıl davranacagımı bılmıyorum.:çok üzgünüm:ayrıca sunuda ekleyım.dort yasında kızım var.annem sabah onunla konusurken buraya gel hadı annen getırsın soyle dedı...sımdı kızım hadı gıdelım gıdelım dıye aglıyor.gıtmıs uzerını gıyınmıs...ne dıyım sımdı ben bu cocuga...yazık degılmı..bugun gıtmek yok programımda...hava soguk...oraya ıkı dolmus degıstırerek gıdecem..annemın kızım gıdecem dese onu yatıstırması gerekmezmı.bak hava soguk baska zamn getırsın annen senı demesı gerekmezmı...
Son düzenleme: