arada kalmaktan bıktım...

nankor herif keske tanimak icin biraz daha bekleseydiniz ne aceleniz var hemen mezun olur olmaz kizi evlendirdiniz. Muhtemelen esinizin evdeki ''babalik'' gorevini kendine yediremedi yani damat ondan esinize tavir aldi, erkeklik tasladi.
Cidden zor ama kizkardesiniz ve anneniz neden sanki onun lafi emir is gibi o adamin her dedigini yapiyorlar, kocasi her bayram ailesine gitmek istiyorsa kardesinizde bir zahmet ablam enistem benim uzerimden cok haklari var ben once onlara gidecegim desin kocasininda ne hali varsa gorsun. Sesini cikarmazsa hicbirsey elde edemz sonuna kadra boyel gider. Anneniz neden ve ne amacla damadi ve kizinin pesinden gidip bayrami dunurlerinde geciriyor onuda anlamdim cok sacma yani. Bence anneniz ve kardesiniz size ayri oteki damada ayri tavir alip konusuyorlar, bu isten rahatsiz olan adam ciddi anlamda tavrini koyar, ama ama ama demez yani.

Reactions: anu

Canım mezun olduktan 1 sene sonra evlendi.toplam görüşmeleri 6 7 ay sanırsamm.
yıllarca aynı sınıfta aynı ortamdaydık tanıyorum deyip evlendi.Yoksa bize kalsa acelemiz yoktu tabi.Annem zaten etkisiz eleman
sesini çıkaramadı.
Gerçi biz bu olanlardan sonra mantık ve meslek evliliğiyani maddiyat için kardeşimi seçtiğini düşünüyoruz.
Nasılsa baba abi yok
abla enişteye de tavır koydum mu ohhh rahatım...
yani karşı taraf çokça planlı imiş bizce....
Kardeşim onu diyemez
keşke baştan tavrını sağlam koysaydı
benim dünyada bir ailem var
Senin kardeşine anne babana gidilecekse
benimkin d gidilecek diye

Ben de çok üzüldüm hani eşinizi onlar cahillik yaptı gidelim 1 saat oturup kalkalim bir saati gecirmeyiz bu kadar yaptık son bir kez daha yapalım gelmezse bir daha ben de kardeşimin evine gitmem vs. Diye ikna olur mu bir de kardesinizin ve küçük enistenin meslegi ne marak ettim hani bu ukalalagi neye dayaniyor

Kardeşim doktor.Uzmanlığını yapacak
Eşi de adalet Bakanlığında uzmanlık yapıyor

Terbiyesizliğe bak. Kimse kusura bakmasın. Kimsenin ayagına ne kocam nede ben giderim.

Beni yanlış anlamayın ama ben kardeşiniz ve annenizin de bu durumda sandığınız kadar masum olduğunu düşünmüyorum.

Ailenizi belli bir mesafede tanıyan birinin ortada hiçbir şey yokken bu şekilde davranmasına başka bir açıklama bulamıyorum.

Annenizin o tarafa yakın olması. Eşinin böyle davranışlarına rağmen kardeşinizin size gelişigüzel, eşinin yaptıklarını yumuşatmaya çalışan geçiştirir cevaplar vermesi de bu durumu güçlendiriyor.

Reactions: anu
işte besle kargayı oysun gözünü.
ne kocaymış arkadaş o kadar destek veren ablasını eniştesini kırdıracak kadar. ben siizn yerinizde olsam evime gelmeyen adamın evinin önünden bile geçmezdim.
eşin haklı sonuna kadar. damada siz çok yüz vermişsiniz, şımarmış. ayy çok sinirlendim ben.
hatta anneniz bile damadı uyarmalı.

Yasananlari buyutup esinizi uzmeyin. Olan bitene ragmen yaninizda esiniz kalmis, anneniz bile karsida durmus.

Sizde o varken gitmeyin tavrınızı anlasinlar, esinize gidelim diye ısrar etmeyin. Belli ki yanyana gelirlerse ortam gergin olacak.

Kardesiniz yine kardesiniz, anne yine anne. Ama siz ve sizin cekirdek aileniz daha onemli.
Sakin kalin ama asla ezilmeyin.

Dedim tabi....O da öyle işte cahil kızım o zamanla olgunlaşacak diyor.30yaşında adamın neyi cahil Allahaşkına

30 yaşında adamın daha ne kadar olgunlaşması beklenebilir, armut mu bu?

Bu küçük eniştenin karakteri böyle demek ki, mesleğinin verdiği güvenle de affedersin kçı biraz kalkmış.
Tabi ki sizin hayatınız, nasıl davranacağınız size kalmış ancak şu durumda ben olsam, ağırlığımı koyar tavrımı alırım.
Kardeşimle görüşürüm ama ona da ufaktan belli ederim kırıldığım noktaları ve anneme de laf söylemekten çekinmem.

Ailenizin paşası olmuş, dağdan gelmiş bağdakini kovmuş tipe bak ya.

ne tuhaf bir durum.
damattaki inadın sebebi ne acaba.
eşin haklı.
üzerine gitme.
bırak kim nasıl davranıyosa davransın.
kardeşin nasıl oluyo da eşini ikna edemiyor anlamadım ki.

Bence kardesiniz cok pisirik davraniyor tamam oda kocasi ama kocasi yokken siz vardiniz ve anlattigina gore cok da guzel abilik ablalaik yapmissiniz yani srit cevrilecek satilacak insanlar degilsiniz , kardesin istese tavrini koyar nereye kadar bu pisiriklikla yasayacak. Ya cidden oda umursamiyor yada asiri derecede kendini ezdiriyor bence ikisde kotu.

inanın çok üzüldüm.
hayatta en değer verdiğim kişilerden biri kardeşimdir ve sanki başıma gelmiş kadar üzüldüm.
eşinizde sizde haklısınız keşke bu kadar acele etmeselerdi evlenmek için..

Ay bu ne sinir ne saygısız biri ya. Valla ben alır karşıma konuşursum dayanamadım sanırım dahası anneniz büyük olarak bu durumu düzeltmeli bence. Eşinize yapılan büyük haksızlık saygısızlık. Ne değişik insanlar var ya.

uzuldum ama iş kardesinde bıter,gıdıyoruz dıyıcek o kadar.

Biliyorum bütün hata kardeşimde.
su hayatta bitane kardeşin var o da benim bu kadar taviz vermr dedim defalarca.
abla ev huzurum bozuluyor adam aksi sinirli
gelmiyor.beni dinlemiyor dedi.
aynı şeyi sende ailesine yap dedim.onların suçu yok diyor.
biİm suçumuz ne dedim.
abla artık umursamıyorum
sonuçta sizi istediğim zaman görebiliyorum gelmeme karışmıyor falan dedi

inanın çok üzüldüm.
hayatta en değer verdiğim kişilerden biri kardeşimdir ve sanki başıma gelmiş kadar üzüldüm.
eşinizde sizde haklısınız keşke bu kadar acele etmeselerdi evlenmek için..

ah canım bizi dinleyen kim?

)inanın bende çok üzülüyorum.
Ama annem taraf tutuyor.orada yaşadığı için
Oğlum sen haksızsın diyemiyor.
Bizi ezdirmeye çalışılıyor farkında olmadan.
neymiş kardeşim sevinsin miş....
bikere de beni düşün kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…