• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arada ki yaş farkı

bana boyle konular cok hassas gelıyo .bence hıcte dogru bı yas aralıgı degıl 25 yasındakı ıcın, ınsan ıster ıstemez daha uygununu bulamamısmı dedırtıyo . bırde cevrede 40 yasında olan adam yanında 38 veya 35 yasında olan karısı varsa sankı bende 25 lıkle evlenebılırmısım benım neyım eksıkmıs dıye dusundurtecekmıs gıbı gelıyo yanı cevre ıcınde bence kotu bır ornek oluyo bırde benım alt komsum var kadın 67 yasında adam 81 yasında bunlar gencken evlenmısler herkes yas aralıgının cok oldugundan bahsetmıs evlenırlerken ama dıyo ozaman hıc dusunmedım buzamanları kadın cok aktıf yuruyus yapıyo hergun , bısıklerıne bıner daha sonra yuzer esını ıse evden hıc cıkmaz belı bukulmus bıryerlere gıdınce ıllakı yardım gerekıyo buda kadını artık yormus o aktıvıtelerını esıyle beraber yapmak ıstıyo ama esınde o enerjı yok cok bunalmıs bı vazıyette cocuk gıbınona bakıyorum falan dıyo zor bı durum bence

aradaki yaş farkını hissetmemen için adamın günde 3 saat sporla bil fiil uğraşması gezmeyi yemeyi içmeyi seviyor olması lazım.
benim eşim 9 yaş büyük benden .
ve ben bazen keşke ........diyorum.
kadınlar erken ihtiyarlıyor bu yüzden

sorun olur.gayet açık ve net.
o kadar yaş farkı olunca erkek devamlı yönetme eğilimi taşıyor.

simdi olmasa bile ilerki yillarda sorun olur.ve cok pisman olursun.sen gezmek isticeksin adam oturmak isticek,sen daha genceciksin oynasmak sakalasmak isticeksin adam yorgunum dicek.ve o bi 10 yil sonra yasli gozukcek ama sen genc ve guzel olucaksin.sonra icinden gecmicek mi keske kendi yasima uygun birisiyle evlenseydim die cevrendeki bakimli genc erkekleri gordugun zaman? bence evet bunlari dusunceksin ama is isten gecmis olcak.

koca bi 15yaşşşşş bence çok fazla size ayak uydurabileceğini sanmıyorum şuanlık belki ewet ama insanın doğasında var yaşlanmaya başlıcak sende o zaman en güzel gençlik yıllarını ona bakmakla harcıcaksın bide onun tarafından bakıyorum 40yaşında 25yaşında biriyle sen 30-35geldiğinde senide beğenmicek yine 20-25yaşındakilere bakıcaktır benim eşimle 7yaş var aramda daha o 31yaşında ama bana göre nerdeyse ben onun bazen yaşlanmaya başladığını düşünüyorum bana ayak uyduramadığını yinede senin kararın tabikide hakkında hayırlısı olsun

seviyorsan yaş farkının bi önemi yok AMAAA karşındaki ile uyumluysan tabi bazen 7 yaş bile sorun olur o sakin yaşamak ister sen hızlı vs vs vs.. bu sorunlar yoksa yaş nedir ki...benim sevgilim 33 bende 24 yaşındayım aksine o çocuk gibi ben olgun :))) ve yaş umrumda diil :52:

seviyorsan yaş farkının bi önemi yok AMAAA karşındaki ile uyumluysan tabi bazen 7 yaş bile sorun olur o sakin yaşamak ister sen hızlı vs vs vs.. bu sorunlar yoksa yaş nedir ki...benim sevgilim 33 bende 24 yaşındayım aksine o çocuk gibi ben olgun :))) ve yaş umrumda diil :52:

sevgililik bam başka birşey arkadaşlar evlilikle karıştırmayın
adamlar bütün enerjilerini sevgililikte harcıyorlar evliliğe bir şey kalmıyor.

sevgililik bam başka birşey arkadaşlar evlilikle karıştırmayın
adamlar bütün enerjilerini sevgililikte harcıyorlar evliliğe bir şey kalmıyor.

belirttiğim gibi canım eğer yavaş ve olgunsa olmaz zaten. benm erkk arkadaşım çok aktif ve hala çocuk ki ben mesela ona asla yetişemem hep böyleydi çünkü hatta o bana fazla olgun olduğumu söyler ama her ilişkide olmuyo ve erkk bişi yapmak istemeyip kadın gezip tozmak istiyor o sakinlik isterken o dinginlik istiyor bunları ölçüp tartmak lazım ..yoksa hayal kırıklığı olur.

artı şuna değinelim arkadaşalr evleniyorsunuz diyelim adam 40 yaşında ve hemen çocuk isteme ihtimali yüzde doksan diyelim sen hazır değilsin bu konudada çok anlaşmazlık olabilio yaş farkı olunca... herşey rayına oturmalı.. ki erkeklerin bi de 40 yaştan sonra sendromları oluyo diye duymuştum. hala genç dinamik olduğunu kanıtlama çabaları :52:

bence şu anda aşk ve sevgi oldukça yoğundur. birbirimizi seviyoruz hiç bir şey bizim için sorun olmaz diye düşünülüyordur. ama daha sonraki yıllarda çok sorun çıkabilir. 15 yaş biraz fazla sanki...

45 yaşındayım. Yanımda 60 yaşında adam ister miyim?
Anca anca... Maddi, manevi ve fiziksel olarak standartların çok üstündeyse...

15 yaş bana göre çok fazla.

Sen doğduğunda o tabiri caizse genç bir delikanlıydı.

31 yaşındayım 46 yaşındaki erkeklere abi diyorum. :26:

Bu arada eşimle aramda 2 yaş 3 ay fark var ve bence ideal.

Konu sahibinden 1 yaş büyüğüm ama 40 yaşındaki adamlara amca derim.
Göreceli bi kavram yine de herkesin kendi tercihi diyorum.

Konu sahibinden 1 yaş büyüğüm ama 40 yaşındaki adamlara amca derim.
Göreceli bi kavram yine de herkesin kendi tercihi diyorum.

Bende aynı şeyi düşündüm bir an bende 26 yaşındayım ve 40 yaşındaki bir adama amca derim.
Dayımla bile aramda 13 yaş var.
Fiziksel olarak ne kadar genç görünse de 25 ve 40 yaş olmaz.
En fazla 10 sene sonra kadın en verimli 35 yaşına geldiğinde 50 yaşındaki adam ona ayak uyduramaz bu kadar net.

15 cok bence 5 yas sinir olmali 35 yasindayim 50 yasinda
Esim olmasini istemezdim esimle aramizda 3 bucuk yas var
10 séné sonra pisman olacak.

düşüncenize saygım var fakat şöyle bişi söyliycem mesela sadece bi örnek kenan imirzalioğluda 40yaşında değilsede yakındır bıkaç yaştan bişi olmaz onun yanında 25 lik bırını görsenız yine böylemı düşünürsünüz demek istediğim insan 40 yaşındada çok yaşlı olmuyor

bence genellemek yalnış olurtabı sızın düşündüğünüz gibi tiplerde vardır ama genellemk olmaz
Haklisiniz ben zaten 40 yasinda yasli demedim. İlerleyen yillarda olcak seylerden bahsettim. Hem kenan da olsa baskasi da 15 yil var yasanmis tecrube 25 yasindakiyle ayni dusunemez cogu seyi de tuketmistir. Gencligine yazik kizin.

Şuanda sevgilimle aramda 2 yaş var..
Ama ileride evleneceğim adamla en az 8 yaş istiyorum.
Erkek büyük olmalı, ne kadar olgun olursa olsun tecrübe gerek. :31:

kendisinin de kenan imirzalığoğlndan bir farkı yok zaten maddiyata gelince çok çok çok iyi sadece bunları söyleyebilirim

Kenan olması ve maddiyatının iyi olması sonradan çıkacak problemlere çözüm olcaksa sorun yok o zaman, ama bence bir daha düşünün ;) Öyle birinin üç beş gün sonra başka birini bulması muhtemel , aklı başında biri olsa kendine uygun birini bulurdu diye düşünüyorum.

Back
X