Kizlar merhaba ben daha önce iliskimde yasadiklarimi yazmistim. Bugün o beni aradı ve hayatında egitiminle ilgili bi karar almasi lazimmis yuksek lisans yapicak ve iki sehirden hangisini seceyim diye beni ariyo. Ve sececegi sehirden birinde ben okuyorum. Kararsz kldim fln diyo. Ayrilali 1 ay olmadi. O kadar Sinirlendim ki ilk oturdum adama akil verdim yok şöyle yap yok boyle yap diye. Sonra kapattıktan sonra napiosun dedim kendi kendime bide bana diyorki yine ararim. Sonra ben aradım bunu ve ağzıma ne geliyorsa saydim. Yeter artık ben seni istemiyorum ben seni bitirdim aklimdan kalbimden dedim neden beni arıyorsun niye kendini benim aklima sokuyorsun dedim. Ben barışmk icin aramadim bn konusmak icin aradim dedi. Ayrılırken bana saygım sevgim yok demisti ben herseyine katlanmama ragmen. Offf kizlar deli oldum nolur yardim edin cildircam senin varliginla yokluğun bir sen bana acidan baska birsey yasatmadin dedim. Haklisin diyo bide yaaa. Barismk için aramadim diyo. Ben senin adini duymak istemiyorum dedim arama bni dedim offf sinirden ölcem.