Canimm benim. Zamanla hersey geçiyo diyorlar ya haklilar sanirim zaman herseyin ilaci. Bundan onceki ayrildimizda deliler gibi aglamistim mesaj attim aynı sen gibi defalarca aradım acmadi geri donmedi sonra ne olduysa 3 ay sonra baristik ve 1 ay once su son ayriligimizi yasadik. Bazen cok üzülüyorum bazen cok ofkeleniyorum ama sunu düşünüyorum hep. Bn bu iliski icin gururumu annemi ezip gecmistim herkes birsey dedi bn ona toz hep o iyiydi bnm icin. Ya o mutlu olsun diye herseyi yaptim ya. Ihanetini hatalarini kabul ettim seviyorum onsuz yapamam dedim. Ama bazen kendi kendime dusundugumde onu gelecegimde goremiyordum kocam olacak insan bu denli hatalar yapamazdi bna el kaldiramazdi. Her kavgada bitsin ya derdi. En sonunda yine öle boktan seye tartistikki bu bn yapamiorum edemiyorum diye msj atmis. Aradim emin misin dedim eminim dedi olmuo abde dedi. O an kalbim carpti deliler gibi ve 15 dk kadar konusurkn agladim sonra kapattik teli. Ve sana anlatamm öküz kalkti sanki üzerimden ya boyle cok uzulmedim o ilki kadar.yoklugunu cok aradim yeri geldi agladim ama ona belli etmedim. Eskiden dayanamaz msj atar aglrdim arardim. Mesela kndi kndime diorum asla bna barisalim diye gelmesin cunku onu cok sevmistim cok hemde nasi bise olduysa icim soguyup gitmis canim cekilmis ondan. Onun ne iyi ne kotu hic bi haberini almk istemiyorum cunku adini duydukca yipranio kalbim. Yasadiklarim tek canimi yakio. Sende sakin arama mesaj atma icinde kalbinde bitir artik. Ne insanlar tanıyorum aski icin sonuna kadar devam eden. Bizi seven bizimle olurdu oyle degil mi. Bn hep ayni bendim iliskinin ilk aylari her seyime katlaniodu ama şimdi cekemiom diyip cekip gitti.Kahroluyorum düşündükçe. Keşke ilk tartışmada bitse idi. Hiç bişeyin anlamı kalmadı. Sen zoru atlatmışsın. 1 ay geçmiş. Benim 1 hafta oldu. En son geçen pazar gece aradım. Açmadı. Sabah da dönmedi. Bide ben bu şehirde talnızım biliyor. Belki de şu an öldüm. Umurunda bile değil. Yok valla bi suçum günahım. Bu zalimlik neden. Allah sorsu. Hesabını ne ettiyse bana benden çeksin inşallah. Oofff. Geride kaldın herşey. Ben de senin gibi haftalar aylar boyunca sabretmek ve unutma istiyorum. Artık ölü gibi davranıcam.
Onları biz bu hale getirdik canım. Biz şımarttık. Popolarını kaldırdık. Şimdi de indirme zamanı. Bak seninkinin inmiş bile.