- 22 Eylül 2020
- 1.161
- 471
- 53
- Konu Sahibi sensational
-
İşte sırf bu yüzden uzak olmak istiyorum. Başta bende sizin gibi düşündüm yakın olalım dedim ama 1 buçuk ay kadar aynı evde yaşamamız bana yetti gerçekten. Gerçekten kendisinden o kadar soğuttu ki beni, o yüzden korkuyorum onunla aynı ilçede olmaktan
Bunu neden sorgulama gereği duydunuz?1,5 ay müstakbel kayınvalidenizle neden aynı evde yaşadınız ?
Ya hani hem evlenmek isteniliyor hem de erkeklerin ailesini silmesi bekleniliyor. Valla bende oğlumu ararım sorarim neredesin derim. Oğlum benim ya ne zorluklarla bakıyoruz. Biraz karşı tarafı da düşünmek gerek... Evlilik aynı zamanda ailelerle de oluyor. Daha şimdiden bu kadar ön yargiyla zaten aile ile anlaşılmaz...
Öncelikle çok çok teşekkür ederim. Çok anneci bir yapısı yok ama işte diyor ki annemi biliyorsun çok müdahale ediyor, ben uyarıyorum tavrımı koyuyorum ama huylu huyundan vazgeçmiyor az küsüyor sonra yine aynı diyor. Ne yapacağımı bende bilemiyorumKadin, annesi arayip sormasin mi demiş, silsin mi demiş? Ben anne babamdan mecburen farkli ulkedeyim(Turkiyedeyim) ailemi mi sildim? Alti ustu uzak oturmak istiyor. Kvsini taniyormuş ki boyle dusunuyor. Kvdem sessiz sakin dese ön yargi yapiyorsun yazardik. Sirf oğlunuz var diye yorum yapiyorsunuz yani.
Neyse...Konu sahibi eş adayiniz anneci bir tipse isterseniz başka şehirde oturun huzur bozacak şey bulunur. Çok karisan birinin yakininda olmak iyi değil ama başka çaresi yoksa da eş adayiniza güveniyorsaniz oturun. Anneye engel olabilecek biri varsa erkektir, yok eşim annesine asla bir sey diyemez sinir koyamaz diyorsaniz çekeceginiz vardir.
İşte mesafe istediğim için amcasının evini kiralamasına sıcak bakmıyorum ya. Hani bu yüzden tartıştık aramız açıldı.En başta amca evini kiralamak bence çok kötü bir fikir. Hem mesafe istiyorsunuz hem maddi ilişki içine giriyorsunuz hiç gerek yok. Onun dışında evlenin normal davranın problem çıkarsa müdahale edin derim, çünkü anlamayan insan anlamaz. Farklı ilçede yatıya kalma baskısı yada çat kapı misafir ihtimalini ne yapacaksiniz
Öncelikle çok çok teşekkür ederim. Çok anneci bir yapısı yok ama işte diyor ki annemi biliyorsun çok müdahale ediyor, ben uyarıyorum tavrımı koyuyorum ama huylu huyundan vazgeçmiyor az küsüyor sonra yine aynı diyor. Ne yapacağımı bende bilemiyorum
Tekrar ciddi bir şekilde konuşucam. Teşekkür ederim sağ olunAnnemi biliyosun diye bisey yok. Sen annesini biliyosan o da seni bilecek karistirmayacak. Bunu beceremeyecekse hic evlenme bastan.
Bunu neden sorgulama gereği duydunuz?
Evet de neden kaldığım çok da önemli olmamalı dimi, farklı bir şeyden bahsediyorum soruda?Konunuzda siz yazmışsınız.
Merak ettik kızEvet de neden kaldığım çok da önemli olmamalı dimi, farklı bir şeyden bahsediyorum soruda?
Fazla merak iyi değildirMerak ettik kız
Annenle arandaki mesafeni korursan, bize haftanın 2-3 günü gelmezlerse bizi kontrol etmezlerse olur dedim..... Annesi çünkü bizi kontrol etmeye bayılır. Aradaki mesafe nasıl korunabilir?
İşte sırf bu yüzden uzak olmak istiyorum. Başta bende sizin gibi düşündüm yakın olalım dedim ama 1 buçuk ay kadar aynı evde yaşamamız bana yetti gerçekten. Gerçekten kendisinden o kadar soğuttu ki beni, o yüzden korkuyorum onunla aynı ilçede olmaktan
Evet de neden kaldığım çok da önemli olmamalı dimi, farklı bir şeyden bahsediyorum soruda?
Çünkü onların yaşadığı şehire taşındım ve başlarda kalacak yerim yoktu.Şu an sorduğunuz soru "Aradaki medafe nasıl korunabilir ? "
Ancak aynı evde 1,5 ay ikamet ettikten sonra, bir anda mesafe koymaya kalkarsanız bu durum tepki çekecektir.
Sizin açınızdan, konuyu anlayabilmek için sordum.
Çünkü onların yaşadığı şehire taşındım ve başlarda kalacak yerim yoktu.
Yoo aksine, uzakken daha samimiydik. Hem o benden hem ben ondan sıkıldım o 1,5 aylık süreçte. Ben onun sürekli müdahale etmesinden o ise benim sürekli surat asmamdan bıktı.Normal sartlarda verilebilecek tavsiyeler sizin durumunuza uygun olmayacaktır.
Yeriniz olmadığı için olsa dahi, daha önce 1,5 ay bir arada yaşadığınız için aranızda oluşmuş bir samimiyet mevcut.
Yoo aksine, uzakken daha samimiydik. Hem o benden hem ben ondan sıkıldım o 1,5 aylık süreçte. Ben onun sürekli müdahale etmesinden o ise benim sürekli surat asmamdan bıktı.
Pekiii teşekkür ederimAynı evde yaşamanın getirdiği samimiyetle , uzaktan iletişimde var olduğunu düşündüğünüz samimiyet birbirinden farklı.
Öncelikle çok çok teşekkür ederim. Çok anneci bir yapısı yok ama işte diyor ki annemi biliyorsun çok müdahale ediyor, ben uyarıyorum tavrımı koyuyorum ama huylu huyundan vazgeçmiyor az küsüyor sonra yine aynı diyor. Ne yapacağımı bende bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?