• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aradaki yaş farkı!!!

lucky88

Bırak gülüşlerin can evimin penceresi olsun.
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
1.174
15
158
Herkese merhaba;
Bi konu hakkında güzel fikirlerinizi almak istiyorum.Benim göremediğim veya sizin farklı pencerelerden bakış açılarınızdan yararlanarak bi değerlendirme yapmak istiyorum.Bi evlilik yaşadım 3,5 sene.Boşanalı 1 seneyi geçti.Daha yeni yeni alıştım yeni hayatıma.Elbette zorluklar oluyo,dul bi kadın olmak hiç kolay değil bu hayatta.O bunu demiş bu bunu demiş duymuyorum artık.Bir yol çizdim ve bu yok üzerinde emin adımlarla ilerlemek istiyorum.Ben muhasebe işi yapıyorum.Çalıştığım yer büyük bi tekstil firması.Müşteriler sık sık gelir.Çalıştığımız bi firmanın imalat takip sorumlusu bi bey var.Gayet hoş ve kibar bi adam.Bir saygısızlığını görmedim.Belli zaman sonrasında iş yeri telefonundan aradı ürününün durumu hakkında bilgi almak için (santralede ben bakıyorum) telefonu bağlarken face kullanıp kullanmadığımı sordu,kullanıyorum dedim.Beni eklermisin dedi bende bilmiyorum dedim.aradan 1 hafta geçti ismini soyismini söylemişti.Bende ekledim.Konuşmaya başladık.Oda benim gibi evlenip ayrılmış.neredeyse 10 sene olmuş boşanalı.Bi süredir beni gözlemliyomuş hal ve hareketlerimi.Çok saygılı ve hanımefendi oldumu söyledi.Şimdilik herşey güzel gidiyo.Tek sorun aradaki yaş farkı ben 27, o da 46 yaşında.Acaba bu ilerde çok sorun olurmu? Ne yapmalıyım,bilemedim.Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.:KK47::KK49:

gönlün ne diyor ama 19 yaş çok büyük fark :(
ilerde sorun yaratabilir bence..
sen 40 yaşına gelince o 60 yaşında..
bilemedim :KK64:

Ya güzelim bence sorun olur..
Çok iyi düşün, şu an bir sorun görmeyebilirsin ama ileride farkedersin.
Daha 30 yaşında bile değilsin sen..

iki karakterinde olgun bir tertibata sahip olması hakikaten çok hoş ama aradaki yaş farkı 19 yani beyefendi neredeyse babanız ile yaşıt..evlenmiş boşanmış bir hanım olduğunuz için seçeneklerinizin kısıtlı olduğunu düşünüyor olabilirsiniz ama bence öyle değil..yine de aile büyüklerinize çevrenize danışarak yardım alabilirsiniz..ben ilerde sorun olabileceği görüşündeyim..

Herkese merhaba;
Bi konu hakkında güzel fikirlerinizi almak istiyorum.Benim göremediğim veya sizin farklı pencerelerden bakış açılarınızdan yararlanarak bi değerlendirme yapmak istiyorum.Bi evlilik yaşadım 3,5 sene.Boşanalı 1 seneyi geçti.Daha yeni yeni alıştım yeni hayatıma.Elbette zorluklar oluyo,dul bi kadın olmak hiç kolay değil bu hayatta.O bunu demiş bu bunu demiş duymuyorum artık.Bir yol çizdim ve bu yok üzerinde emin adımlarla ilerlemek istiyorum.Ben muhasebe işi yapıyorum.Çalıştığım yer büyük bi tekstil firması.Müşteriler sık sık gelir.Çalıştığımız bi firmanın imalat takip sorumlusu bi bey var.Gayet hoş ve kibar bi adam.Bir saygısızlığını görmedim.Belli zaman sonrasında iş yeri telefonundan aradı ürününün durumu hakkında bilgi almak için (santralede ben bakıyorum) telefonu bağlarken face kullanıp kullanmadığımı sordu,kullanıyorum dedim.Beni eklermisin dedi bende bilmiyorum dedim.aradan 1 hafta geçti ismini soyismini söylemişti.Bende ekledim.Konuşmaya başladık.Oda benim gibi evlenip ayrılmış.neredeyse 10 sene olmuş boşanalı.Bi süredir beni gözlemliyomuş hal ve hareketlerimi.Çok saygılı ve hanımefendi oldumu söyledi.Şimdilik herşey güzel gidiyo.Tek sorun aradaki yaş farkı ben 27, o da 46 yaşında.Acaba bu ilerde çok sorun olurmu? Ne yapmalıyım,bilemedim.Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.:KK47::KK49:

CANIMMMM
hevesini kırmak istemesem de
arada nesil farkı var
19 yaş oldukça fazla
kendinden ve hislerinden çok çok emin olmalısın
yoksa şuanki etkilenme durumun seni hataya düşürebilir

çok fazlaymış yaaa:KK57:

eşimle benim aramda 10 yaş var o bile fazla geliyor bana

Herkese merhaba;
Sorun olur. Artı o çok beğendiğiniz, kibar bulduğunuz adam yüksek ihtimal bir öküze dönüşecektir.

CANIMMMM
hevesini kırmak istemesem de
arada nesil farkı var
19 yaş oldukça fazla
kendinden ve hislerinden çok çok emin olmalısın
yoksa şuanki etkilenme durumun seni hataya düşürebilir

Bende hataya düşmek istemiyorum ve sağlıklı düşünmeye çalışıyorum.bu yaş farkı sorun olcak gibi :(

Seni tavlamak için kibar erkek rollerine bürünmüştür muhtemelen. Bulmuş çıtır kızı kaçırmak ister mi? Belki de evlenmeyi bile düşünmüyor. Acımasız gelebilir yorumlarım; ama dost acı söyler. Buradaki arkadaşlarıma elimden geldiğince yardımcı olmak istiyorum. KK kadınlarını arkadaş olarak görüyorum. İleride üzülmenizi istemem. Dul bir hanım olarak çok çok daha dikkatli olmalısınız. İki kat uyanık olmalısınız. Benim nedense bu adamı gözüm tutmadı, sizden faydalanmak istiyor gibi.

çok gençsin bence vazgeç. 46 yaş nedir ki ilerde anlarsın. Evlenip boşandın diye karamsarlığa duşme elbet karşına duzgun birileri çıkar ama 19 yaş normal değil

bence cok fazla bir yas farki var arada.. evet erkegin olgun olmasi guzel olabilir, cunku ben esimle ayni yastayim ama bazen biraz daha buyuk olsaydi daha iyi olurdu diyorum (bazen cocuk gibi davraniyor cunku)

ama 19 yas buyuk olsun da istemezdim yani! bence ileride sorun olur, yan yana gezerken "babaniz mi" diye sorarlar, bozulursunuz.

daha cok gencsiniz, bence biraz kendinize zaman taniyin ve baska alternatifleri de degerlendirin derim

Tabiki sorun olur yas benden bi yas kucuksun adam babamla yasit sence olurmu cok gencsin arada nesil farki var cevremde var boyle bi evlilik yasayan ve sorun yasiyolar yani sen bilirsn tabi ama bence buyuk bi problem bu

Bende ewlenip ayrıldım 26 yaşındayım ve çocuğumda var,
Büyük konuşmuyayım ama 46 yaşında ki biriyle olmam..

İdealim 30-35 arası :KK53:

yaş farkı çok fazla. Şimdi olmadığını düşünsen bile bir kaç yıl sonra yavaştan rahatsız eder sizi.
aşkın yaşı yok ama bu kadar büyük birine aşık olacak kadar nasıl yakınlaştın ki?

Back
X