- 18 Eylül 2014
- 2.012
- 993
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes son derece karşı çıkmış ama bu aradaki iletişimle alakalı bişey. Eşimle 15 yaş var aramızda. 8 senedir birlikte 2 senedir evliyiz. İkimizin de ilk evliliği. Şimdiye dek hiç sorun yaşamadık. Öyle farklı frekanslarda değiliz. Zevklerimiz, beğenilerimiz, yapmak istediğimiz şeyler ortak. Arkadaş çevremizde de sorun yaşamıyoruz. Çevrenizdeki 40'lı yaşlardaki adamlar nasıl bilmem ama benim eşim abi ya da baba modunda değil. Gayet ye i evli genç çift olarak takılıyoruz. Arkadaşlarımız da öyle, geneli yeni evli. 35-45 yaş aralığında insanlar. Yıllarca okumuş etmiş, kariyer yapmış evliliğe 35ten sonra karar vermiş geneli. Bize normal geliyor.
Eşimin kuzeni 39 yaşında geçen ay 59 yaşında bir adamla ikinci evliliğini yaptı. Gayet mutlu görünüyorlar şimdilik. Yani sözün özü bunun formülü yok. Baban yaşında adam da denemez, çok güzel olur da denemez. Buna karşınızdaki insanı tanıyıp siz karar vermelisiniz.
Bu yasli amcalara gelen genc kizlar para icin geliyor cogu.sanirim kendi yasitlarinda zengin bir cocuk kapaklayamamislar...
Babasi yasindaki adamla evlenenler genelde para icin evleniyor.zaten sosyoekonomik durumu daha düşük oluyor erkekten.burda 10 yas gibi bir farktan bahsetmiyorum. Saygisiz degil gercekci bir yorum..ben para icin babam yasinda bir adamla olmadigima gore bu konuda ak kasigim...Kendinden buyuk ile evlenen herkes para icinmi evleniyor ne alaka ne kadar saygisiz bi itham bu ya. Okadar kisinin gunahini almayin.baskalarini elestireceginize ilk once kendinizi sorgulayin.kimse sutten cikmis ak kasik degildir!
Çok terbiyesizce bir yorum olmuş, hiçbir ayrıntı verilmeden para için diyerek siz fesatlığınızı ortaya koydunuz sadece.Babasi yasindaki adamla evlenenler genelde para icin evleniyor.zaten sosyoekonomik durumu daha düşük oluyor erkekten.burda 10 yas gibi bir farktan bahsetmiyorum. Saygisiz degil gercekci bir yorum..ben para icin babam yasinda bir adamla olmadigima gore bu konuda ak kasigim...
Kara kasi kara gözü icin evleniyorlar baba yasinda adamla.iykk insan operken bile bir tuhaf olur..allah korusun..gercekler canim bunlar bu benim fikrim..evet para icin statu icin evleniyorlar.kendinden statu bakimindan yuksek oluyor bu yasli amcalar çünkü. Kiz evinde birsey gormemis koca evinde görüyor ilk olarak bu cezbediyor.aksi durum olabilir istisnadir ki ben o istisnalarla karsilasmadim ...fikrini özgürce soylemek terbiyesizlik degildir...babasi yasinda adama kimse aşık olamaz nokta. ..Çok terbiyesizce bir yorum olmuş, hiçbir ayrıntı verilmeden para için diyerek siz fesatlığınızı ortaya koydunuz sadece.
Bu kadar ciddi saldırdığınıza göre yaranız olduğunu düşünüyorum. Ya aşık olduğunuz sizden büyük bir adam sizinle ilgilenmedi ya da yarış halinde olduğunuz bir yakınınız kendinden yaşça büyük biriyle evlenip mutlu oldu onu kıskanıyorsunuz. Aksi takdirde bu kadar çirkin saldırılara anlam vermek çok zor.Kara kasi kara gözü icin evleniyorlar baba yasinda adamla.iykk insan operken bile bir tuhaf olur..allah korusun..gercekler canim bunlar bu benim fikrim..evet para icin statu icin evleniyorlar.kendinden statu bakimindan yuksek oluyor bu yasli amcalar çünkü. Kiz evinde birsey gormemis koca evinde görüyor ilk olarak bu cezbediyor.aksi durum olabilir istisnadir ki ben o istisnalarla karsilasmadim ...fikrini özgürce soylemek terbiyesizlik degildir...babasi yasinda adama kimse aşık olamaz nokta. ..
Birincisi benim babam yasinda adama asik olmam imkansiz benim midem bulanir opemem bile..ikincisi benim cevremde babasi yasinda adamla evlenen tek bir kisi bile yok...saldirmiyorum bu gercek...neyse sana amcamla mutluluklar umarim parasi bitmex bir gun iyi bayramlarrrBu kadar ciddi saldırdığınıza göre yaranız olduğunu düşünüyorum. Ya aşık olduğunuz sizden büyük bir adam sizinle ilgilenmedi ya da yarış halinde olduğunuz bir yakınınız kendinden yaşça büyük biriyle evlenip mutlu oldu onu kıskanıyorsunuz. Aksi takdirde bu kadar çirkin saldırılara anlam vermek çok zor.
Çok çok çok çirkin bir söyleminiz var. Size bir şey açıklamaya çalışmak bile zaman kaybı. Bu seviyeye inemem. Size de iyi bayramlar.iBirincisi benim babam yasinda adama asik olmam imkansiz benim midem bulanir opemem bile..ikincisi benim cevremde babasi yasinda adamla evlenen tek bir kisi bile yok...saldirmiyorum bu gercek...neyse sana amcamla mutluluklar umarim parasi bitmex bir gun iyi bayramlarrr
Hakli oldugumu sende biliyorsun..evet ben parasi icin evlendim deseniz size hak vericem..ama yok asigim yok bilmemne.hadi canim ..bosverin bunlari...bana birsey aciklayamazsin zaten hersey ortada ....Çok çok çok çirkin bir söyleminiz var. Size bir şey açıklamaya çalışmak bile zaman kaybı. Bu seviyeye inemem. Size de iyi bayramlar.i