• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aradaki yaş farkı!!!

değildi.
hataları olurdu ama böyle değildi
böyle cüretkar değildi.
şimdi kendini sahibim sanıyor.
hatta ben evet diyene kadar neler yaptı
Beni bulutların üstüne çıkardı diyebilirim
Yani aklım bi karış havaya uçmuştu gerçekten
Sürekli ilgiye sevgiye boğuyordu, evet demek gafletinde bulundum...
Maske düştü tabi..
Kel göründü yani....
Şakası bir yana çevremde 2 tane böyle evlilik var biri kız benden küçük ama adam 54 yaşında çok bakımlı spor yapıyor falan gezip tizuyorlar.
Mutlular be.
Ama diğerinde sadece 10 yaş fark var ama herseyleri sorun oluyor.
Şenin hikaye.
Dinlerken hep aynı şeyi düşünüyorum.
Ya bu adam kırk kusur yaşından sonra nasıl değişti. Böylesi maske mümkün olabilir mi?

ahahahahah :KK70::KK70::KK70:
ben şansımı denicem sanırım, yarın bi gün buraya konu açarsam bana şöyle yaptı böyle yaptı diye, gel beni bul kafama vur ben sana demiştim diye :rolleyes:

Şaka bi yana da eğer denkseniz neden olmasın
Eğer içinde ufacık şüphe uyandıran bi yanı varsa bunu görmezden gelme
Kendimde ve etrafımda gördüğüm en büyük hata bu
Ben hayırlısıyla 18 güne kurtuluyorum :D

Kel göründü yani....
Şakası bir yana çevremde 2 tane böyle evlilik var biri kız benden küçük ama adam 54 yaşında çok bakımlı spor yapıyor falan gezip tizuyorlar.
Mutlular be.
Ama diğerinde sadece 10 yaş fark var ama herseyleri sorun oluyor.
Şenin hikaye.
Dinlerken hep aynı şeyi düşünüyorum.
Ya bu adam kırk kusur yaşından sonra nasıl değişti. Böylesi maske mümkün olabilir mi?

bana sorarsan değişmedi
sadece gönlümü yapmaya çabaladı
evliliğe kapağı atınca da sahibim sanmaya başladı kendini
ve iyice saldı
benden emin olunca uğraşmasına gerek kalmadı yani..
diyorum ya istisnaları olabilir ama genel anlamda çok zor
dışı daha genç gösterse de ruhu yaşlı bi kere yetmiyor anacım bana yetmiyor
ben daha dinamik, daha pozitif, daha neşeli birini istiyorum
böyle hımbıl, paranoyak derece kıskanç, manyak birini çekemiyorum
:110:

Herkese merhaba;
Bi konu hakkında güzel fikirlerinizi almak istiyorum.Benim göremediğim veya sizin farklı pencerelerden bakış açılarınızdan yararlanarak bi değerlendirme yapmak istiyorum.Bi evlilik yaşadım 3,5 sene.Boşanalı 1 seneyi geçti.Daha yeni yeni alıştım yeni hayatıma.Elbette zorluklar oluyo,dul bi kadın olmak hiç kolay değil bu hayatta.O bunu demiş bu bunu demiş duymuyorum artık.Bir yol çizdim ve bu yok üzerinde emin adımlarla ilerlemek istiyorum.Ben muhasebe işi yapıyorum.Çalıştığım yer büyük bi tekstil firması.Müşteriler sık sık gelir.Çalıştığımız bi firmanın imalat takip sorumlusu bi bey var.Gayet hoş ve kibar bi adam.Bir saygısızlığını görmedim.Belli zaman sonrasında iş yeri telefonundan aradı ürününün durumu hakkında bilgi almak için (santralede ben bakıyorum) telefonu bağlarken face kullanıp kullanmadığımı sordu,kullanıyorum dedim.Beni eklermisin dedi bende bilmiyorum dedim.aradan 1 hafta geçti ismini soyismini söylemişti.Bende ekledim.Konuşmaya başladık.Oda benim gibi evlenip ayrılmış.neredeyse 10 sene olmuş boşanalı.Bi süredir beni gözlemliyomuş hal ve hareketlerimi.Çok saygılı ve hanımefendi oldumu söyledi.Şimdilik herşey güzel gidiyo.Tek sorun aradaki yaş farkı ben 27, o da 46 yaşında.Acaba bu ilerde çok sorun olurmu? Ne yapmalıyım,bilemedim.Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.:KK47::KK49:
yani yas farkina cok takilmayanlardandim ama 20yas biraz fazla.. senin yasinda insanlar yeni yeni evleniyo, cok gencsin.. bir de 3sene sonra sen 30 o 50, bilemedimki..

yasitiz ve ben 46 yasindaki dayiyla kendimi hayal edemem. mumkun degil.
16 yasindaki bir cocukla hayal etmek kadar tuhaf geliyor bana.

bana sorarsan değişmedi
sadece gönlümü yapmaya çabaladı
evliliğe kapağı atınca da sahibim sanmaya başladı kendini
ve iyice saldı
benden emin olunca uğraşmasına gerek kalmadı yani..
diyorum ya istisnaları olabilir ama genel anlamda çok zor
dışı daha genç gösterse de ruhu yaşlı bi kere yetmiyor anacım bana yetmiyor
ben daha dinamik, daha pozitif, daha neşeli birini istiyorum
böyle hımbıl, paranoyak derece kıskanç, manyak birini çekemiyorum
:110:
Anladım.
geçmiş olsun just.
Umarım şimdiye karşılaşmadıysan
istediğin gibi ve Şöyle insanın içini neşelendiren ve sorumluluk sahibi :-)
bir adamla tez zamanda karşılaşırsın.

Anladım.
geçmiş olsun just.
Umarım şimdiye karşılaşmadıysan
istediğin gibi ve Şöyle insanın içini neşelendiren ve sorumluluk sahibi biri :-)
bir adamla tez zamanda karşılaşırsın.

umarım görmicek kadar kör olmazsın de bacım sağol :KK53::KK37:

gerçekten mi
benim pek mutluluğu bulacağıma dair ümidim kalmadı :KK37:

AAAA bu olmadı!!!
ümitsizlik taşıma üstünde. Şeytan doldurur...:KK14:
Bir yerde seninde gönlünün ve aklının dengi birileri(biri değil birileri) var.
İşte karşılaşmak, biraz şans meselesi.
Ben inanıyorum ki herkesin şansı var.
Kimi erken buluyor kimi geç...
erken kavuşanlar çirkin şanslılar...
Boşuna dememişler Allah çirkin şansı versin diye.
Sana da bol bol çirkin şansı versin...:KK15:

Bu yasli amcalara gelen genc kizlar para icin geliyor cogu.sanirim kendi yasitlarinda zengin bir cocuk kapaklayamamislar...
söyledikleriniz çok yanlış genelleme yapmışsınız.benimde eşimle aramda
18-19 yaş var ayrıca esimde zengin
değil.2 yıllık evliyiz 3,5 senedir tanışıyoruz
ve çok mutluyum.

eğer yaşın ilerlemiş olsaydı kendinden yaşca büyük biriyle tanışsan bu göze batmaz ama daha 27 yaşındasın herşey dengi dengine..

söyledikleriniz çok yanlış genelleme yapmışsınız.benimde eşimle aramda
18-19 yaş var ayrıca esimde zengin
değil.2 yıllık evliyiz 3,5 senedir tanışıyoruz
ve çok mutluyum.
Senin esin su an genctir buyuk ihtimalle. Ondan farki seni rahatsız etmeyebilir.ama yasi ilerleyince anlicaksin dedigimi.neyse siz yaptiniz diye yanlis bir ornek vermeyin kimseye.benim annem babamdan 14 yas kucuk ve bana öğüdü kizim kendi yaslarindan birinle evlendir.eger cok mutlu olsaydi sende benim gibi yap derdi heralde. Oturdugumuz yerden sallamiyoruz.sen basini yakmissin baskasida yakmasin.ayrica bu benim fikrim kime ne.bem böyle düşünüyorum. Tek kurusu olmayan yasli bir amcayla evlenen bir genc kuz gormedim ben..

19 yaş fazla gerçekten...
ama önemli olan anlaşmak bence....

is yaptigi sirketin (tahminimce imalatcisinin?) kizi yasindaki calisanina asilmis adam ya. ne kadar cirkin, is ahlakina aykiri. patronlari duysa olay cikar, isinden bile olabilir emin ol. sen de dur biraz yeni bosanmissin, genceciksin daha neler cikar ilk onune gelene kapilma.

Senin esin su an genctir buyuk ihtimalle. Ondan farki seni rahatsız etmeyebilir.ama yasi ilerleyince anlicaksin dedigimi.neyse siz yaptiniz diye yanlis bir ornek vermeyin kimseye.benim annem babamdan 14 yas kucuk ve bana öğüdü kizim kendi yaslarindan birinle evlendir.eger cok mutlu olsaydi sende benim gibi yap derdi heralde. Oturdugumuz yerden sallamiyoruz.sen basini yakmissin baskasida yakmasin.ayrica bu benim fikrim kime ne.bem böyle düşünüyorum. Tek kurusu olmayan yasli bir amcayla evlenen bir genc kuz gormedim ben..
Çok yanlış düşünüyorsunuz evet çok
Yaş farkı olan biriyle anlaşmak zordur.benim
Eşim 41 Yaşında.birde peygamber efendimiz hem kendinden yaşça büyük hemde kendisinden yaşça küçük hanımlarla evlenmiş.yanlış olsa Allah
Bunu yasaklardı.ayrıca sizin anneniz
Anlaşamamış diye başkasıda anlaşamıyacsk diye birşey yok.

Back
X