- 30 Ağustos 2013
- 6.364
- 1.085
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm sen en istekli zamanlarindasin bu yas farki cok fazlaHerkese merhaba;
Bi konu hakkında güzel fikirlerinizi almak istiyorum.Benim göremediğim veya sizin farklı pencerelerden bakış açılarınızdan yararlanarak bi değerlendirme yapmak istiyorum.Bi evlilik yaşadım 3,5 sene.Boşanalı 1 seneyi geçti.Daha yeni yeni alıştım yeni hayatıma.Elbette zorluklar oluyo,dul bi kadın olmak hiç kolay değil bu hayatta.O bunu demiş bu bunu demiş duymuyorum artık.Bir yol çizdim ve bu yok üzerinde emin adımlarla ilerlemek istiyorum.Ben muhasebe işi yapıyorum.Çalıştığım yer büyük bi tekstil firması.Müşteriler sık sık gelir.Çalıştığımız bi firmanın imalat takip sorumlusu bi bey var.Gayet hoş ve kibar bi adam.Bir saygısızlığını görmedim.Belli zaman sonrasında iş yeri telefonundan aradı ürününün durumu hakkında bilgi almak için (santralede ben bakıyorum) telefonu bağlarken face kullanıp kullanmadığımı sordu,kullanıyorum dedim.Beni eklermisin dedi bende bilmiyorum dedim.aradan 1 hafta geçti ismini soyismini söylemişti.Bende ekledim.Konuşmaya başladık.Oda benim gibi evlenip ayrılmış.neredeyse 10 sene olmuş boşanalı.Bi süredir beni gözlemliyomuş hal ve hareketlerimi.Çok saygılı ve hanımefendi oldumu söyledi.Şimdilik herşey güzel gidiyo.Tek sorun aradaki yaş farkı ben 27, o da 46 yaşında.Acaba bu ilerde çok sorun olurmu? Ne yapmalıyım,bilemedim.Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.![]()
40 li yaslar cok genç. 50 ye gelsin beni anlarsin..pisman olucaksin yuzde yuz.neyse banane mutluyum diyorsan mutlu ol.benim dusuncem normal.hadi 10 yas olsa normal.19 ne ya.herseye dine baglamayin lutfen.bu cehaletten kurtulun artik.basklarina yanlis ornek vermeyin.benim annem anlasamadi degil aradığı herseyi bu evlilikte bulamadi..yoksa anlastilar ..bu benim fikrim ayrica ne demek yanlis düşünüyorsun. Yasin cok genc ayrica su an .tecrubelerin yok belli yillar gectikce anlicaksin bazi seyleri..Çok yanlış düşünüyorsunuz evet çok
Yaş farkı olan biriyle anlaşmak zordur.benim
Eşim 41 Yaşında.birde peygamber efendimiz hem kendinden yaşça büyük hemde kendisinden yaşça küçük hanımlarla evlenmiş.yanlış olsa Allah
Bunu yasaklardı.ayrıca sizin anneniz
Anlaşamamış diye başkasıda anlaşamıyacsk diye birşey yok.
Herkese merhaba;
Bi konu hakkında güzel fikirlerinizi almak istiyorum.Benim göremediğim veya sizin farklı pencerelerden bakış açılarınızdan yararlanarak bi değerlendirme yapmak istiyorum.Bi evlilik yaşadım 3,5 sene.Boşanalı 1 seneyi geçti.Daha yeni yeni alıştım yeni hayatıma.Elbette zorluklar oluyo,dul bi kadın olmak hiç kolay değil bu hayatta.O bunu demiş bu bunu demiş duymuyorum artık.Bir yol çizdim ve bu yok üzerinde emin adımlarla ilerlemek istiyorum.Ben muhasebe işi yapıyorum.Çalıştığım yer büyük bi tekstil firması.Müşteriler sık sık gelir.Çalıştığımız bi firmanın imalat takip sorumlusu bi bey var.Gayet hoş ve kibar bi adam.Bir saygısızlığını görmedim.Belli zaman sonrasında iş yeri telefonundan aradı ürününün durumu hakkında bilgi almak için (santralede ben bakıyorum) telefonu bağlarken face kullanıp kullanmadığımı sordu,kullanıyorum dedim.Beni eklermisin dedi bende bilmiyorum dedim.aradan 1 hafta geçti ismini soyismini söylemişti.Bende ekledim.Konuşmaya başladık.Oda benim gibi evlenip ayrılmış.neredeyse 10 sene olmuş boşanalı.Bi süredir beni gözlemliyomuş hal ve hareketlerimi.Çok saygılı ve hanımefendi oldumu söyledi.Şimdilik herşey güzel gidiyo.Tek sorun aradaki yaş farkı ben 27, o da 46 yaşında.Acaba bu ilerde çok sorun olurmu? Ne yapmalıyım,bilemedim.Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.![]()
Benim de babam 45 yasinda 30 gosteriyor ki o kadar bakımlı. Yanyana yururken cicekci yengeye gül alirmisin dedi (yenge de ben oluyorum) anlıycagın yasini bellı etmiyorsa ve cocuk ruhluysa neden olmasinHerkese merhaba;
yav adamın bir gözü toprağa bakıyor. hemen at bence başından o sübyancıyı. yok mu etrafında taze, genç erkekler ??
Heeşeyi dine bağlamıyorum.ben pişman olmayacağıma eminim.ayrıca büyük konuşma kınamada kimse kınadığını40 li yaslar cok genç. 50 ye gelsin beni anlarsin..pisman olucaksin yuzde yuz.neyse banane mutluyum diyorsan mutlu ol.benim dusuncem normal.hadi 10 yas olsa normal.19 ne ya.herseye dine baglamayin lutfen.bu cehaletten kurtulun artik.basklarina yanlis ornek vermeyin.benim annem anlasamadi degil aradığı herseyi bu evlilikte bulamadi..yoksa anlastilar ..bu benim fikrim ayrica ne demek yanlis düşünüyorsun. Yasin cok genc ayrica su an .tecrubelerin yok belli yillar gectikce anlicaksin bazi seyleri..
Bu söyledikleriniz çok ayıp birazNe mide var mübarek deden yasindakilerle olabilirsin ne var diyorlar..ben bu konudan kaciyorum artik.o yastaki adami opemem bile ...para sen nelere kadirsin diyorum..yasli amcayla bile yataga sokuyorsun kadinlari....
Ay evet var.bir amca dadanmisti bana zamaninda..ya seni ilgilendirmez yorumlarim..benim midem almaz.normal bir kadinda babasi yasindaki adama dokunamaz bile degil evlenmek.sen mutluysan sorun ne ya..madem mutlusun neden aliniyorsun.amcayla mutluluklar..Bu söyledikleriniz çok ayıp biraz
Ağzınızı toplayın.insanlara saygı
Gösterin.anlaşılan bu konuyla
Alakalı yaranız var
Belki ben de tercih etmem böyle bir durumu ama bu karşıdaki insanı kınama hakkı vermiyor kardeş. Sakın ha sakın kınamayınAy evet var.bir amca dadanmisti bana zamaninda..ya seni ilgilendirmez yorumlarim..benim midem almaz.normal bir kadinda babasi yasindaki adama dokunamaz bile degil evlenmek.sen mutluysan sorun ne ya..madem mutlusun neden aliniyorsun.amcayla mutluluklar..
Ayy haklisin buyuk konusmayayim..allah korusun aman aman..Heeşeyi dine bağlamıyorum.ben pişman olmayacağıma eminim.ayrıca büyük konuşma kınamada kimse kınadığını
Yaşamadan Ölmez.bana göre yanlış düşünüyorsun.benim babam 60 Yaşında
Gayet gezmeyi seven canlı biri herkez o yaşlarda aynı olacak diye birşey yok.tecrübe yaşla olmuyor gayette
Tecrübeliyim.din bizi cehaletten kurtarır
Korkma.(tabi dini doğru bilmek gerek.anlamak gerek)
Ben fikrimi soyledim..ne var.benim midem almaz.herkesin kendi tercihi.10 falan normal ama 19 20 ne ya .yok artik.baba mi koca mi aliyoruz dedim.konu sahibini uyardim suc mu.bazilari kendi hata yapti diye diger insanlarinda yapmasini istiyor...yada mutlularsa sorun ne alınmasınlar ustlerine..Belki ben de tercih etmem böyle bir durumu ama bu karşıdaki insanı kınama hakkı vermiyor kardeş. Sakın ha sakın kınamayın
Çünkü herkezi itham ediyorsun banadaAy evet var.bir amca dadanmisti bana zamaninda..ya seni ilgilendirmez yorumlarim..benim midem almaz.normal bir kadinda babasi yasindaki adama dokunamaz bile degil evlenmek.sen mutluysan sorun ne ya..madem mutlusun neden aliniyorsun.amcayla mutluluklar..
Ben de tercih etmem ama işte dokunuyor insanlara.Ben de peygamberimiz de böyle yaptı diyenlere de ayrıca sinir oluyorum.Peygamberimizin her davranışını uygulyor musn sanki .İşinize hangisi gelirse işte .. :)Ben fikrimi soyledim..ne var.benim midem almaz.herkesin kendi tercihi.10 falan normal ama 19 20 ne ya .yok artik.baba mi koca mi aliyoruz dedim.konu sahibini uyardim suc mu.bazilari kendi hata yapti diye diger insanlarinda yapmasini istiyor...yada mutlularsa sorun ne alınmasınlar ustlerine..
En azından uygulamaya çalışıyorumBen de tercih etmem ama işte dokunuyor insanlara.Ben de peygamberimiz de böyle yaptı diyenlere de ayrıca sinir oluyorum.Peygamberimizin her davranışını uygulyor musn sanki .İşinize hangisi gelirse işte .. :)