• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aradaki yaş farkı!!!

Bulaşma arkadaşım şu kadına. Hadsiz bir insan kendisi. Kib'le geç. Bu konu yüzünden banlanıp, ban kalkınca tekrar millete sarmaya geldi buraya. Kendini tatmin ediyor sadece.

Herkes istediği gibi yaşamakta özgür. 30 yaş benim için de çok fazla ama sen mutluysan gerisi fasa fiso.
Ben kime kib licem..yasli amcalarin karilari bana saldiriyor...ben ban yiyorum...aslinda sizin yerinizde ben olsam bende satasirim insanlara.her gece amcamla yataga girmek kolay degildir tabi...

Herkese merhaba;
Bi konu hakkında güzel fikirlerinizi almak istiyorum.Benim göremediğim veya sizin farklı pencerelerden bakış açılarınızdan yararlanarak bi değerlendirme yapmak istiyorum.Bi evlilik yaşadım 3,5 sene.Boşanalı 1 seneyi geçti.Daha yeni yeni alıştım yeni hayatıma.Elbette zorluklar oluyo,dul bi kadın olmak hiç kolay değil bu hayatta.O bunu demiş bu bunu demiş duymuyorum artık.Bir yol çizdim ve bu yok üzerinde emin adımlarla ilerlemek istiyorum.Ben muhasebe işi yapıyorum.Çalıştığım yer büyük bi tekstil firması.Müşteriler sık sık gelir.Çalıştığımız bi firmanın imalat takip sorumlusu bi bey var.Gayet hoş ve kibar bi adam.Bir saygısızlığını görmedim.Belli zaman sonrasında iş yeri telefonundan aradı ürününün durumu hakkında bilgi almak için (santralede ben bakıyorum) telefonu bağlarken face kullanıp kullanmadığımı sordu,kullanıyorum dedim.Beni eklermisin dedi bende bilmiyorum dedim.aradan 1 hafta geçti ismini soyismini söylemişti.Bende ekledim.Konuşmaya başladık.Oda benim gibi evlenip ayrılmış.neredeyse 10 sene olmuş boşanalı.Bi süredir beni gözlemliyomuş hal ve hareketlerimi.Çok saygılı ve hanımefendi oldumu söyledi.Şimdilik herşey güzel gidiyo.Tek sorun aradaki yaş farkı ben 27, o da 46 yaşında.Acaba bu ilerde çok sorun olurmu? Ne yapmalıyım,bilemedim.Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.:KK47::KK49:

Kimin hangi yaşta birini kendine eş olarak uygun gördüğü beni bağlamaz ama sizin yerinizde olsam, o hal ve hareketlerinizi bir gözlemliyorsa ben 10 gözlemlerdim. Hoş ve kibarlığına iş ortamında ve sanal olarak tanıksınız, gerçek hayatta da aynı şekilde devam edecekse kendi belirleyeceğiniz süre dahilinde, sanırım o kadar sorun olmazdı yaş farkı, önceden yaş konusunda belirlediğiniz prensipleriniz yoksa tabi.

Kendi adıma var, herkesin kendi hissettiği yaşta olmasına eyvallah ama karakteri yaş sebebiyle daha da oturmuş birinin gelecekte sorun edebileceğim davranışlarının beni normalden daha fazla etkileyebileceğini düşünüyorum, onu değiştirmek daha da zor olacağı için her zaman alttan almaya meyilli olmak pek bana göre değil. Aradaki benle yaşamadığı senelerinin sebebi ben olmadığımdan dolayı, "yaşım sebebiyle...","ben senden yaşça büyük olduğumdan..", "ben bunları senden önce zaten yaşadığımdan.." diyerek başladığı her savunma cümlesi bana zul gelirdi.

Biraz fazla geldi...bi kaçyıl sonra fark gözüne batar... yanına yakısmadığını düsünürsün pisman olarsun..

Kara kasi kara gözü icin evleniyorlar baba yasinda adamla.iykk insan operken bile bir tuhaf olur..allah korusun..gercekler canim bunlar bu benim fikrim..evet para icin statu icin evleniyorlar.kendinden statu bakimindan yuksek oluyor bu yasli amcalar çünkü. Kiz evinde birsey gormemis koca evinde görüyor ilk olarak bu cezbediyor.aksi durum olabilir istisnadir ki ben o istisnalarla karsilasmadim ...fikrini özgürce soylemek terbiyesizlik degildir...babasi yasinda adama kimse aşık olamaz nokta. ..
Hangi bilimsel makaleden bu bilgi? Aşık olamaz falan diye kesin konuşmuşsunuz da.

Konudaki bazı yorumlar aşağılayıcı bana kalırsa.

Evet ben de 23üm eşim de 40 yaşındaydı. Ama zenginliği bırak borçları ödemek için bir taraflarımız tutuşuyordu. Demek ki neymiş. Herkes para için evlenmiyormuş.

Yanlışlandı. Nokta.
Benimde eşim benden 15 yaş büyük benim aylık gelirim bazı ay onu geçer öyle para için olan evliliklerdede gelip buraya konu açmaz dert etmez heralde ben onun parasını yicem o benim gençliğimi der geçer

Back
X