- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
- Konu Sahibi Benimdilemmam
-
çocuk yapmadım bilerekCanım boşanma dicem ama oyun idda kumar vs bağımlıları asla vazgeçmiyor.birde gerçekten boşanmıcaksan sakın dile getirip kocanı iyice bağımlı hale getirme.çocuk yoktur inşAllah
onu artik istememeniz bile yeterli bir sebep..
niye diye sorursa yukarida yazdiklarinizi söylersiniz.. sebebiniz var yani.. kavga ne alaka ki..
Karşınıza alıp sakın sakın konuşacaksınız iki medeni insan olarak.o kadar..insanlar nasıl evlenmeye karar veriyorsa ve bunu konuşuyorsa boşanmaya da karar verir ve konuşulur.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Bence sakince konuşun madem herkes razı ayrılığa anlaşarak boşanın.
Eee cinsellikte yok deme sakınçocuk yapmadım bilerek
evet oyun mahvetti bizi biraz elimiz bollaşsın en son model teknolojik aletler alınıyor niye oyun oynamak için
asla beraber yatağa girdiğimiz görülmedi ben yattıktan saatler sonra oyundan kopar gelir
evet uzun zamandır yokEee cinsellikte yok deme sakın
Senle hayatlarımız cok benziyomus
Sen kesin karar verdin mi bosanmak için
Ben de bilmiyorum valla nası boşanılır nası söylenir nası evden çıkılır falan
Valla canım boşayıp donuna kadar alsan yeridir...evet uzun zamandır yok
eşim aslında kabul etmese de izlediği şeylerden dolayı hiçbir şey yapmadan çok şeyler bekliyor
bende bir kaza sonucu büyük bir ameliyat geçirdim belli dönemde benim durumumdan dolayı olmadı
valla huzur arıyorum bir tek artıkValla canım boşayıp donuna kadar alsan yeridir...
envayi çeşit bilgisayar oyunuOyun demissin, kumardanmi bahsediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?