arafta olmak..

belki sonra

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
331
348
103
mrb.eski konularımı bilenler vardır. çok olaylar oldu.aldığım izin bitti şehirdışından işimin olduğu şehre geri geldim.eşimi evden gönderdim .oğlumla yalnz kalıyoruz. bu süreç içinde oğlumun cidi bi sağlık sornu oldu onu atlattık..2 gün acillerdeydik..oda geldi tabi.çok özlemiştim böylemi görücektim vs. diye ağlamalar..evladım cidden kötüydü yoksa oda babasını görüdğünde bile hemen cıvıl cvıl olurdu eskiden..gözlerini bile açmadan sadee inliyodu yavrum.başında ben ağladım o da diğer boş bir kabibin içinde ağlıyor..böyle anlatınca garip gelecek biliyorum ama Allah o anları hiçbianbabaya yaşatmasın...

Şükür ki oğlum 2 gün sonra yavaş yavaş iyileşmeye başladı..ben gece hep başında bekliyorum yine nükseder diye...gece hep oğlum nasıl iyimi ,iyimisiniz ,bişeye ihtiyacınız varmı ,nolur bende orda olayım evimi sizi özledm deyip durdu..pazartesi işe başladım tekrar. pazartesi gün öğlen bi baktım eve gelmiş oğlumla oynuyorlar.kızdım niye geldin çık git bu evden dedim..oğlumu özledim sizi özledim dedi..o gün acilde perişan haldeyken yaşadıklarımızı o gece çok düşünmüşmüş, bana haksızlıklar yapmışmış, şeytan gözünü kör etmişmiş, hiçbişey aileden hzuurdan önemli değilmiş, günlerdir huzur yokmuş gibi şeyler söyleyip durdu..bende oğlanla ilgileniyorum ya dedikleriyle ilgilenmiyomuşum gibi algılamış beyfendi.sen benden iyice soğumuşsun anlattıklarımın hiçmi önemi yok demeler..sen tüm kredilerini bitirdin vaktim yok oğlumu hazırlayıp çıkıcam sende git artık dedim..montumu falan giyiyorum bi taraftan getirmiş bana tlf gösetriyo hattını değiştirmiş.rehberine sadece iş arkadalşarını ve bikaç akrabasını eklemiş tüm sosyal medyaları kapatmışş onları göstermeye çalışıyo bana..gözucuyla görüyorum ama hiç oralı olmadım giyinip çıktım..oda gitmiş sonra.salı günü akşam ben acile gittim serum vs takıldı.akrabasıda orda çalışıyor hemen haberi olmuş çıktı geldi..bu böyle olmaz yarı gayrı hayat mı olur evimize dönelim herşeye baştan başlayalım asla eskisi gibi biri olmıycam.değmezmiş hiçbişeye ben hatamdan döndüm ben çok pişmanım.artık hayatımda sadece sen ve oğlum var ne istersen onu söyle onu yapalım orya gidelim dedi..kolumda serum başımda o..beni zorla eve bıraktı isetmiyorum dememe rağmen..şimdi ben ne yapayım..bu adama inanıp son bişans verilir mi ?yoksa kararımdan dönmemelimiyim..haddinden fazla şans verdim ben ona ama ilk kez böyle pişman olmuş gördüğümden belki kafamdan saniyede milyon tane şey geçiyo..öyle sıkışmış öyle araftayım kii..bi tarafım dönme diyor bi tarafım ya sonra pişman olursam diyor..köşeye sıkıştım kımıldayamıyorum sanki

en son tlf dökümlerinden iş vesilesiyle tanıştıları bi bayanla yazışmalarını gördüğüm için irdeleyince bi süredir msjla ve telefonla görüştüklerini öğrnemiştim.

en son tlf dökümlerinden iş vesilesiyle tanıştıları bi bayanla yazışmalarını gördüğüm için irdeleyince bi süredir msjla ve telefonla görüştüklerini öğrnemiştim.
Affetmeyin. Şu anda perişanları oynuyor pişmanlığı ondan. Yeniden eski düzenli hayatına dönünce gözü dışarıya kayacak muhtemelen.

Yuva yıkmak en kolay yol. Ama siz bizden daha iyi bilirsiniz. Değişmiş olma ihtimali yok mu? Biz burada sallayalım boşan kurtul bilmem ne diye ama hayatta sizin hayatınız gerçekten pişman olmuş olabilir ders çıkarabilir yada tekrar yapabilir. İyi düşünün bence. Gaza gelip hareket etmeyin sakince düşünün eksilerini artılarını çünkü size burada boşan diyen birçok kişi kendi dertli hayatlarına devam ediyor. Kendi boşanmıyor başkalarına boşan diyor. O kadar kolay değil demek ki.

aldatan hep aldatır. başka bişey olsa neyse de... bi de siz çıkarmışsınız ortaya. çıkamardığınızı düşünün, daha ne olacaktı kimbilir.

Yaşadıklarınızı siz biliyorsunuz ama neden sebep ayrılık kararı aldığınız önemli geri dönerseniz ne olur dönmezseniz ne olur tartın

mrb.eski konularımı bilenler vardır. çok olaylar oldu.aldığım izin bitti şehirdışından işimin olduğu şehre geri geldim.eşimi evden gönderdim .oğlumla yalnz kalıyoruz. bu süreç içinde oğlumun cidi bi sağlık sornu oldu onu atlattık..2 gün acillerdeydik..oda geldi tabi.çok özlemiştim böylemi görücektim vs. diye ağlamalar..evladım cidden kötüydü yoksa oda babasını görüdğünde bile hemen cıvıl cvıl olurdu eskiden..gözlerini bile açmadan sadee inliyodu yavrum.başında ben ağladım o da diğer boş bir kabibin içinde ağlıyor..böyle anlatınca garip gelecek biliyorum ama Allah o anları hiçbianbabaya yaşatmasın...

Şükür ki oğlum 2 gün sonra yavaş yavaş iyileşmeye başladı..ben gece hep başında bekliyorum yine nükseder diye...gece hep oğlum nasıl iyimi ,iyimisiniz ,bişeye ihtiyacınız varmı ,nolur bende orda olayım evimi sizi özledm deyip durdu..pazartesi işe başladım tekrar. pazartesi gün öğlen bi baktım eve gelmiş oğlumla oynuyorlar.kızdım niye geldin çık git bu evden dedim..oğlumu özledim sizi özledim dedi..o gün acilde perişan haldeyken yaşadıklarımızı o gece çok düşünmüşmüş, bana haksızlıklar yapmışmış, şeytan gözünü kör etmişmiş, hiçbişey aileden hzuurdan önemli değilmiş, günlerdir huzur yokmuş gibi şeyler söyleyip durdu..bende oğlanla ilgileniyorum ya dedikleriyle ilgilenmiyomuşum gibi algılamış beyfendi.sen benden iyice soğumuşsun anlattıklarımın hiçmi önemi yok demeler..sen tüm kredilerini bitirdin vaktim yok oğlumu hazırlayıp çıkıcam sende git artık dedim..montumu falan giyiyorum bi taraftan getirmiş bana tlf gösetriyo hattını değiştirmiş.rehberine sadece iş arkadalşarını ve bikaç akrabasını eklemiş tüm sosyal medyaları kapatmışş onları göstermeye çalışıyo bana..gözucuyla görüyorum ama hiç oralı olmadım giyinip çıktım..oda gitmiş sonra.salı günü akşam ben acile gittim serum vs takıldı.akrabasıda orda çalışıyor hemen haberi olmuş çıktı geldi..bu böyle olmaz yarı gayrı hayat mı olur evimize dönelim herşeye baştan başlayalım asla eskisi gibi biri olmıycam.değmezmiş hiçbişeye ben hatamdan döndüm ben çok pişmanım.artık hayatımda sadece sen ve oğlum var ne istersen onu söyle onu yapalım orya gidelim dedi..kolumda serum başımda o..beni zorla eve bıraktı isetmiyorum dememe rağmen..şimdi ben ne yapayım..bu adama inanıp son bişans verilir mi ?yoksa kararımdan dönmemelimiyim..haddinden fazla şans verdim ben ona ama ilk kez böyle pişman olmuş gördüğümden belki kafamdan saniyede milyon tane şey geçiyo..öyle sıkışmış öyle araftayım kii..bi tarafım dönme diyor bi tarafım ya sonra pişman olursam diyor..köşeye sıkıştım kımıldayamıyorum sanki

Eşinizi en iyi siz tanırsınız, yaptığı hatadan ders alacak biri mi ?
Bizler için akıl vermek, boşan demek kolay ama herkesin şartları bir değil
Gerçekten hatasını anlamış ise bir şans verebilirsiniz belki

Huylu huyundan vazgeçmiyor gerçektende malesef. Acı ama gerçek. Siz bu raddeye gelebilecek güçte bir kadınsınız. Devamınıda getirebilirsiniz. Şimdi geri adım atarsanız bu radde de bile affetti diyip hiiç korkusu kalmayacak. Boşanmaya teşviği hiçbir zaman savunmadım ama maden sordunuz objektif olarak fikrim bu.

Başka bi bayanla telefonda görüşmek yazışmak dışında diğerleri evlilikte olabilecek şeyler.
Hep olumlu şeyler söylemeye çalışıyorum böyle durumlarda ama işin içine aldatma girince kabul edilemez bir hal alıyor.
Ben her yolu denerim, mücadele ederim evliliğim için ama, başka birisi ile sadece telefonda görüştük dese bile bunu kabul edemem. Sindiremem.
Aklıma geldikçe sinirden belki çocuğuma kızarım öfkemi ondan çıkarırım, bundan korkarım..
Siz eğer herşeyi unutmaya, baştan başlamaya hazırsanız zaman zaman aklınıza gelse dahi bunu bastırmak güzel şeyler düşünmek zorundasınız..

Ben sadece kendim icin konuşuyorum:
Benim güvenimin kırıldığı an bitmiştir.
Ağlaması veya zirlamasi beni asla ilgilendirmez.
Siz onu aldatsaydiniz onun taviri nasil olurdu...? Bence bu düşünceden yola çıkın ve bir karar verin.
Eminimki aldatan siz olsaydiniz yerin dibine sokup sizi dünya aleme rezil etmişdi.
Timsah gözyaşı bunlar.
Afetmek isteseniz bile süründürün iyice

Eşinizi en iyi siz tanırsınız. Böyle sözler verip caydığı oldu mu daha önce?
Kendi kendinize bir güzel düşünün. Keşke lafı ağırdır. Bunu dememek için iyi ölçüp tartın

ne olursa olsun fırsat vermişken iyice ezin
Süründürün
Sonra düşünürsünüz ne yapacağınızı
Gerçekten pişmandır inşallah

Sen yaşadıklarını unutabilecek misin? Biraz kendine zaman ver, hemen karar vermek zorunda değilsin. Sen bu adamı hala seviyor musun? sarıldığında neler hissediyorsun? O bundan sonra hiç hata yapmasa bile sen o kuşkularından kurtulabilecek miisn?

herkesin fikrini gerçekten önemsiyorum çok sağolun.çok zor bi yol ayrımındayım..insanlar konuşa konuşa anlaşır diye inandım hep çok konuştum.her sorunda hemen pes etmedim illaki bi orta yolu vardır diye elimden geleni yapmaya çabaladım hep..senin değerini gerçekten anladım diyor bana..hep vardı huzursuzluğumuz ama hep çözüm yolları arardım ya onları falan söyledi.hep sen çabaladın bu benim kolayıma geldi nasılsa o arayı bulur bişekilde düzeliriz diye ben hiçbişey olmamış gibi davrandım diyor.ama artık değiştim zamanla sende göreceksin koca koca insanlarız rol yapamayız diyor.biz birlikte uyumuyorduk onunla şimdi bana diyoki ilk evlendiğimizde saçlarını koklayarak uyuduğum günleri özledim..ben o günleri çoktan unuttum dedim. ama ben unutmadım dedi...daha bikaç eski şeylerden bahsetti..bilmiyorum öyle çabuk dugularım değişiyoki sağlıklı karar veremiyorum hiç

Back
X