- Konu Sahibi _sekerpare_
-
Evin komşuluk durumu nasıl yani nasıl insanlarla komşusunuz? Sokak mahalle güvenli mi? Tadilat yapsanız daha verimli olur mu? Bunlar şu an için çok önemli kararınız için.
Hımm ben bu şartlarda bütçeyi biraz daha düşük tutup masraflara yetecek kadar düşüp daha sessiz yeni bir ev alırdım sanırım.Komşularım iyi zararsız insanlar herkes işinde gücunde..Sosyal profili düzgün biryer burası.Şikayetlerim yok değil ama.Mesela evimin dibinde bir oto yıkama var akşama kadar çok yüksek gürültü oluyor.Tam.6 yol ağzı tabir edilen biyer zaman zaman gürultü dayanılmaz oluyo.Ankarada balkon da yaşanir yazın harika gölge bir balkonum var ama bir arkadaşım gelse konuştuğumuzu duyamıyoruz.Öte yandan evim buyük kullanışlı burası 3+1 alırsak 2+1 alabiliriz ancak
hem karnım doysun ,hem pastam dursun diyoruz sankiHımm ben bu şartlarda bütçeyi biraz daha düşük tutup masraflara yetecek kadar düşüp daha sessiz yeni bir ev alırdım sanırım.
Bunu satın yeni bir ev alın 2 kişi iseniz küçük ev yeter çocuk varsa 3+1 zorlayın kredi ileKomşularım iyi zararsız insanlar herkes işinde gücunde..Sosyal profili düzgün biryer burası.Şikayetlerim yok değil ama.Mesela evimin dibinde bir oto yıkama var akşama kadar çok yüksek gürültü oluyor.Tam.6 yol ağzı tabir edilen biyer zaman zaman gürultü dayanılmaz oluyo.Ankarada balkon da yaşanir yazın harika gölge bir balkonum var ama bir arkadaşım gelse konuştuğumuzu duyamıyoruz.Öte yandan evim buyük kullanışlı burası 3+1 alırsak 2+1 alabiliriz ancak
Sağlam olmadığını düşündüğünüz hatta bildiğiniz bir evde yaşamayın. Ne yapıp edip sağlam bir eve çıkın. Gerisini konuşmaya bile gerek yok bence. Önce can sağlığı..Merhaba hanımlar evimizde günlerdir gündem olan işin içinden çıkamadığımız bir konu var yardımcı olup fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.Halihazırda oturdugum evim kendimizin borçsuz ve 15 yıllık.Aldığımızda da müteahhit en kötü malzemeleri kullanmıştı dişimizi sıktık ama su an ya tadilat ya da satma konusuna karar vermeliyiz.Evimiz 6,5 ila 7 milyon arası ediyor
Bulundugumuz semtten çıkmak istemiyoruz.Buradan da 6,5 milyona iki artı bir alabiliyoruz zaten bize yeter büyük ev aramıyoruz.Ama handikap şu elimizde paramız yok vergisi tapusu nakliyesi toplandığında bu evin tadilatına vereceğimiz paraya denk geliyor hemen hemen.Şu anki evimizin iskanı yok kısa zamanda alınacak gibi görünmüyor.Ama su elktrik tapu gibi sorunlar yok yani onlar üzerimizde...Fakat ilerde satmak sorun olabilirmi (şu an binamizda satanlar oldu) bir sorunumuz bu.Bir de evin içinde eşya ile tadilat maddi manevi çok zor olacak değermi ?Elimizdeki belli miktarı verip ustüne taksitle bişeyler yapma imkanımız var ama kafam bidünya oldu.Karışık ve uzun olduysa kusura bakmayın lütfen
İskansız eve o kadar para veren var mı ? Benim için çok önemli bir detay iskan olması.Merhaba hanımlar evimizde günlerdir gündem olan işin içinden çıkamadığımız bir konu var yardımcı olup fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.Halihazırda oturdugum evim kendimizin borçsuz ve 15 yıllık.Aldığımızda da müteahhit en kötü malzemeleri kullanmıştı dişimizi sıktık ama su an ya tadilat ya da satma konusuna karar vermeliyiz.Evimiz 6,5 ila 7 milyon arası ediyor
Bulundugumuz semtten çıkmak istemiyoruz.Buradan da 6,5 milyona iki artı bir alabiliyoruz zaten bize yeter büyük ev aramıyoruz.Ama handikap şu elimizde paramız yok vergisi tapusu nakliyesi toplandığında bu evin tadilatına vereceğimiz paraya denk geliyor hemen hemen.Şu anki evimizin iskanı yok kısa zamanda alınacak gibi görünmüyor.Ama su elktrik tapu gibi sorunlar yok yani onlar üzerimizde...Fakat ilerde satmak sorun olabilirmi (şu an binamizda satanlar oldu) bir sorunumuz bu.Bir de evin içinde eşya ile tadilat maddi manevi çok zor olacak değermi ?Elimizdeki belli miktarı verip ustüne taksitle bişeyler yapma imkanımız var ama kafam bidünya oldu.Karışık ve uzun olduysa kusura bakmayın lütfen
Ankara'da iskansiz evde nasil elektrik su aboneligi yaptirabildiniz? Cidden merak ettim?Komşularım iyi zararsız insanlar herkes işinde gücunde..Sosyal profili düzgün biryer burası.Şikayetlerim yok değil ama.Mesela evimin dibinde bir oto yıkama var akşama kadar çok yüksek gürültü oluyor.Tam.6 yol ağzı tabir edilen biyer zaman zaman gürultü dayanılmaz oluyo.Ankarada balkon da yaşanir yazın harika gölge bir balkonum var ama bir arkadaşım gelse konuştuğumuzu duyamıyoruz.Öte yandan evim buyük kullanışlı burası 3+1 alırsak 2+1 alabiliriz ancak
evimiz depreme dayanıklı inşaat kalitesinde sorun yok sorun iç işciliğinde mutfak dolabı,fayansı parkesi gibiSağlam olmadığını düşündüğünüz hatta bildiğiniz bir evde yaşamayın. Ne yapıp edip sağlam bir eve çıkın. Gerisini konuşmaya bile gerek yok bence. Önce can sağlığı..
valla on yıl önce aldığımızda oturanlar vardı hiçbir sorun çıkmadı aldik.Ayrica Ankarada çok iskansız ev varAnkara'da iskansiz evde nasil elektrik su aboneligi yaptirabildiniz? Cidden merak ettim?
sadece mutfak wc banyo tadilatına 950 bin lira fiyat verdi anahtar teslimcilerSes gurultu varsa satarım. Degısıklık bazen ıyı gelır. Baktınız hıc gonlunuze uyan bır sey yok baştan asagı degırstırın tadilatla bırlıkte 600 bin lira tutar en fazla
Burası guzel tercih edilen bir semt evimizin iskani olsa şu an 8 milyonİskansız eve o kadar para veren var mı ? Benim için çok önemli bir detay iskan olması.
Eskıden ne ucuzdu sadece mutfak taşına ve dolap kapaklarına 150bin lıra verdık. Insafsızlarsadece mutfak wc banyo tadilatına 950 bin lira fiyat verdi anahtar teslimciler
Hakikaten insafsızlar ...İçinde boya badana alçı yıkım vs yok bide.Eskıden ne ucuzdu sadece mutfak taşına ve dolap kapaklarına 150bin lıra verdık. Insafsızlarhangı semt bu arada cok merak ettım
Batıkent sanirim:)Merhaba hanımlar evimizde günlerdir gündem olan işin içinden çıkamadığımız bir konu var yardımcı olup fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.Halihazırda oturdugum evim kendimizin borçsuz ve 15 yıllık.Aldığımızda da müteahhit en kötü malzemeleri kullanmıştı dişimizi sıktık ama su an ya tadilat ya da satma konusuna karar vermeliyiz.Evimiz 6,5 ila 7 milyon arası ediyor
İskansız evde şantiye elektriği ve suyu üzerinden hesaplanıyor, normalden 1,5-2 kat fazla fatura geliyor.Ankara'da iskansiz evde nasil elektrik su aboneligi yaptirabildiniz? Cidden merak ettim?
valla on yıl önce aldığımızda oturanlar vardı hiçbir sorun çıkmadı aldik.Ayrica Ankarada çok iskansız ev var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?