- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
- Konu Sahibi melisece123
-
Yara bandı derkenŞuraya okumak istemeyenler için özet bırakayım: Tipik yara bandı meselesi.
Bir yara bandı olarak aklınız karışmış konu sahibi.
Yaşlar da ufak, yol verin arkadaşa gitsin.
Bir de böyle ilişki şecereleri filan... Olmamış.
Eski sevgilisini tam olarak unuttuğıunu düşünmüyorum sevgilinin. Ben olsam sert çıkmadan sakince eski sevgilini unuttuğuna emin olana kadar beni arama bari bu kadar saygı duy kötü ayrılmayalım der ve kendimi geri çekerdim. Bir anlık sinir olmadığını ve kıymetini anlayınca dönecekse döner ve seni ikna eder.
Yara bandı derken
Haklı olabilirsiniz tekrardan mevzusu geçerse dediğiniziyapıcam
Çok sert olmuş bu ..Siz bir tesellisiniz, eski bir yaranın bandısınız.
Size karşı beslediği hoş duygular olabilir, ama bu duyguların ne derece sağlıklı olduğu tartışılır.
Budur yara bandı.
Yara bandı olduğumu sanmıyorum inanın ki bu problemler harici bana kendimi iyi hissettiriyor ve ben biliyorum benim için herşeyi yapabilecek potansiyeldeÇok sert olmuş bu ..
OlabilirBen senin anlattiklarindan seni onemsemediklerini ve deger vermediklerink goruyorum. Hem sevgilin hem de kizkardesinin.
Ben senin anlattiklarindan seni onemsemediklerini ve deger vermediklerink goruyorum. Hem sevgilin hem de kizkardesinin.
Siz haklısınız da elimden inanın birşey gelmiyor çünkü mutluda ediyor beni bunlar yeni yeni gözüme batmaya başladı içime kurt düştü ama dediğim gibi haklısınızTatlım bak , onun geçmişi onu senin gecmisin seni ilgilendirir ..
Sen ona sorma sana da ne o ne başkasi sormasin...
Yanlış anlama ama hangi kadınla yattığını anlatan adamdan da hayır gelmez ..
Aile de bir tuhaf ..
Sen oraya gitmissin, senin yanında ondan bahsetmeleri çok ayıp..
Sevgilinin yaptıklarını saymıyorum bile ...
Madem o kadar iyi kızmış, cennete gitseymis...
Gelelim sen gelmiyorsun muhabbetine ,
Gitmek zorunda değilsin..
Haftada 1 dahi gitme..
Şimdiden yüz göz olmaya ne gerek var .
Istiyor ise böyle istesin.
Yani daha çok şey söylerim sevgilin ile ilgili ama kirilmani istemiyorum.
Sadece biraz gerçekçi ol.
Hayır yanlış anlaşıldım sadece daha önce bir birlikteliğin oldu mu vs diye üstü kapalı sorddum oda ayrıntılı anlatmadı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?