Araftayım yardım edin:(

Biz iki sene nişanlı kaldık nikahsız elini elime sürmedi böyle birisi eşim şeutan dolduruşa getirdi beni kurdum da kurdum kafam da açıklama yaptıkça hep aynı şeyi söylediği için kitledim kapıyı dinlemedim. Ona bu iğrenç şeyi yakıştırdığım için bana o kadar tepki gösterdi inada bindirdi ..
İyi madem, sevindim sizin adınıza. Ama bu kadar suçlu psikolojisine de girmeyin. Ortada gerçekten iğrenç bir mevzu dönüyormuş ve eşiniz size açıklama yapmak yerine öfkeyle susturmaya kalkışmış. Olayın bu hale gelmesinin sorumlusu eşiniz. Ezilip büzülmeyin adamın karşısında.

Ya aile yapısı düzgün kendisi de öyle , bi kadınla beni aldatsa illa ki anlarım üstünden başından ama şüpheleneceğim hiç bi şey olmuyor ,, açıklamaya gelince gençliğimin hayrını görmeyeyim ki bana ait değil falan dedi bilmiyorum çok canım sıkkın 3 gündür karma karışık oldum açıklaması arkadaşı başka da binler demiyor
'Gençliğimin hayrını görmeyeyimki mi' :))) Allahım ne kafalar var yaa, bu cümle nerden aklına gelir bi insanın.. Kendni ifade etmenin ön koşuluna bak:) seviye yerlrde

Back