Araftayım:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi goalk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

goalk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
444
29
118
öncelikle iyi geceler
benim sorunum erkek arkadaşım ve ailem arasında kalmam ...ben lisans bölümü öğrencisiyim üçüncü sınıfta okuyorum ve iyi denilen bölümlerin birinde erkek arkadaşım ise önlisans sorun bu değil sorun okuduğu bölümün devlette nerdeyse hiç yer almaması özelde ise tamamen şansa kalmış bir durum ...benim babam mesleğe ve statüye aşırı önem veren biri bu durum beni çok korkuyuyo sevgilimle aramda bi problem yok sevgi saygı anlamında ancak bu konu beni çok endişelendiriyo bazı geceler nefes alamıyacak gibi oluyorum çünkü ilerde eminim sorun yaşayacağıma ama ayılmakta istemiyorum tabiki gelecekte nolur bilemeyiz ama aklıma geliyo işte sizce yol yakınken vaz mı geçmeliyim yoksa akışına mı bırakmalıyım şimdiden teşekkürler...

gelecekte ne olacağını kimse bilemez sadece öngörür ama ihtimaller üzerinden giderek bir yargıya varmak hem sana hemde karşındaki insana haksızlık olur ortada bir lişki var hayatın ne getirip ne götüreceği bilinmez bakarsın işler şenin şuan düşündüğünün tam tersine dönebilir iyi düşün iyi olsun

bence akısına bırak canım ilerde ne olacagı bellı olmaz belkı o senden daha ıyı yerlere gelecek bellı olmuyor kı bu işler boyle bı sebeple ilişkini bıtırme bence

sen seviyorsan anlasabiliyorsan sorun yok bence aileni duygularına cok fazla karıstırma karakteri düzgün bi insansa kacırma

öncelikle iyi geceler
benim sorunum erkek arkadaşım ve ailem arasında kalmam ...ben lisans bölümü öğrencisiyim üçüncü sınıfta okuyorum ve iyi denilen bölümlerin birinde erkek arkadaşım ise önlisans sorun bu değil sorun okuduğu bölümün devlette nerdeyse hiç yer almaması özelde ise tamamen şansa kalmış bir durum ...benim babam mesleğe ve statüye aşırı önem veren biri bu durum beni çok korkuyuyo sevgilimle aramda bi problem yok sevgi saygı anlamında ancak bu konu beni çok endişelendiriyo bazı geceler nefes alamıyacak gibi oluyorum çünkü ilerde eminim sorun yaşayacağıma ama ayılmakta istemiyorum tabiki gelecekte nolur bilemeyiz ama aklıma geliyo işte sizce yol yakınken vaz mı geçmeliyim yoksa akışına mı bırakmalıyım şimdiden teşekkürler...

bölümü geçerli değil diye tabiki ayrılma ,zamana bırak bakalım elbet bir yerden bir kapı acılır

çok çok özür dileyerek yazıyorum bu düşünceler gerçek mi devlette iş olanağı yok diye uyuyamıyorum, babam kabul etmez!!!!! ben lise mezunuyum eşim mühendis onun da babası bana arada bi yere sekreter olarak işe başlasın falan diyor(ailemin şirketi var küçük bi yer ama idare ediyorum çalışıyorum yani) küçümsüyor aklıyla eşimin umrundamı, değil beni seviyor ben de onu napalım şimdi keşke evlenmeseymişiz çok mutluyuz olmasaymışız , o ünv. mezunu devlette çalışan biriyle evlenseydi ama mutlu olmasa da olurdu mantık evliliğin neticede...... senin gerçekten umrunda değilse böyle şeyler takılma allah nasibinizi her yerden verir.

çok çok özür dileyerek yazıyorum bu düşünceler gerçek mi devlette iş olanağı yok diye uyuyamıyorum, babam kabul etmez!!!!! ben lise mezunuyum eşim mühendis onun da babası bana arada bi yere sekreter olarak işe başlasın falan diyor(ailemin şirketi var küçük bi yer ama idare ediyorum çalışıyorum yani) küçümsüyor aklıyla eşimin umrundamı, değil beni seviyor ben de onu napalım şimdi keşke evlenmeseymişiz çok mutluyuz olmasaymışız , o ünv. mezunu devlette çalışan biriyle evlenseydi ama mutlu olmasa da olurdu mantık evliliğin neticede...... senin gerçekten umrunda değilse böyle şeyler takılma allah nasibinizi her yerden verir.

önlikle şunu belirteyim sorun birazda bizim ülkede hep erkeklerin üstün olması mantığıyla alakalı yani benden dahA iyi bi işi daha çok kazancı olması gerekiyo gibi bi görüş var ben tabiki böyle düşünmüyorum zaten düşünsem bu yönde bi derdim olmaz ilişkimi bitirir yada hiç başlamazdım ama şu ana kadar ailelerin dediğinin büyük ölçüde doğru çıktığını gördüğümden dolayı çekincelerim var pişman olmaktan korkuyorum...

bence akısına bırak canım ilerde ne olacagı bellı olmaz belkı o senden daha ıyı yerlere gelecek bellı olmuyor kı bu işler boyle bı sebeple ilişkini bıtırme bence

canım öncelikle cvp için teşekkürler benim korkum insan biriyle zaman gçeirdikçe ondan ayrılması daha zor oluyo paylaşmışlık yaşanmışlık artıyo onun okulunun bitmesine bir yıl var askerlik falan derken iki yılı aşkın süre akışına bırakırsam ve olumsuz olursa yıkılmaktan korkuyorum 21 yaşındayım ilk ilişkim karşılıklı sevgi saygıyı bir yıllık ilişkimizde kaybetmedik bu durumda zaten ayrılmak vazgeçmek çok zor ...

birde şunu belirmek istiyorum sevgilimin dayısı ve amcası inşaat mühendisi amcasının bi inşaat şirketi var (tam olarak şirket kelimesi doğru mu bilmiyorum) kendisi onların yanında çalışmayı planlıyo ama kendi annesi bile ona bu durumda kızı sana verirlermi okulunu yükseltsen falan gibi bi kaç kez konuşmuş yani annesinin böyle düşünmesi de beni olumsuzluğa sürüklüyo biraz demek ki diyorum oda az çok uygun görmüyo ki böyle şeyler olabileceğini oğlunun aklına sokmaya çalışıyo

Bölümü ne bilmiyorum ama herkes kendi bölümüyle alakalı bir işte çalışacak diye bi mecburiyet yok..

Bölümü ile alakalı iş bulamazsa 70 üzeri alıp adliyelere başvurabilir..

Ya da ne bileyim bankalarında kendi sınavları oluyor..

Seni gerçekten seviyorsa çaba göstererek bahsettiğim tarzda işlere girebilir..

Back
X