• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araftayım!

Liipstiick

Sabrın sonu selamet :)
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
492
66
53
Merhaba kızlar.
Sizlere sadece yaşadığım zor durumu paylaşmak istedim.
Umarım beni anlarsınız.
6 senelik bir ilişkim vardı ki hala sürüyo zor bela (ihanete uğradım) asla kabul etmem diyerek büyük konuştum kabul ettim. Ayrı olduğumuz dönemde (ihanete uğradığım zaman ayrılmıştım bir süre) okuldan biri ile tanıştım. Bana olan hislerini söyledi. Kendimi ona çok yakın hissettim. İlgisi sevgisi sahiplenmesi sanki hiç bilmediğim duyguları yeni yeni öğretiyormuş gibi. Fakat çok burnunun dikine giden bir tip. Beni aldatan şahıs ise üstündn 10 ay geçmesine rağmen mutlu etmek için gerçekten çaba sarfediyo. Diğerine ise sert bi tip sözümü geçiremem fikrimi söyleyemem gibi. Buluşmak istiyo kızlar napıcam allah askına yardım edin duygularım bölük börçük

Aldatani birakmalisin once sonra o sozunu geciremeyecegin olanada hiccc bulasma yeni limanlara yelken ac
Teşekkür ederim cevabınız için.
6 sene dedim hani belki onun hatrı vardır sonrada diyorumki o bütün herşeyi hiçe sayarak aldattı seni onu mu düşünüyosun. Ama şuan beni üzmemek için uğrasıyo bunu görmezden gelemiyorum çok safım galiba ya
Diğeride sahipleniyo beni o duygu o kadar güzel birşeymişki yeni yeni anlıyorum

Ikisinden de uzak durman senin yararına! Iki ucu Poklu değnek gibi bişey bu!

Öyle mi düşünüyorsunuz.
Bende asla kabul etmem dediğim şeyleri kabul ettim gururum herşeyden önce gelirdi kendime inanamıyorum
Hiç araflık bişi yok ikisini de bırak. Hem onlar seni istiyor diye ikisinden birini seçmek zorunda değilsin. Şartlandırma kendini
Yok yok şartlandırmak değilde ne bilim şuan salak saçma kıyaslıyorum işte. Yani söz geçiremiyrumdan kastımda şu hani diğerine göre daha baskın bi karakter böyle hödük değilde daha baskın ve kıskanç diyelim

Merhaba kızlar.
Sizlere sadece yaşadığım zor durumu paylaşmak istedim.
Umarım beni anlarsınız.
6 senelik bir ilişkim vardı ki hala sürüyo zor bela (ihanete uğradım) asla kabul etmem diyerek büyük konuştum kabul ettim. Ayrı olduğumuz dönemde (ihanete uğradığım zaman ayrılmıştım bir süre) okuldan biri ile tanıştım. Bana olan hislerini söyledi. Kendimi ona çok yakın hissettim. İlgisi sevgisi sahiplenmesi sanki hiç bilmediğim duyguları yeni yeni öğretiyormuş gibi. Fakat çok burnunun dikine giden bir tip. Beni aldatan şahıs ise üstündn 10 ay geçmesine rağmen mutlu etmek için gerçekten çaba sarfediyo. Diğerine ise sert bi tip sözümü geçiremem fikrimi söyleyemem gibi. Buluşmak istiyo kızlar napıcam allah askına yardım edin duygularım bölük börçük
İkisinide bırak ve hayatına bak.:KK73::KK73:

Umarım bu insan sayesinde seni aldatan şahıstan soğursun.
Sonra yepyeni güzel bir ilişkiye kucak açarsın. ^^

Affetsen de unutulamaz böyle bir şey.
Aklını başka bir erkek karıştırmaya başladığına göre diğeriyle hiçbir şey eskisi gibi değil demektir.

Fırsat ver, görüş bakalım. Etkilenirsen ayrıl diğerinden.

sadaece ikisinden ibaret degilki hayatın baskası olur aldatanla irtibatı kesmelisin
Evet biliyorum sadece hani kıyaslıyorum biliyorum çok saçma ama yani buluşmak istiyo acaba görüşsem yada diyorum diğeriyle hiç mi mutlu olma şansım yok düzelmez mi yine aynısını mı yapar kafam okadar karısıkki

Evet biliyorum sadece hani kıyaslıyorum biliyorum çok saçma ama yani buluşmak istiyo acaba görüşsem yada diyorum diğeriyle hiç mi mutlu olma şansım yok düzelmez mi yine aynısını mı yapar kafam okadar karısıkki
yapar tabi yapmazmı o artık onun karakterine işlemiş hem sen emin olamazsın hayatın boyunca hep suphelerin kalır..digeriylede gorusme en basından huyu uymuyorsa ilerletmenin faydası yok

ikisini de bırak . aldatAn bır daha yapar kesin diğerı için de eğer nazın sozun geçmeyecekse çok zor yurutmen . onlara mecbur değilsin . yaşın kaç

yapar tabi yapmazmı o artık onun karakterine işlemiş hem sen emin olamazsın hayatın boyunca hep suphelerin kalır..digeriylede gorusme en basından huyu uymuyorsa ilerletmenin faydası yok
Offf dimi yapan yine yapar.
Hiç mi mutlu olan yok aldatıpta ya deliricem hiç şüphe eksilmiyoki bende tövbe ettim falan diyoda işte..
Diğeriyle çok iyi zaman geçiriyoruz ama baskın bi tip

Teşekkür ederim öncelikle cevap verdiğin için ama vallahi cok kötüyüm nolursun şaka kaldıracak halim yok allah rızası için akıl verecek olanlar gelsin

Arkadaşım 2sinide bırak dedim yenilerine yol aç, konuşmaya bile değmemeli dedim kısaca.
Aldatan adam iyi davransa nolur ?
Söz dinlemeyen inatçı adamdan Nehayır olur?
3.ye bak sen

Arkadaşım 2sinide bırak dedim yenilerine yol aç, konuşmaya bile değmemeli dedim kısaca.
Aldatan adam iyi davransa nolur ?
Söz dinlemeyen inatçı adamdan Nehayır olur?
3.ye bak sen

Ah tamam kusura bakma vallahi dalgınım. Doğru söylüyosun işte allah keske bi bahane sunsada vazgeçsem bitse herşey

Offf dimi yapan yine yapar.
Hiç mi mutlu olan yok aldatıpta ya deliricem hiç şüphe eksilmiyoki bende tövbe ettim falan diyoda işte..
Diğeriyle çok iyi zaman geçiriyoruz ama baskın bi tip
genelinde affedenler tekrar aldatılıyor ama herseyden once sen bunu kabullenemezsin..eve biraz gec kalsın acaba yinemi aldatıyor biri mi var diye kusku seni yer

Back
X