• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araftayım!

İkisini de yolla, birincisi seni aldattıgı için hak ettigini zaten almıs. Sen digeriyle görüsmeye baslamıssın geri gelmiş, sana yamanmak istemis. Cehennemin dibine gitsin.
İkincisi de baskın sözümü geciririm tipine gelince, sen sözünü dinleyip bütün dallarını kopardıktan sonra seni g.t gibi ortada bırakma ihtimali var.
Hayattan ögrendigim bir sey varsa, o da sizi seven sizin isteklerinize saygı gösterir, aldatmaz, bencillik yapmaz...Tüm destegiyle yanınızda olur.

Allah razı olsun hepinizden.
İnanın okadar kötüyümki. Acım taze sanki bugn yaşanmış gibi gözlerinin içine bakıyorum hep aynı acı.
Napıcam allahıma her gece duA ediyorum kurban olduğum rabbim hayırlısını cıkarsın karsıma diye. dayanamıyorum gerçekten derdimi kimseye anlTamamaktan bi çözüme varamamaktan yoruldum

Hiç bi arkadasımla paylaşamadığım için soruyorum nolur yani yanlıs anlama bilgisizm bu konularda kendi kendimi yiyiorum. Cocukluktu yaptı pişman oldu diyemezmiyim yani ne bilim gerçekten pişman olamaz mı kendimimi kandırıyorım şuanda ben

Şuan olayların içinde bire bir olduğun için sağlıklı ve doğru karar veremiyorsun kendi adıma diyorum dışarıdan bir göz olarak kim aldatıldı ve affetti ve çok mutlu oldu bu hayatta ??? Kim olursa olsun seven bir adam gerçekten sevdiği bir kadını aldatmaz aldatamaz aklından hiç bir zaman çıkarma seni çok sevip değer verip kıymet verseydi emin ol aklından bile geçirmezdi affedersen emin ol yine yapar şimdi yapmaz ama 1 sene 1 ay sonra yapar ona bu fırsatı verme!!! Yapmadan önce düşünecekti insanoğlu çığ süt emmiş ne edeceği belli olmaz !! Bundan sonra da büyük konuşma sana sağlam bir tecrübe olmuştur diye düşünüyorum :) hakkında hayırlısı olsun tatlım zamanla geçer bu içindeki durum buz gibi soğursun başkası gelir hayatına şükredersin Allah a :KK66:

Demek ki 3.'ye şans verme zamanı... Taviz taviz doğurur. Bi daha da eskisi gibi olamazsınız, ne zaman yanınızda birisi aldatmadan bahsetse, yaralanacaksınız, bi daha hiç güvenmeyeceksiniz ve bu karakterinde varsa emin olun yine aldatılacaksınız.
3. iyidir bazen :)

Genel olarak durumum bu aynen. İkincisini istemek için istemiyorum ama iyi davrnaması vs ilgimi çekmiş olabilir
iyide mutlu olamayacaksınki boşuna hayatında yeni sıkıntı demek yani.... allah aşkına şu durumda yeni birisiyle uğraşacak halin varmı... varsa sen bilirsin.... ama bana kalırsa ilkini bitirene kadar kendini dinlendirmen hayatına kimseyi sokmaman zaten sonrasında zamanı geldiğinde birisiyle göz göze geldiğinde için kıpırdadığında birde bakmışsın aşık olduğunda diyeceksin ki ben ilkini unutmuşum..... Allah yardımcın olsun....

Evet biliyorum sadece hani kıyaslıyorum biliyorum çok saçma ama yani buluşmak istiyo acaba görüşsem yada diyorum diğeriyle hiç mi mutlu olma şansım yok düzelmez mi yine aynısını mı yapar kafam okadar karısıkki
1 kere aldatan 2. 3.uncuyude yapar emin ol ki sizi aldatmis birine tekrar guvenip saglikli bir iliski yasamk ta pek mumkun olmaz diger kisiye gelincede gercekten birseyler hissediyosan birlikte olmalisin .Eski sevgilini unutmak yada sirf hayatimda biri olsun diye olmamali aksi taktirde mutsuz olursun .Eger bisy hissetmiyosan o seni alsatanda da ayrilip kafani dinle hayatini yasa.Haytta yanimizda illa bi erkegin olmasina da gerek yok.

Kızlar bugun arafta kaldığım çocukla buluştum. Davranışlarını izlemleyebilmek adına. rahatsız eden bir davranışı olmadı acıkcası hatta kibar bile davrandı diyebilirim. Bana ihanet eden kişiyi ise hala arkadaşlarım çok tutuyor. Hani aldatıp kenara çekilse anlıcaz ama 7 ay oldu hala sana ispat etmek için bişeyleri uğraşıyo dediler. Kendisine ara vermek istediğimi yaptıklarını hazmedip edemeyeceğimi anlamak istediğimi söyledimm

valla sözünü geçiremeyeceğin biriyle ömrünü yıpratmaboşuna... kafan rahat olsun önce aldatana gelince güven sorununu çözmeniz zaman alır ama gene de dikkat edin .

valla sözünü geçiremeyeceğin biriyle ömrünü yıpratmaboşuna... kafan rahat olsun önce aldatana gelince güven sorununu çözmeniz zaman alır ama gene de dikkat edin .
Ya tam olarak şöyle her konuda bi fikri var haklı olduğunu düşünür hakszlığını yüzüne vurduğumdaysa özrünü diler.
Aldatan ise kesinlikle bi sefer bile kalbimi kırmamıştır hakkını yiyemem

Merhaba kızlar.
Sizlere sadece yaşadığım zor durumu paylaşmak istedim.
Umarım beni anlarsınız.
6 senelik bir ilişkim vardı ki hala sürüyo zor bela (ihanete uğradım) asla kabul etmem diyerek büyük konuştum kabul ettim. Ayrı olduğumuz dönemde (ihanete uğradığım zaman ayrılmıştım bir süre) okuldan biri ile tanıştım. Bana olan hislerini söyledi. Kendimi ona çok yakın hissettim. İlgisi sevgisi sahiplenmesi sanki hiç bilmediğim duyguları yeni yeni öğretiyormuş gibi. Fakat çok burnunun dikine giden bir tip. Beni aldatan şahıs ise üstündn 10 ay geçmesine rağmen mutlu etmek için gerçekten çaba sarfediyo. Diğerine ise sert bi tip sözümü geçiremem fikrimi söyleyemem gibi. Buluşmak istiyo kızlar napıcam allah askına yardım edin duygularım bölük börçük
Suan belli bi boslugun icindesin ama aslinda suan sende manevi veya duygusal anlamda aldatmis gibi bi durumdasin bence ikinciyi bosver 6 seneni verdiyin sevgilinle uzun uzun konus gerekirse devam et veya bitir ama bi duygu bitmeden ikinci duygu seline kaptirma kendini yeni tanisdigin kisi 6 senelik sevgilinden kotu cikarsa bin pisman olursun.

Suan belli bi boslugun icindesin ama aslinda suan sende manevi veya duygusal anlamda aldatmis gibi bi durumdasin bence ikinciyi bosver 6 seneni verdiyin sevgilinle uzun uzun konus gerekirse devam et veya bitir ama bi duygu bitmeden ikinci duygu seline kaptirma kendini yeni tanisdigin kisi 6 senelik sevgilinden kotu cikarsa bin pisman olursun.

Kötü çıkarsa derken canım anlayamadım :(
Yani aldattı beni zaten daha fazla ne olabilirdi.
Bir kere yapan hep yapar diyolar bi anlasam işte

17aydir birlikteydik 3hafta biriyle cikmis iste simdi kapimda kul kole ama neye yarar hic beklemezdim hic.. Bak yine efkarlandim.. Bir hafta oldu ogreneli.
Yuh yaa.
Hadi ben salak gibi senelerce sıktım çocuğu faln 1.5 senede ne demeye aldatmaya teşebbüs ediyosun sen

Back
X