Canım iyi güzel diyorsunda onunda bazı şeyleri doğru idrak etmesi lazım 2 kişi evkenirken aileler arka plana atılır çünkü artık siz bir ailesinizdir bunu iyi ayırt edebilmesi lazım şimdi sen eşinlemi evlenmiş oluyorsun komple ailesiyle mi? Tabiki ben sana saygısızlık yap vb demiyorum ama herkes yerini bilmeli ve hayatta kişileri koyacağı yeri bilmeli, senden istediği beklentileri o senin ailene karşı sergiliyormu? Misilleme yap demiyorum fakat eşinin empati kurması lazım diyorum, nedir yani erkek anneleri oğullarının yuva değil kendilerine köle arıyorlar hiç hazmedemem ki etmedim de zaten, özet geçeyim ben 9 senelik evliliğimi bitirdim kaynana hizmetkarlığından istifa ederek olan 2 kızıma oldu yaşım küçüktü akıl verenim yoktu huzursuz ve mutsuz bir evlilikte 2 çocuk yaptım 18 yaşımda anne oldum ve sonra yıllarca çocuklarıma hasret kaldım sende böyle olma, çocuk olunca sorunlar bitmiyor çoğalıyor çocukları bırakmaz diye hepten tepene biniyorlar çocuktan sonra ayrılık kararı alırsanda seni yine çocuklarınla cezalandırıyorlar, yani demem oki evliliğin oturmamış eşine kanınız uyuşmamış bu durumu düzeltmeden çocuk yapma istemede, kötü giden evliliği çocuk düzeltir hikayesinede inanma yalan ve yine söylüyorum olan çocuğa oluyor en çok