Arakdaslar acik kahverengimsi akinti

Azaa

😍hayatguzel
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.844
345
333
Arkadaslar yumurta aki gibi bir akıntı ile kahverengimsi bisi geldi az neden olur intihapmi bilemedim adet kalintisi flanmi dedim ama ondan öncede akıntı olmustu onda yoktu böyle başına Gelen varmi

Yumurtlama akıntısı olabilir canım

Benim adetime yakin böyle bi akıntım olmuştu adetim 10 gün geçti test yaptım hamileymisim

Benim adetime yakin böyle bi akıntım olmuştu adetim 10 gün geçti test yaptım hamileymisim
Adatime 6 gün var prezervatifle korunuyoruz
Ve son ilişkiden bu yana hep beyaz akıntım oluyor hiç olmazdi
Bugun kahverengi lekelenme oldu
InsaAllah hamile degilimdir :/
Bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi 🤔

Hamilelik değildir sadece akıntı olabilir degilmi
Yani ama adet döneminize yakınsa adetin iz geleceği için olabilir ya da ovülasyon döneminize iseniz yumurtlama akıntısıdır siz yumurta akı deyince aklıma o geldi ovülasyon geçtiyse yerleşme olabilir test yapın teyyid edin

Yerleşme kanaması olabilir bu durumda

Koruniyosaniz sanmıyorum

Yani ama adet döneminize yakınsa adetin iz geleceği için olabilir ya da ovülasyon döneminize iseniz yumurtlama akıntısıdır siz yumurta akı deyince aklıma o geldi ovülasyon geçtiyse yerleşme olabilir test yapın teyyid edin
Adetim 17sinde olmuştum 7gun surdu kaalintimi acaba dedim

Benim bir kere kahverengi akıntım gelmişti test yaptırdım hamileydim düştü sağlıksızmış.Birkaç yıl sonra yine oldu.Bu sefer doktora gittim kist varmış.Doktora her durumda gidin normalde olmuyorsa böyle başka bir sorun çıkabilir.

Benim bir kere kahverengi akıntım gelmişti test yaptırdım hamileydim düştü sağlıksızmış.Birkaç yıl sonra yine oldu.Bu sefer doktora gittim kist varmış.Doktora her durumda gidin normalde olmuyorsa böyle başka bir sorun çıkabilir.
Bende adet oldum bitti 1hafta geçti üzerinden kahverengi yumurtakivamindaki akintiyla geldi olabilir kist vs bilemiyorum

Back
X