Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama biz korunuyoz her çekme ile iliskimin ertesi günü geldiBenim adetime yakin böyle bi akıntım olmuştu adetim 10 gün geçti test yaptım hamileymisim
Hamilelik değildir sadece akıntı olabilir degilmiYumurtlama akıntısı olabilir canım
O zaman bilemiyorum canm bende öyle olmuştuAma biz korunuyoz her çekme ile iliskimin ertesi günü geldi![]()
Geri çekme yöntemi ileO zaman bilemiyorum canm bende öyle olmuştu
Adatime 6 gün var prezervatifle korunuyoruzBenim adetime yakin böyle bi akıntım olmuştu adetim 10 gün geçti test yaptım hamileymisim
Yani ama adet döneminize yakınsa adetin iz geleceği için olabilir ya da ovülasyon döneminize iseniz yumurtlama akıntısıdır siz yumurta akı deyince aklıma o geldi ovülasyon geçtiyse yerleşme olabilir test yapın teyyid edinHamilelik değildir sadece akıntı olabilir degilmi
Yerleşme kanaması olabilir bu durumdaAdatime 6 gün var prezervatifle korunuyoruz
Ve son ilişkiden bu yana hep beyaz akıntım oluyor hiç olmazdi
Bugun kahverengi lekelenme oldu
InsaAllah hamile degilimdir :/
Bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi![]()
Koruniyosaniz sanmıyorumAdatime 6 gün var prezervatifle korunuyoruz
Ve son ilişkiden bu yana hep beyaz akıntım oluyor hiç olmazdi
Bugun kahverengi lekelenme oldu
InsaAllah hamile degilimdir :/
Bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi![]()
InsaAllah degildirKoruniyosaniz sanmıyorum
Adetim 17sinde olmuştum 7gun surdu kaalintimi acaba dedimYani ama adet döneminize yakınsa adetin iz geleceği için olabilir ya da ovülasyon döneminize iseniz yumurtlama akıntısıdır siz yumurta akı deyince aklıma o geldi ovülasyon geçtiyse yerleşme olabilir test yapın teyyid edin
Rabbim gönlünüze gore versin ozmanInsaAllah degildir
Yaş 37
Ikinci cocugum daha 2.5 yaşinda
Bende adet oldum bitti 1hafta geçti üzerinden kahverengi yumurtakivamindaki akintiyla geldi olabilir kist vs bilemiyorumBenim bir kere kahverengi akıntım gelmişti test yaptırdım hamileydim düştü sağlıksızmış.Birkaç yıl sonra yine oldu.Bu sefer doktora gittim kist varmış.Doktora her durumda gidin normalde olmuyorsa böyle başka bir sorun çıkabilir.
Korkmaya başladım bu sefer gine geldi birazi kan la karışık kahverengiRabbim gönlünüze gore versin ozman