Aralık 2006 Anneleri

merhaba anneler..

hala haberi olmayanlar olabilir.
KK pro üyelik ve kart hakkında bilgi almak ister misiniz?

Buyrun o zaman:

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...kk-pro-uyelik-nedir-avantajlari-nelerdir.html

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...o-uyelik-nedir-uyelik-karti-nasil-birsey.html

ayrıca KK pro kartlıların faydalanabildiği indirimler hakkında bilgi alamak isterseniz de buraya:

KK Kart ındirimi Anlaşmalar... - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca

Yine KK pro kart üyesi iseniz her an süpriz çekilişlerden siz de süpriz armağanlar kazanabilrsiniz.

Mutlaka göz atın annelerim a.s.

11 ARALIK 2006 doğumlu bir prensesim var benimde :)
canım kızım SENİ ÇOOOK SEVİYORUM.opuyorumnanaktan

Arkadaşlar benimde 25 Aralık doğumlu ikizlerim var 4. yaşımıza az kaldı. Benim sormak istediğim sizler çocuklarınızla nasıl vakit geçiriyorsunuz, neler öğretiyorsunuz, biz boyama yapıyoruz, tek tek harfleri öğretmeye çalışıyorum, sayı sayıyoruz başka neler yapabiliriz zeka gelişimleri için

Merhaba
aralikanneleri@groups.facebook.com adresine mail atarak Aralık Anneleri Facebook grubuna ileti yollamış olursunuz.

Aralik Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Aralik Anneleri Facebook Grup

Kadinlar Kulubu Facebook Sayfa Adresi : Kadınlar Kulübü Facebook Sayfa

Kadinlar Kulubu Facebook Hesabı : Kadınlar Kulübü Facebook Profil

Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Kadinlar Kulubu Facebook Grup

Aralık annelerinde senelere göre ayırım yapmadık. Diğer gruplar böyle ayırımda bulunmuş bu tamamen kadınlar kulübü üyelerine ait bir gruptur.

Aralik Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup için editor aramaktayız bu bilgiyide eklemek isterim ...

kızım 29 aralık doğumlu ve yeni yaşına girmesine 4 gün kaldı.

zaman ne de çabuk geçiyor. 2006 anneleri seneye için ne düşünüyorsunuz yavrularınızı okula verecek misiniz?

dün kızımın doğum gününü kutladık. o artık 5 oldu yada 5 doldurdu 6 dan gün alıyor.

anaokulunda sınıf arkadaşlarıyla güzel bir doğum günü yaşadık. babamız da izinliydi. kuaförümüze gittik pastamızı aldık büyükanne, dede, anne, baba, kardeş hep beraber okulun yolunu tuttuk. gelinlik giyen bebeğimizle pasta kestik, resimler çekildik. arkadaşlarıyla bolca eğlendik.

yeni yaşlara....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…