Aralık 2013 antalya anneleri

rengine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
142
3
68
kızlar Antalya anneleri olarak bi konumuz olsun istedim.
nerde alışveriş yaptınız hangi doktora gidiyorsunuz hangi hastanede doğum olacak muhtemel doğum tarihi
bebekleri ne zaman hissettiniz her şeyi paylaşalım burdan birbirimize destek olalımm

Merhaba bende antalyadayım sat 22mart 2.bebeğim benimde erkek ben en son vitaleye gitmeye başlamıştım henüz hiçbir şey almadım ilk bebeğimde erkek olduğu için ondan kAlanlar da çok:)

Merhabalar bende antalyadayim.
Sat:7 mart
Dogum tarihi: 8 aralik
Yas:29
2. Gebelik.ilki erkek
Ofm hastanesi
Doktor guray unlu
Henuz alisverise baslamadik abimizden kalanlar var. Sadece 0_12 aylik kiyafet slicaz.
Boyle bir konunun acilmasi cok iyi oldu elinize sağlık

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar hoşgeldiniz
ben uncalıdayım çok ilginç herkes erkek bebek bekliyor bakıyorum da :)
isim belirlediniz mi oğluşlarınıza:emir_bebek:
bu arada kış bebeği olucak bebeklerimiz bebek arabası konusunda napacaksınız travel sistem bebek arabası almayı düşünüyorum ne dersiniz??

merhaba arkadaşlar hoşgeldiniz
ben uncalıdayım çok ilginç herkes erkek bebek bekliyor bakıyorum da :)
isim belirlediniz mi oğluşlarınıza:emir_bebek:
bu arada kış bebeği olucak bebeklerimiz bebek arabası konusunda napacaksınız travel sistem bebek arabası almayı düşünüyorum ne dersiniz??

Yağız bartu düşünüyordum ama yağızın anlamı pek uymayabilir diye sanırım vazgeçicem daha karar veremedim o yüzden:(

Yağız bartu düşünüyordum ama yağızın anlamı pek uymayabilir diye sanırım vazgeçicem daha karar veremedim o yüzden:(

Ilk bebegimde erkek ismi efe yigit. Yigite uymasu icin bizde yagiz dusunduk ama anlami acisundan cokta hosumuza gitmedu. Sanirim vaska isum bulucaz. Bizim abimizden kalan bebek arabamiz var. Chicco lite way modeli. Baston ve hafif puset okdukca kullanisli. Oğlum subat dogumlu kis bebegi idi. Yagmurluk soguktan korumak icin yeterli geldi biz3. Ayni arabayi kullanmaya devam edcez. Katlandigibda az yer kaplar ve kullanim acisindan rahat biz memnunuz kizlar dusunebilirsinuz sizlerde.

Merhabalar bende antalyadayim.
Sat:7 mart
Dogum tarihi: 8 aralik
Yas:29
2. Gebelik.ilki erkek
Ofm hastanesi
Doktor guray unlu
Henuz alisverise baslamadik abimizden kalanlar var. Sadece 0_12 aylik kiyafet slicaz.
Boyle bir konunun acilmasi cok iyi oldu elinize sağlık

bende aralıkta doğum yapıcam senın doktoruna gıtmıstım ılk ogrendıgımde memnun kalmadık hıc esımle sımdı akdenız sıfaya gıdıorum hem daha uygun fıyatlı hem ofmdekı gıbı herkese randevu verıp aynı saate bekletmıolar bıde guray hanım moral bozuo cok

Bugün mothercare e gittik % 50 indirim vardı tulumlarda 0-3 ay ve 3-6 ay 3lü takımlardan aldık fiyatları 30-40 arasıydı.
Gitmişken chicco lite way'in plus ı varmış pusetli olanı ona baktık 690 tl dedi, biraz fazla mı sanki fiyatı ama beğendim genel olarak hafif göründü gözüme , bi de sürüşü güzeldi.
Doktorumu ben de değiştirdim bu arada Ayhan Yılmaz'a başladım, bakalım umarım hayırlısı olur....
bu arada bebek odası bakıyorum ilke bebeye baktım beğendiklerim 3000 tl civarı başka nereden bakılabilir??

Son düzenleme:
herkese merhaba.
sat:14 mart.
olası doğum tarihi:19 aralık.
medisu hastanesi. Mehmet Emin Soysal doktorum.
henüz alışverişe başlamadım.

kızlar aldınız mı bebek odalarınızı ya da önceden varsa nerden kaça aldınız tavsiye edeceğiniz yer var mı??

bende aralıkta doğum yapıcam senın doktoruna gıtmıstım ılk ogrendıgımde memnun kalmadık hıc esımle sımdı akdenız sıfaya gıdıorum hem daha uygun fıyatlı hem ofmdekı gıbı herkese randevu verıp aynı saate bekletmıolar bıde guray hanım moral bozuo cok

merhaba canım bende ilk örendiğimde sinan kurşuna gitmiştim vitale. doktor çok ilgili gelmemişti bana. çok üstün körü muayne etti ve ayrıntılı bilgi vermedi. birde astanenin acili olmayısı beni tedrgin etti. bende bi arkadaş tavsiyes ile güray hanıma gittim. ilgili bir bayan. davranışları hoşuma gitt. en ufak bir durumda riske atmamak içn inceliyor. memnun kaldım deam ettim ona. ama bu son gidişimde baram sonu yoğunluğundan da kaynaklanıyo olablir, çok sinirliydi ve tüm hastalarını kısa süreli muayne edip yolladı. bende biraz sinirliendm açıkcası. değiştirmeyi düşündüm ama son bir kez daha gidip ondan sonra karar vericem. randevu saatinde gidip en az 2 saat beklemek benide yoruyor açıkcası. akdeniz şifada ertuğrul beyin iyi olduğunu duydum. şmdilik aklımda duruyor bakalım mheyırlısı. fiyatlar nasıl ve doktorun kim ?

Bugün mothercare e gittik % 50 indirim vardı tulumlarda 0-3 ay ve 3-6 ay 3lü takımlardan aldık fiyatları 30-40 arasıydı.
Gitmişken chicco lite way'in plus ı varmış pusetli olanı ona baktık 690 tl dedi, biraz fazla mı sanki fiyatı ama beğendim genel olarak hafif göründü gözüme , bi de sürüşü güzeldi.
Doktorumu ben de değiştirdim bu arada Ayhan Yılmaz'a başladım, bakalım umarım hayırlısı olur....
bu arada bebek odası bakıyorum ilke bebeye baktım beğendiklerim 3000 tl civarı başka nereden bakılabilir??

indrmleri yakaladığımız zamanlarda fiyatlar oldukça uygun bence. sanırım ayın 15 inde de beli bir indirim oluyor. bende chicco lite way kullanıyorum oğluma 30 aylık şimdi. hala sapasağlam duruyor. bebeiş oğlumada onu kullanmaya devam edicem çok memnunum. benimki plus olanı değil. çok hafif ve arabada oldukça az yer kaplıyor olması çok çok iyi tavsiye ederim canım.

bebk odası ben almadım canım. evim kira olduğu için geçici olarak koçtaştan 3 kapışı gardrop, şifonyer ve 5 çekmeceli oda takım aldım sadece beyaz renkte. fiyatı oldukça uygun geldi. toplamda 650 lraya mal ettim. stikerlerle süsledim şirin oldu. şimdilik böyle kullanıcam. 1 yıl içinde ev alma planlarım var. o zaman oda almayı düşünüyorum.

herkese merhaba.
sat:14 mart.
olası doğum tarihi:19 aralık.
medisu hastanesi. Mehmet Emin Soysal doktorum.
henüz alışverişe başlamadım.

bizde başlamadıkalışverişe daha canım. sıcaklar biraz geçsin inşallah başlarız.

kızlar aldınız mı bebek odalarınızı ya da önceden varsa nerden kaça aldınız tavsiye edeceğiniz yer var mı??

istersen laradaki mobilyacılara bakabilirsin canım. MOBIDIC MOBLYA | [url]www.mobidic.com.tr | mobilya, bebek, bebek odas, gen, genc, gen odas, cocuk, ocuk, ocuk odas,koltuk, panel mobilya, benbebek, ben bebek, yastk, puf, modeline, viscolex, unique, irinler, hayal arabas, hayal, steel, style, country coll[/url] buradada çok güzel mobilyalar var indirime girnce fiyatları uygun oluyor canım.

Bende Temmuz'da tatile memlekete gitmeden önce Sinan beye gittim vitale ama çok ilgiliydi memnun kaldım açıkçası. Hatta ben soru sormadan o sorup cevapladı

merhaba arkadaşlar bende meydan tarafında otuyorum.işyerim güllükte 23.haftalık hamileyim ikiz kızlarım olucak.aralık ayı sonlarında olur dedi doktorum.önce med star da gökbay bey'e gidiyorduk.gökbay bey le hiç bir sorunumuz olmadı ama hastane fiyatları bize yüksek geldi.şimdi akdeniz şifada ertuğrul beye gidiyoruz.biraz mevkii olarak ters kalıyor ama fiyatlar uygun.bende antalyaya geleli 1,5 yıl oldu ilk hamileliğim olduğundan bu konuda çok bilgisizim ayrıca şehride çok fazla bilmiyorum.bebek mağazaları konusunda fiyatlar konusunda bilgilerinizi paylaşır mısınız neyi nerden alalım malüm ikiz olunca biraz daha ekonomik gitmek gerekiyor.

merhaba arkadaşlar bende meydan tarafında otuyorum.işyerim güllükte 23.haftalık hamileyim ikiz kızlarım olucak.aralık ayı sonlarında olur dedi doktorum.önce med star da gökbay bey'e gidiyorduk.gökbay bey le hiç bir sorunumuz olmadı ama hastane fiyatları bize yüksek geldi.şimdi akdeniz şifada ertuğrul beye gidiyoruz.biraz mevkii olarak ters kalıyor ama fiyatlar uygun.bende antalyaya geleli 1,5 yıl oldu ilk hamileliğim olduğundan bu konuda çok bilgisizim ayrıca şehride çok fazla bilmiyorum.bebek mağazaları konusunda fiyatlar konusunda bilgilerinizi paylaşır mısınız neyi nerden alalım malüm ikiz olunca biraz daha ekonomik gitmek gerekiyor.

merhaba canım, öncelikle tebrik ederim seni ve ikiz kızlarını. Maşallah size. şifada Ertuğrul bey arkadaşımın doktoru idi. o da çok memnundu doktorundan iyi bir secim yapmışsın evet biraz mevki ters. ben kepez bölgesindeyim. ofm de güray hanıma gidiyorum. alışveriş için secenek oldukça fazla antalyada. bebek mağazaları genelde kışlahan tarafında. lara yolu üzerinde de e bebek, bayb home gibi mağzalar var. buralardan genelde büyük eşyaları, beşik, bebk arabası gibi alabilirsin. model çok olduğu için fiyatı uygun olanlarda var içlerinde. kıyafet olarak bu mağazalar bıraz daha pahalıdır. alışveriş merkezlerndeki kanz, joker, sobe, lcw, idil bany, h&m gibi mağazalarda alıyorum ben ben. indirimleri takip ediyorum. oldukça kaliteli kıyafetleri daha uyguna alabiliyorum. aklında bulunsun.

kızlar bebek şekerleriin ben kendim yaptım hem fiyat daha uygun oldu. hemde çok eğlendim yaparken. resimleri eklicem şimdi. fiyat olarakta bir tanesi yaklaşık oarak 75 kr. gelmiş oldu tüm malzemeler dahil. hazır almak istediğide ise tanesi 2 liraydı. umarım beğenirsiniz. bebek şekeri sepetini hazır alıcam sadece.

$602873_10151806640617860_394871482_n.webp $1230049_10151810169497860_1680698119_n.webp $1233351_10151806640487860_1039104983_n.webp $1236538_10151806640537860_1968069416_n.webp $gfdg.webp

Back
X