ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

selamm bende eve geldimm ve neler yapiyonuz diye size bakam dedim sayfalari okurum ama kimsecikler yok burda... ee kizlar hani birlikte bekleyecektikkkkkkk

o kadar canim sikilıyo ki anlatamam. bugun ev oturmasina gittim.bi arkadas hamile ve küsüyor ki arayip sormuyonuz. ya hu ben ne dert cekiyom seni nasi arayip sorayim de mi... ben kimseye kusmuyom ama... bi de bu kisi bebim bebek istedigimi biliyo... ahhh ahhhh icim yaniyor resmen cayir cayir...

canım inşallah bütün hayallerimiz gerçek olur :)adetin 16. günü doktor çağırdı neden ki acaba. yarın da tekrar sperm testi vermeye gideceğiz duaedin bana inşallah sperm çıkcaar.
canım inşallah bütün hayallerimiz gerçek olur :)adetin 16. günü doktor çağırdı neden ki acaba. yarın da tekrar sperm testi vermeye gideceğiz duaedin bana inşallah sperm çman başlıcaksınız ıkar.
Özlemcim merak ettim gittiizmi test vermete bu arada canım arkadasım adaşım takma kafaya tüp bebekte sperm çok önemli degil düşük bile olsa hiç olmasa dai testislerden alıyolar birsiri arkadaşımın bebegi oldu bak böyle hatta bi tanesine olmaz dediler şimdi bir oğlu var biride karnında bu arada ne zaman başlıcaksınız tüp bebişe

Özlemcim merak ettim gittiizmi test vermete bu arada canım arkadasım adaşım takma kafaya tüp bebekte sperm çok önemli degil düşük bile olsa hiç olmasa dai testislerden alıyolar birsiri arkadaşımın bebegi oldu bak böyle hatta bi tanesine olmaz dediler şimdi bir oğlu var biride karnında bu arada ne zaman başlıcaksınız tüp bebişe
Canım benim adım yasemin :) gittik bugün 115 bin çıktı şükür ileri hızlı yok hiç ama olsun buna şükür 1 haftadır ilaç kullanıyoruz daha

Kizlarrr kimsecikler yok hadi ben calisiyorum ya sizler napiosunuz bakalim iyi bir hafta sonunuz olsun bol bol moral toplayin :KK68:
Mrb kizlarr:KK54: bnde bgn aliswersteydm girmeye firsatm olmadi..yrn dugun varda brz ciciler aldim kendime;) nasilsiniz moraller nasil bakim.. Bn bu ayi boyle gezerek geciricem galiba..yoksa ewde oturarak kafama takmaktan hafiften siyiricam:(

:KK68:
:KK24:
arkadaslar, benim de pek keyfim yoktu bugun. hic disari bile cikasim gelmedi. aklmda hep bu dusunce. olacak mi olmicak mi diye. hayirlisi olsun tabi ki. ama, insan kendini alamiyor dusunmekten.
canım düşünme streste yapma hayatın sonu değil tıp çok ileri tatlım hangi merkezde deniceksin olucak hemde çok günzel bebişlerin olucak dışarı çık kafanı dagıt YÜCE ALLAHIM önce hayırlısınıversin bende dış gebelik geçirdiğimde çok isyan ettim neden kaç sene sonra böyleoldu dedim ama hayırlısı değilmiş boşver kız en azından kocalarımız var bize destek

o kadar canim sikilıyo ki anlatamam. bugun ev oturmasina gittim.bi arkadas hamile ve küsüyor ki arayip sormuyonuz. ya hu ben ne dert cekiyom seni nasi arayip sorayim de mi... ben kimseye kusmuyom ama... bi de bu kisi bebim bebek istedigimi biliyo... ahhh ahhhh icim yaniyor resmen cayir cayir...
Ah kuzum bu insanlari anlamak cok guc..kalbinn kirilicagni uzulucegni dsnmuyolarkii

Ahhh o aciyi icindeki yangini bilmezmiyim canim yeni evli kuzenimin hamile haberini vermemek icin ecel teri doken annem diger taraftan nazar mi eder uzulurmu diyen diger aile fertleri su surecte allahtan baska kimsemiz yok kizlar bide annelerimiz tabi uzakta yakinda varliklari yokluklari yetio annelik nasil birseyse her yersen yetiolar

Cnm napiosun yoktun bgn ortalarda
İyiyim canimm benim sen nasilsin bn bgn aliswerse ciktm ve daha yeni geldim..kafami dagtmaya sebepler ariyorum kuzum napaim uzaklasamiyorm hep icimde ama ewde durdugm zmn cok dsnuyorum:( bide dun aksam kinada o bahsettgm kadin bebegini aldi karsma gecip gecip oynadi biliyomusun nasil icim yandi..insanlarda sorup duruyo bde yokmu bebek yokmu bebek..

arkadaslar, benim de pek keyfim yoktu bugun. hic disari bile cikasim gelmedi. aklmda hep bu dusunce. olacak mi olmicak mi diye. hayirlisi olsun tabi ki. ama, insan kendini alamiyor dusunmekten.
Cnm mumkun olmadigini biliuorm ama olumsuz dusunmemeye calis kotuyu cagirma cik dolas hava al zamani gelince bu sessizligi ozleyeceksin o koca gobeginle nereye gideceksin:KK66:

İyiyim canimm benim sen nasilsin bn bgn aliswerse ciktm ve daha yeni geldim..kafami dagtmaya sebepler ariyorum kuzum napaim uzaklasamiyorm hep icimde ama ewde durdugm zmn cok dsnuyorum:KK43: bide dun aksam kinada o bahsettgm kadin bebegini aldi karsma gecip gecip oynadi biliyomusun nasil icim yandi..insanlarda sorup duruyo bde yokmu bebek yokmu bebek..
Ahh o soranlar yokmu dilleri kopsun d3micam allah islah etsin cnm bazen bnd cok uzuluyorm sonrada diorm acaba bnmde cocugum olunca bu gunlerin acisini cikarmak isterkn istemedn birini kirarmiyim o yzden bosver allaha hava et tatlim rabbim herkesin gonlunude kalbinide bilio

Ahh o soranlar yokmu dilleri kopsun d3micam allah islah etsin cnm bazen bnd cok uzuluyorm sonrada diorm acaba bnmde cocugum olunca bu gunlerin acisini cikarmak isterkn istemedn birini kirarmiyim o yzden bosver allaha hava et tatlim rabbim herkesin gonlunude kalbinide bilio
Oyle canim..Allah buyuk..napalim sinavimiz bundanmis bizimde..ama biz bunun ne dmk oldgnu yasayp bildgmz icin heralde boyle seyler yapp kirmayz kimseyi

Back
X