ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Kız sabırlı olmasam ne yapcam burda elin mahkum, burası yine iyi, Amerika'daki arkadaşım orda 9 ay boyunca sadece 2 kez ultrasona girildiğini söylüyo, gavurlar acayip rahatlar bacım hamileliği doğal sürecinde bırakıyorlar, bende doğallıktan yanayım ama tabi bizim heyecanımız farklı oluyo, o yüzden ben bebeğimin hareketlerini erkenden hissettim, ilk hamileler 20.haftadan önce hissedemezlermiş ama ben kendimi çok dikkatli takip ettim ve bebeğimi 16.haftadan beri hissediyorum şimdi hissetmemem mümkün değil zaten tepinip duruyo afacan
Neyse yakında Türkiye'ye dönüyorum çok şükür, bebeğim hakkında daha detaylı bilgi sahibi olcam inşallah
Kiz nasil gecti muayenen? Bebis nasil kilosu boyu sagligi???
Yok ben o kadar duramam vuuuuu 9 ayda 2 kez . Eyvahhh eyvahhjjj :)

Huhu gunayddiiiiiinnnnn:rolleyes: napiyonus bacilarrr nerelerdesinizzz:KK31: anacim az gezin azzzzzz :-) evinizde oturun bebeleri buyutun :KK74::rolleyes::KK75:

Huhu gunayddiiiiiinnnnn:rolleyes: napiyonus bacilarrr nerelerdesinizzz:KK31: anacim az gezin azzzzzz :-) evinizde oturun bebeleri buyutun :KK74::rolleyes::KK75:
Günaydın fıstık, canım ben daha muayene olmadım randevum salı akşamı,
Havalar güzel bence gezebildiğimiz kadar gezelim, son aylarda zaten rahat gezemicez

Günaydın fıstık, canım ben daha muayene olmadım randevum salı akşamı,
Havalar güzel bence gezebildiğimiz kadar gezelim, son aylarda zaten rahat gezemicez

Ya sen hic deme zaten. Seni zor tutuyoz evde :) ya misafuri gelir hatunun ya da kendi gezmelere gider:-) sali aksami bizde detayli ultrason icin sehir disina gitcez. Carsamba muayene. Heyecanliyim :KK28: kiz gobusun ne alemde . Belirginlesti mi :KK8: benim aksam sisiyo 9 aylik sabah normal kendi gobusum oluyo:KK72:

Ya sen hic deme zaten. Seni zor tutuyoz evde :) ya misafuri gelir hatunun ya da kendi gezmelere gider:-) sali aksami bizde detayli ultrason icin sehir disina gitcez. Carsamba muayene. Heyecanliyim :KK28: kiz gobusun ne alemde . Belirginlesti mi :KK8: benim aksam sisiyo 9 aylik sabah normal kendi gobusum oluyo:KK72:
Valla durmuyom kız, bi İtalya turu yaptık, bi Paris turu yaptık, kocamla başbaşa son balayılarımızı yaşayalım dedik :KK49: arkadaş davetlerini saymıyorum bile :KK59:
Oğlum gezgin olcak herkes öyle diyo :KK48:
Senin haftalarda benimde öyleydi göbeğim sadece akşamları şişiyodu, ama artık baya belli, akşamları alıp başını gidiyo yetişemiyom göbeğimin arkasından :KK70:

Selam kızlar, gittik dra gördüm oğlumu, kocaman olmuş boncuğum, dr baya detaylı baktı Beyin, beyincik, mide, idrar torbası, kalp, kol ve bacak kemikleri, burun kemiği ve kafatası ölçümleri yaptı, herşey yolunda gelişimi çok iyi çok şükür Allahıma, Allahım çok güzel bi duygu, bunu hasretle bekleyen tüm arkadaşlarımıza yaşat Ya Rabbim.

Selam kızlar, gittik dra gördüm oğlumu, kocaman olmuş boncuğum, dr baya detaylı baktı Beyin, beyincik, mide, idrar torbası, kalp, kol ve bacak kemikleri, burun kemiği ve kafatası ölçümleri yaptı, herşey yolunda gelişimi çok iyi çok şükür Allahıma, Allahım çok güzel bi duygu, bunu hasretle bekleyen tüm arkadaşlarımıza yaşat Ya Rabbim.

Maşallah canim benim. Gobeginde kucaginda dogunca yatağında gencliginde yasliliginda Allahimm saglik sihhat versin yavruna. Guzel cikmasina cok sevindim. Allahim isteyen herkese nasip etsin inşallah

oyyy kuzum kuzummm bin massallah oglusumuza da annesine de :) Allahim nazarlardan saklasin sizi tatlim. Ben de yarin gidicem ya uyku tutmadi. Uyudum uyandim. Rabbim saglikli sonuclar almamizi nasip eylesin insallahhh

Hadi Allah yardimciniz olsun kuzum cook guzel haberlerle gel insallah. Bende iyiyim bulantilarim %90 bitti. Bu cuma tekrar kontrole gidicem bakalim:)
Oh cok sukur kuzucum yaaa :) Allahim saglikli gebelikler gecirip saglikla yavrularimizi kucaklarimiza alabilmemizi nasip etsin insallah. Gunesates vardi o ne yapti acaba. Onu da merak ettim.

:KK30:Günaydın kızlar, dün gece yatmadan önce doğum hikayeleri okudum, rüyamda sabaha kadar doğum sancısı çektim :KK70:
Eakgülüm bulantılarının geçmedine çok sevindim, maaşallah erken kurtuldun, şimdi doya doya hamileliğinin tadını çıkar.
Halidecim kız şaka maka neredeyse 20 haftalık oldun sende maaşsllah, bugün iyi haberlerle gel inşallah, kızımızın iyi haberlerini duyalım inşallah:KK15:

:KK30:Günaydın kızlar, dün gece yatmadan önce doğum hikayeleri okudum, rüyamda sabaha kadar doğum sancısı çektim :KK70:
Eakgülüm bulantılarının geçmedine çok sevindim, maaşallah erken kurtuldun, şimdi doya doya hamileliğinin tadını çıkar.
Halidecim kız şaka maka neredeyse 20 haftalık oldun sende maaşsllah, bugün iyi haberlerle gel inşallah, kızımızın iyi haberlerini duyalım inşallah:KK15:
Kiz kuru kuru sanci cekmiyeydin cikarabildin mi bari usagi :D
he kizz Allahim nasip etti bu zamana geldik insallah bundan sonrasi da saglikla gecer de yavrularimiza kavusuruz :) bu arada benim takvimde yazani okudun mu. Degisik pozisyonlar deneyin diyo sanki normalini yapabilmisiz gibi hahaha :D :D

Canlar merhaba uzun süreden sonra, hepinizin iyi olmasın çok sevindim. Benim transferim pazartesi yapıldı. Doktorum çok umutlu olduğunu söyledi rabbim inşallah kısmet eder. Ama benim bugün itibari ile tüm adet belirtilerim başladı. İlk hamileliğinde hiç adet belirtilerim olmamıştı tutmaçımı acaba çok geriledim.

Selamlar kizlar,Detayli ultrason icin arastirmaya gittik. Ben internette yarim saat falan bakildigini nokumustum. Ama arastirma hastanesinde iceri girdim. 2 dakka bakti ve tamam.her sey normal dedi cikardi. Hamdolsun herseyin yolunda olmasina sevindim ama Ne video ne goruntu hic bir sey vermedi :KK43:

Back
X