ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Çok teşekkürler canım cevabın için, çok mutlu oldum. Sizde sorun neydi? 4 denemede kaç yumurta toplanmıştı? Maşallah pes etmemişsin. 3.'den sonra bırakan kişiler gördüm. Ben biraz aceleci ve panik davranıyorum sanırım. Rahat olmak gerek dediğin gibi.

Basta bende hic sorun olmadigini soylediler esimin spermi az kalite kotu morfoloji bozuk ve hizli hareketli yoktu. Bu bilgi ile 1 tup bebek 2 asilama oldum sonuç negatifti. Tüp bebekte sekiz yumurta toplandi iki transfer oldu.

Uzun bir vaz geçiş sureci yasadim tabiki:)

Merkez arastirdim yeniden basladim. Burdaki arkadaslarim tavsiyeler verdi allab hepsinden razi olsun ve dogru doktoru buldum.

Eşimin sorunla ri aynen devam etti ama erkek degerlerinin hic onemi olmadigini öğrendik. Onemli olan yumurta kalitesiymis ve ben sevgili menopoza erken giriyormusum. Amh im 0.94..
Cok şükür bende sorun oldugunu öğrendik. Doktorumun tüm cabasina ragmen 6 yumurta toplandi 5 tanesi işleme alindi ve 1 tane saglam yumurtam kaldi. Tek transfer ve negatifti.

Doktorum ikincide olacak dedi. Amh dusmeye devam ederken ( son iki tüp tedavi arasi 1 regl boslugum var ) yeni tedavim basladi. Bu sefer 4 yumurta toplandi. 3 tanesi isleme alindi. Cok şükür iki sağlam yumurta kaldi ve transfer edildi.

Bende umudumu kaybetmistim ve bu son demistim canim. Ama arkadaşlar hep moral verdi. Bu tedavide yatmadim hep oturdum evde yurudum. Tutmazsada nasip dedim ve sallamadim. Kafam daha rahatti. Cok şükür allah nasip etti. Darisi isteyen herkese. İnşallah saglikla kucagimiza aliriz

Kizlar selam :)
Biz doktordan geldik. İkili tarama islemleri yapildi cuma sonuç cikacakmis.
Doktordan cinsiyet tahmini istedik. Cok erken ama kiza benziyor dedi :)

Maşallah sonu mutluluk olmuş. İnşallah benim de öyle olur. Dua edersen çok sevinirim. :) İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.

Qeakgull ayagıma evdemı yastık işştemi, koyımemı yavrum salı gıdıcem dualarını eksık etmeyın

slm kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl biz dün alışverişimizin çoğunu bıtırdık yorucu ama cok muhtesem bişey minik minik kıyafetler oto koltukları park yatak bebek arabası hemen hemen herseyi aldık iyice ağırlaşmadan böle bile çok zor oluyo tavsiyem gec zamana bırakmayın alışverişi haftaya salı da kontrolumuz var ciğer geliştirici iğneye başlanacak allahın izniyle..

ecren canım bu arada ben bebek arabası aldım e bebek in kendi ürünü joie aria twin ikiz bebek arabası bu modeli aldym peg peregoyu gittim inceledim ikisi arasında çok fazla fark yok hatta peg perego tam yatış pozisyonu yok ama joie nın var agırlıkları arasında 2 kg var ölçüleri aynı bi dene incele istersen üstelik fiyatıda 549 lira ben begenedım canm sanada tavsiye etmek istedım..

Canim hayirli olsun güzel gunlerde kullanin inşallah. Agirlastikca zor oluyordur. Ben suanda bile halsizim nasil olacak alisveris hic fikrim yok:)

Canim hayirli olsun güzel gunlerde kullanin inşallah. Agirlastikca zor oluyordur. Ben suanda bile halsizim nasil olacak alisveris hic fikrim yok:)

saol canım benım inşallah gerçekten zor ama begendıgın modelleri internetten arastır fiyat arastırmasıda yap sonra git al ben bu yöntemı denedım baya kolaylaştırıyo insanın işini :)

saol canım benım inşallah gerçekten zor ama begendıgın modelleri internetten arastır fiyat arastırmasıda yap sonra git al ben bu yöntemı denedım baya kolaylaştırıyo insanın işini :)

Canim bizim ailede sanki herkes herseyi alacak gibi konusuyor ama gün gelince alirlar mi bilmiyorum o yuzden nasil yapacagim hic bilmiyorum

Canim benim saglikli guzel gunlerde kullanin insallah.iyi yapmissin sonlara birakmayarak.insallah kontrolun de guzel gecer.
simdi onu soracaktim canim sagolasin.ben de peg perego tam yatiyor biliyordum 2 kg agir olan hangisi?fiyati yari yariya nerdeyse ben de bakayim.canim ben temmuz ikiz anmeler topigindeki bazi arkadaslarla watsapta da yazisiyorum istersen kedilerin efendisi nickli arkadasa ozelden numarani yazip katilabilirsin.

Hayirli ramazanlar olsun bacilar. İnşallah sag salim yavrularimizla ramazani gecirip saglikla yavrularimizi kucagimiza alabiliriz. :)

canım 2 kg daha ağır olan benım aldıgım joie aria twin ikiz arabası yanı cok fark yok peg peregoyla arasında yarı yarıya fıyatı ben tavsıye edıyorum e bebek sitesine gir orda incele arabayı bence grup olarak mı yazısıyorsunuz canım tamm bende mesj atarım numaramı fikir alışverişi güzel olur..

bu arada kızlar duydunuzmu bılmıyorum ama 23 hazırandan sonra ithal bebek eşyalarına oto koltugu yürütec mama sandalyesi bebek arabası park yataklar bunlara %80 ek vergi uygulanacakmıs yani fiyatt artısı olacak buyuk mıktarda bilgilendirmek istedim..

tamam canim bakayim.fiyat cok artacaksa vergiyle esime soyleyim bakalim doguma kadar bitirsek keske ihtiyaclari.evet ikiz anneleri diye watsap grubu kurmus arkadas sen ozelden mesaj at o ekler seni.

Herkese hayirli ramazanlar yine oruc tutamiyorum hayirlisi.kolay gelsin herkese.

tamm canım mesj attım ben numaramı bende herkese hayırlı ramazanlar diliyorum..

Hayırlı ramazanlar canlar. Biz dün keseyi ve yolk sac gördük. 10 gün sonra çağırdı bebeğimi göremedim inşallah görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…