ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Ayyyyyy Halide nerden nereye neler yaşandı burda ne gözyaşları hey gidi heyyyyyyyy
Rabbim insallah bi dahaki gozyasini mutluluktan akitsin canim. Sag salim kucaklarimiza da alip bebeklrimizin gazini gecesini gunduzunu konusalim insallah :)

Ya ben de erkek diye alistirmistim kendimi ama kiz deyince bi sevindirik olmistum ki anlatamam :) drdigin gibi Rabbim saglikli hayırlı evlat versin de kiz da bizim oglan da :) ben accik accik biseyler almaya basladim acayip mutluluk verici bise :)
gogus pompasi gogus pedi alindan ates olcer burun aspiratoru aldim bugun. Rabbim saglikla yavrumuzu kucagimiza alabilmemizi nasip etsin insallah :) kiyafetlerini sonlara dogru birakmayi dusunuyom Mevlam nasip ederse cunku bebisimizin boyu uzun olacak sanirim tqbi allah bilir ama ana uzun baba uzun :) o yuzden sonlara dogru boyu kesinlesmesini bekliycem accik daha :KK66:

goğüs pompası hangi marka aldın canım bende kıyafet alışverısını tamamladım çoğu eksgımız bıttı benımde burun aspiratörü banyo esyaları falan kaldı..

goğüs pompası hangi marka aldın canım bende kıyafet alışverısını tamamladım çoğu eksgımız bıttı benımde burun aspiratörü banyo esyaları falan kaldı..
Kuzucum lansinoh manuel gogus pompası ve yıne lansinoh un gögüs pedımı aldim. Lansinoh un sut saklama posetlerini almayı unutmusum. Onları alıcam. Burun aspiratoru bebedor du sanırım onu aldım. Bir de otribebe var. O da ıyıymıs. Yedek uclarını da almayı unutma tatlim. Braun un alindan ates olcerını ebebktrn aldım. Tıtnak makası aldım bi de :) Allahım saglıkla kullanmamızı nasip eder inşallah :)

Kiz selamsizzzz :) naliyosin nasilsin

oyy halidem çok haklısın. hep okuyorum ama yazmaya derman bulamıyorum. Kafam yastıkta akşama kadar yatıyorum ben ya. bir yumurta falan yersem zaten halim harap midem beni mahvediyor. Evde olmaktan çok sıkıldım ama bu halde zaten nasıl çalışacaktım ki. üç gündür sol karnım agrıyor nedenini bilmiyorum. Mesela birşey giyeceğim zaman ayakta bacagımı yukarı kaldırınca sağ da bişi yok ama sol batıyo acıyo neler oluyor anlamıyorum. Kontrollede daha çok var valla noluyo merak ediyorum.
Başımda agrıyor. bir dokun bin ahh işit oldu bak :D daha sayim mi neler oluyor :)

Sen nasılsın canım bebeğin nasıl, az kaldı perşembeye git gel güzel haberler ver bize :*

Merserayy Merserayy canım nasıl geçti kontrolün?

oyy halidem çok haklısın. hep okuyorum ama yazmaya derman bulamıyorum. Kafam yastıkta akşama kadar yatıyorum ben ya. bir yumurta falan yersem zaten halim harap midem beni mahvediyor. Evde olmaktan çok sıkıldım ama bu halde zaten nasıl çalışacaktım ki. üç gündür sol karnım agrıyor nedenini bilmiyorum. Mesela birşey giyeceğim zaman ayakta bacagımı yukarı kaldırınca sağ da bişi yok ama sol batıyo acıyo neler oluyor anlamıyorum. Kontrollede daha çok var valla noluyo merak ediyorum.
Başımda agrıyor. bir dokun bin ahh işit oldu bak :KK70: daha sayim mi neler oluyor :)

Sen nasılsın canım bebeğin nasıl, az kaldı perşembeye git gel güzel haberler ver bize :*

Merserayy Merserayy canım nasıl geçti kontrolün?

Amaninnnnn :KK57: vazgectim sormuyim daha nasi oldugun :D
saka saka dinlerim ben seni hep kizzzz:KK45:
Gecmis olsun canim demiyicem cunku bebisin senle :KK45:9 ay sonra usak cikinca miden rahat etcek insallah simdilik idare et :KK53: biz de iyiyiz sanirim. Ufak ufak buyuyoz:KK55: yarin icin endiseli bi bekleyis var ama sebep doktora gidecek olmak. Doktor deyince bende acayip seyler oliyy:KK17:merserayi merak ediyom dunden beri bakiyom bakiyom yazmiyo. Nerdeki bu kiz. Kiz mererayyyyy elma dersem cik armut dersem cikmaaa:KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:

Amaninnnnn :KK57: vazgectim sormuyim daha nasi oldugun :KK70:
saka saka dinlerim ben seni hep kizzzz:KK45:
Gecmis olsun canim demiyicem cunku bebisin senle :KK45:9 ay sonra usak cikinca miden rahat etcek insallah simdilik idare et :KK53: biz de iyiyiz sanirim. Ufak ufak buyuyoz:KK55: yarin icin endiseli bi bekleyis var ama sebep doktora gidecek olmak. Doktor deyince bende acayip seyler oliyy:KK17:merserayi merak ediyom dunden beri bakiyom bakiyom yazmiyo. Nerdeki bu kiz. Kiz mererayyyyy elma dersem cik armut dersem cikmaaa:KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:

sağlıkla kucağımıza alana kadar endişeler korkular bitmeyecek canım. saglıkla güzel haberlerle gel inşallah..
mide ağrırken insan başka şeye odaklanamıyor canım.
merseray ya gezmeye gitmiştir yada misafiri gelmiştir :) birazdan yazar merak etme :)))

Kuzucum lansinoh manuel gogus pompası ve yıne lansinoh un gögüs pedımı aldim. Lansinoh un sut saklama posetlerini almayı unutmusum. Onları alıcam. Burun aspiratoru bebedor du sanırım onu aldım. Bir de otribebe var. O da ıyıymıs. Yedek uclarını da almayı unutma tatlim. Braun un alindan ates olcerını ebebktrn aldım. Tıtnak makası aldım bi de :) Allahım saglıkla kullanmamızı nasip eder inşallah :)

tamm canm bende braun aldım indrimde e bebekte hem alıırndan hemde uzaktan ölçüyo tırnak makası bende aldım ıkı tane tçıt çıt olanlardan burun aspiratörü ıkı cesıt var hortumlu olanlar var bıde pompa gıbı olnlar var sen hangisinden aldın cnm..

tamm canm bende braun aldım indrimde e bebekte hem alıırndan hemde uzaktan ölçüyo tırnak makası bende aldım ıkı tane tçıt çıt olanlardan burun aspiratörü ıkı cesıt var hortumlu olanlar var bıde pompa gıbı olnlar var sen hangisinden aldın cnm..

canım pompa gibi olanlar kullanışlı değil demişlerdi o yüzden aspiratör şeklinde olanı aldım. resmini yükledim zaten aldığımın. büyük parçaları son aylara bırakıcam sanırım küçük parçaları da ufak ufak alıyorum :)

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar selam kusura bakmayın 2 gündür o kadar yoğundum ki bi türkü yazmaya fırsat bulamadım,
Bende gebelik şekeri çıktı maalesef, burda sınır 135'miş bende 206 çıktı, 50 mglık yapıldı, tabi bu kadar yüksek çıkmasında tok karnına olmasının da etkisi var,
Diyabet druna yönlendirdiler, bu sabah aç karnına 75mglık yapıldı, 1 saat arayla 2 kez kan alındı, değerlerim yine yüksek ama çok çok fazla değil, diyet vermedi yasakladığı şeyler cornfileks, cola fanta, hazır meyve suları gibi zaten benim hiç tüketmediğim şeyler, beyaz ekmeği kesinlikle yasakladı. Şeker ölçme kiti verdiler aç ve tok karnına olmak üzere günde 6 kez ölçecem ve pazartesi tekrar kontrolüm var,
Benden haberler böyle kızlar, siz de iyisiniz inşallah,
Halide senin ne zamandı şeker yüklemen?

Kızlar selam kusura bakmayın 2 gündür o kadar yoğundum ki bi türkü yazmaya fırsat bulamadım,
Bende gebelik şekeri çıktı maalesef, burda sınır 135'miş bende 206 çıktı, 50 mglık yapıldı, tabi bu kadar yüksek çıkmasında tok karnına olmasının da etkisi var,
Diyabet druna yönlendirdiler, bu sabah aç karnına 75mglık yapıldı, 1 saat arayla 2 kez kan alındı, değerlerim yine yüksek ama çok çok fazla değil, diyet vermedi yasakladığı şeyler cornfileks, cola fanta, hazır meyve suları gibi zaten benim hiç tüketmediğim şeyler, beyaz ekmeği kesinlikle yasakladı. Şeker ölçme kiti verdiler aç ve tok karnına olmak üzere günde 6 kez ölçecem ve pazartesi tekrar kontrolüm var,
Kiz seni merak etmekten 10 tane sacim beyazladi. Ben sana demeyi unutmusum demek ki ac karna gidiliyo seker yuklemesine. Benim de sabah 10da randevum. Kadin doguma muayene olucam sonra heralde ordan yonlendirecekler.
Insallah sorun yasamazsin canim. Benim bi arkadasimda da gebelik sekeri cikt . Son aylari diyetle gecti. Tosuncuk bi oglu dogdu dort bucuk kilo. Bin massallah :) senin de insallah sorunsuz gecer. Sakin kafana takma bunu. Takiyo musun yoksa ? Psikolojik durumun nasil??

Kiz seni merak etmekten 10 tane sacim beyazladi. Ben sana demeyi unutmusum demek ki ac karna gidiliyo seker yuklemesine. Benim de sabah 10da randevum. Kadin doguma muayene olucam sonra heralde ordan yonlendirecekler.
Insallah sorun yasamazsin canim. Benim bi arkadasimda da gebelik sekeri cikt . Son aylari diyetle gecti. Tosuncuk bi oglu dogdu dort bucuk kilo. Bin massallah :) senin de insallah sorunsuz gecer. Sakin kafana takma bunu. Takiyo musun yoksa ? Psikolojik durumun nasil??
Canım gönder o beyaz saçları bana benimkilere ekleyim:)
Takıyorum valla çok moralim bozuk 2 gündür, dr bana aç veya tok gel gibi bişey demedi burdan 1-2 arkadaş da tok karnına gitmişler dr farketmez demiş, aç karnına yapılan test daha düşük çıktı, dr kesinlikle diyet önermiyorum hamile olduğun için fslan dedi, bende Türkiyeden tanıdığım bi dr arkadaşa sordum hemoglobin bişeyisi değerimi sordu, bu değere göre gebelik şekerin var denmez aslında çok yüksek değil dedi, yani sınır 6.2'ymiş benimki 5.8'di. O beni biraz rahatlattı ve moralim düzeldi biraz.
Ama gerçekten çok acıkıyorum 2 saatte bir deli gibi acıkıyorum bugün sinirimden ağlıcaktım nerdeyse
Sen hayırlı sonuçla gel inşallah Halidem

Canım gönder o beyaz saçları bana benimkilere ekleyim:)
Takıyorum valla çok moralim bozuk 2 gündür, dr bana aç veya tok gel gibi bişey demedi burdan 1-2 arkadaş da tok karnına gitmişler dr farketmez demiş, aç karnına yapılan test daha düşük çıktı, dr kesinlikle diyet önermiyorum hamile olduğun için fslan dedi, bende Türkiyeden tanıdığım bi dr arkadaşa sordum hemoglobin bişeyisi değerimi sordu, bu değere göre gebelik şekerin var denmez aslında çok yüksek değil dedi, yani sınır 6.2'ymiş benimki 5.8'di. O beni biraz rahatlattı ve moralim düzeldi biraz.
Ama gerçekten çok acıkıyorum 2 saatte bir deli gibi acıkıyorum bugün sinirimden ağlıcaktım nerdeyse
Sen hayırlı sonuçla gel inşallah Halidem
Kuzucum simdi takma diyicem ama inan ben iki gundur yuklemeye gidicem diye gerginim. Ama soyle düşünüyorum :hani derler ya denizleri deryalari astik, akarsu da mi bogulucam. Bizimki de oyle be merserayim, oyle zorlu yollardan bu surece girdik ki sanirim bundan sonrasinda cikan meseleleri de asabilecek hem psikolojimiz hem sagligimiz var cok sukur :) gozyaslarini sakin simdi akitma, biz bundan sonra gozyasimizi doguma sakliyoruz tamam mi :) minisleri kucagimiza alinca gozyaslarini koyvericez kuzum :KK53: i yuzdenn simdilik aglama yuk:KK20:
soylenilenlere dikkat et gerisi de Allah izin firsat verxikce kolaylasacak insallahh...
bu arada beyazlari unuttugumu sanma Türkiyemize gelince basinin etini yiyecem :p:KK73::KK36:

Canım çok geçmiş olsun bi çok arkadaşım aynı sorunu yaşıyor ve çok şükür hiç bişey olmadı hatta çoğu diyetle geçirdi hamileliliğini sıkma canını kuzum ben şeker hastası olarak başladım hala ilaç kullanıyorum inşallah Rabbim yardımcımız olacak

Merserayim geçmiş olsun canim. Bu durum cogu hamile de var ve sonuc hep olumlu tosun bebisler oluyor inşallah bizimkilerde öyle olacak.
Sabah ogle aksam deger olceceksin onun sonucu daha onemli. Yuksek cikarsa insilun ignesi veriyorlar ve tum sorun cozuluyor. İgne ucu cok minik ve can yakmiyor. Sakin stress yapma canim benim. Herşey guzel olacak cok şükür.

Selamünaleyküm bacılar,
Sabah 9da şeker yüklemesi için evden çıktık ve 15.30 itibariyle eve geldik:KK57: açlıktan ve yorgunluktan elim ayağım titriyordu son saatlerde.
öncelikle kadın doğuma gittim. beni labaratuvara yönlendirdiler. idrar ve genel kan tahlilleri için kan aldılar ve elime 75lik şekerli limonlu suyu verdiler. zaten aç gidilmesi gerektiği için aç gitmiştim. kan ve idrar tahlillerini verdim. o kan tahlillerinde hemoglobine falan bakıyorlar. bir de açlık kan şekeri değerine bakıyorlar.
neyse kan verdikten sonra kantine gittik, limonlu şekerli suyu içtim.içtikten 1 saat sonra kan aldılar. sonra 1 saat sonra bir daha kan verdim. daha sonra 1 saat geçtikten sonra yine kan verdim.
Allaha şükürler olsun ki şekerim çıkmadı:nazar::nazar: ama o bekleme zamanları hastanede mahvetti beni. en sonki testi verdikten sonra mahvoldum ,çünkü hiç bir şey yiyemiyorsun testleri verirken. ayy elim ayağım titredi mahvoldum. eşime diyorum iyi ki oruç tutmama müsaade etmemişin çünkü tutamazmışım.:KK57::KK57: Neyse bu sınavı da atlattık Allah'a şükürler olsun ki. bebişimiz de iyiymiş Allaha şükür:nazar::KK200::KK200:

Selamünaleyküm bacılar,
Sabah 9da şeker yüklemesi için evden çıktık ve 15.30 itibariyle eve geldik:KK57: açlıktan ve yorgunluktan elim ayağım titriyordu son saatlerde.
öncelikle kadın doğuma gittim. beni labaratuvara yönlendirdiler. idrar ve genel kan tahlilleri için kan aldılar ve elime 75lik şekerli limonlu suyu verdiler. zaten aç gidilmesi gerektiği için aç gitmiştim. kan ve idrar tahlillerini verdim. o kan tahlillerinde hemoglobine falan bakıyorlar. bir de açlık kan şekeri değerine bakıyorlar.
neyse kan verdikten sonra kantine gittik, limonlu şekerli suyu içtim.içtikten 1 saat sonra kan aldılar. sonra 1 saat sonra bir daha kan verdim. daha sonra 1 saat geçtikten sonra yine kan verdim.
Allaha şükürler olsun ki şekerim çıkmadı:nazar::nazar: ama o bekleme zamanları hastanede mahvetti beni. en sonki testi verdikten sonra mahvoldum ,çünkü hiç bir şey yiyemiyorsun testleri verirken. ayy elim ayağım titredi mahvoldum. eşime diyorum iyi ki oruç tutmama müsaade etmemişin çünkü tutamazmışım.:KK57::KK57: Neyse bu sınavı da atlattık Allah'a şükürler olsun ki. bebişimiz de iyiymiş Allaha şükür:nazar::KK200::KK200:

Gozun aydin canim benim. Herseyin yolunda olmasina cok sevindim. Onca saat ac durmak cok zor bayilma ihtimalin bile var tansiyon düşerse allah korusun. Bi aşama daha tamamlandi gözün aydin. Kizçen kac kg olmus :)

Gunaydin kizlar
Yine cook zor bi gün ve gece gecirdim. Sanirim 12 saatten fazladir acim midem yine öldürdü beni. Ruyalarimda artik dudaklarimi kupkuru goruyorum bebek mesaj gonderiyor bana sanirim.annee su iç diye.

Bugun 13+O riz. Cok şükür 3. Ayimiz bitti.

Şükürler olsun kuzuma. Allahim isteyen herkese saglikli bebeklerle saglikli gebelikler versin inşallah :KK200::nazar::nazar::nazar::nazar::anneadayı:

Gunaydin kizlar
Yine cook zor bi gün ve gece gecirdim. Sanirim 12 saatten fazladir acim midem yine öldürdü beni. Ruyalarimda artik dudaklarimi kupkuru goruyorum bebek mesaj gonderiyor bana sanirim.annee su iç diye.

Bugun 13+O riz. Cok şükür 3. Ayimiz bitti.

Şükürler olsun kuzuma. Allahim isteyen herkese saglikli bebeklerle saglikli gebelikler versin inşallah :KK200::nazar::nazar::nazar::nazar::anneadayı:
Bin massallah canim. Rabbim saglikla kucaginiza almanizi nasip eder insallah. Bu kadar mide agrisi nkrmal mi canim. Doktorunla gorustun mu . Gorustuysen ne diyo

Denizcim hayirli olsun kalp atislariniz allah kucagina almayi nasip etsin.o tortular normal bende de olmustu.

eakgulum allah yardimcin olsun yaa gercekten cok uzuluyorum bulantilarina insallah biter artik

Merserayim sekerine uzulme canim yeterki baska problem olmasin hafif diyetle atlatirsin insallah.bide cok sik acikiyorsan daha cok et baklagil tarzi seyler tuket meyveyi azalt.uzme oglusumuzu

Halidem sekerin cikmamasina sevindim gozunaydin ayy ben de cok fena olmustum son kan alindiktan sonr deli gibi su ictim acma yedim basim agridi acliktan.

ecrennnn ecrennnn halide25 halide25
Valla kizlar hamileligin dogasinda var ilac kullanma diyor bay doktor. Bu kadar inatla ilac vermemesi beni de bitiriyor.

Kizlar dün uzun sure sonra bi arkadaşa gittim annesi lahana tursusu yapmis hicte sevmem ama bi yiyesim geldi ki tabagi bile yicektim. Sonra gece dört de bi uyandim sirtimdaki tüm kemikler etinden ayriliyor kollarim uyusmus gogusumun uzerinde sanki biri oturmus nefes alamiyorum. Galiba lahana gaz yapti bilmiyorum :(
Gunduz 11 e kadar aci cektim. Sonra uyumusum simdi kalktim. Bu sureci yalniz yasamak ne zormus ya. Ev kalabalik olsa bana biri el atardi. Kendimden soylemlerimden sıkıldim artik bu kadar söylenen biri hic degildim. Dr aradim gebelikten degildir dahiliye git dedi gitmedim. Anam 3 ayda boyleyse kizlaarr 7. Ayda netcemm ben :(

Back
X