ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Merhaba canim beni hatirlamadin tabi varikosel bolumnden tanisiyoruz hos geldin aramiza
Yaa düşündüm demin nickini nerden tanıyorum diye doğru varıkosel topiginden hatırladım canım... hoşbuldum tatlım inşallah kısmet olursa aralıkta inşallah hepimiz hamile kalırız... bide tatlım listenin başında iken listeye kaç yumurta toplandıgini ve kaçıncı gün embiryosu olduğunu yazarsan çok iyi olur hem istatistiklik tutmuş oluruz hemde takip etmemiz kolay olur ya da aynı kişiye bir kaç kere kaç yum toplandı diye sorabilyoruz eylül topiginde başımıza geldi :)

Yaa düşündüm demin nickini nerden tanıyorum diye doğru varıkosel topiginden hatırladım canım... hoşbuldum tatlım inşallah kısmet olursa aralıkta inşallah hepimiz hamile kalırız... bide tatlım listenin başında iken listeye kaç yumurta toplandıgini ve kaçıncı gün embiryosu olduğunu yazarsan çok iyi olur hem istatistiklik tutmuş oluruz hemde takip etmemiz kolay olur ya da aynı kişiye bir kaç kere kaç yum toplandı diye sorabilyoruz eylül topiginde başımıza geldi :)
Ben listeyi 10 kisI falan olunca duzenlicm o zmn hatirlatirsan cokk sevinirim cnk acemiyim bu iste brz

Son düzenleme:
Sağol canim özelde mi cektirdin devlet çekiyor mu? Çok soruyorum ama yeniyim ben sizin sorun sperm azlıgı herhalde bizde de aynı sorun var. Değerler kaç canim?
Ben ozelde cektirdim cnm merkezdende cok memnun kaldim bizim 3milyon sayimiz bizim ileri harekette problwm var cnm

Kızlar merhaba,
Bende bu ay aşılama yaptırdım 2.günüm daha eğer olumlu sonuç alamazsam Kasımda Tahlillerimi yenileyip Aralıkta tüp bebek tedavisine başlayacağım... İnşallah gerek kalmaz... Hayırlısı bakalım...

Kızlar merhaba,
Bende bu ay aşılama yaptırdım 2.günüm daha eğer olumlu sonuç alamazsam Kasımda Tahlillerimi yenileyip Aralıkta tüp bebek tedavisine başlayacağım... İnşallah gerek kalmaz... Hayırlısı bakalım...
Insallah hic gerek kalmaz canim iyi haberlerini almayi isterim

Arkadaslar mrb oncelikle ciktigimiz bu yolda Allah yardcmz olsun hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin ins..bzde tedaviye bu ay basliyorz adetimin 21.gunu iaclara basliyorum..uzun protokol uygulanicak..dualarimizi eksik etmeyelim birbrmzden

canım benide eklermisin listeye yaş 30 1.deneme ...bi aksilik olmazsa aralık ta yapılacak inşallah..
Hayirlisi olsun ins hepimiz hamileyiz diye yine burdan yazariz..bnmde Aralikta olucak..ilk deneme..yas 24..vakit nasil gecicek bilmiyorum..sizlerle bu duygulari paylasmak cok ii gelicek..cunku kimseye bsy soylemedik biz..

ozlemtnc ozlemtnc merhaba canım benimde varım benide eklersin listeye.
Ben 30 eşim 31 yaşındayız 2.denememiz olacak ilkinde kimyasal gebelik geçirdim düşükle sonlandı.
Bizimde problem bende tüplerim kapalı ve enfeksiyon oluştuğu belirlendiği için bu ay ameliyat oldum ve ikisinide aldılar. Önümüzdeki ay adetimle beraber tedaviye başlamış olacağım inşallah.
Allah yüzümüzü güldürsün yar ve yardımcımız olsun :)

ozlemtnc ozlemtnc merhaba canım benimde varım benide eklersin listeye.
Ben 30 eşim 31 yaşındayız 2.denememiz olacak ilkinde kimyasal gebelik geçirdim düşükle sonlandı.
Bizimde problem bende tüplerim kapalı ve enfeksiyon oluştuğu belirlendiği için bu ay ameliyat oldum ve ikisinide aldılar. Önümüzdeki ay adetimle beraber tedaviye başlamış olacağım inşallah.
Allah yüzümüzü güldürsün yar ve yardımcımız olsun :)
Amin cnm hosgeldin aramiza umatim aralik ayi hepimize ugur getircek guzel haberlerle mutlu olacagiz burda

Hayirlisi olsun ins hepimiz hamileyiz diye yine burdan yazariz..bnmde Aralikta olucak..ilk deneme..yas 24..vakit nasil gecicek bilmiyorum..sizlerle bu duygulari paylasmak cok ii gelicek..cunku kimseye bsy soylemedik biz..
Hosgeldin cnm bnd 23 yasindayim bnde kimseye soylemedm annem ve kayinvaldm bilio allah yardimcimiz olsun durumlardan hbrdar edin ki listemiz guncel olsun

İnşallah bu topik hayırlı gelir hepimiz pozitifleri görürüz. Bende 3. denememe Aralık ayında başlayacağız kısmetse. Şuan vitamin ve iğne kullanıyorum, pıhtılaşma sorunum var, tüp bebek öncesi hazırlık aşamasındayım. İnşallah bu sefer yüzüm gülecek...

İnşallah bu topik hayırlı gelir hepimiz pozitifleri görürüz. Bende 3. denememe Aralık ayında başlayacağız kısmetse. Şuan vitamin ve iğne kullanıyorum, pıhtılaşma sorunum var, tüp bebek öncesi hazırlık aşamasındayım. İnşallah bu sefer yüzüm gülecek...
Hosgeldin canm listeye ekleyecegim yasini ogrenebilirmiyim

Back
X