ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

canım bizim 6 ay önce testte 4.5 milyon çıkmıştı doktor iki üç defa daha tekrarlayalım testi dedi
Tatlım geçen bi arkadas vardı eşi azosperm hastasıydı ilk tüp bebek tedavisinde hamile kaldı inşallah canım çıkış olur rabbim yardımcımız olsun rabbim şifa versin eşlerimize:)

Hosbuldum canim.29 yasindayim canim. Ben de bu zamana kadar birsey cikmadi. 9 gun sonra rahim filmi cekilcem.bakalim artik ne olacak. Insallah bisey cikmaz
Hayirlisi olsun cnm rahim filmin temiz cikar ins cnku insana gercektn moral oluo bnde oyle oldu acayip bi umut ve inanc oldu umarim snn icinde ayni etkiyi yaratir

canım bizim 6 ay önce testte 4.5 milyon çıkmıştı doktor iki üç defa daha tekrarlayalım testi dedi
Cnm bizimde ayni testten teste sonclarimiz dusuo obyzdn brz acele ediyorm artik herseyin bir caresi var sakin uzulme moral cok onemli

Hosgeldin canm listeye ekleyecegim yasini ogrenebilirmiyim

Hoşbuldum canım, ben biraz yaşlıyım 38 oldum:KK17: inşallah bu sefer pozitifi görürüm canım.. Listeye şehir ve yer eklersen Bursa Acıbadem..

Hosgeldin aramiza ...insaallah bu sefer tutar...benimde 3. Denemem bendede heterozigot ,(kan pihtilasmasi )var.ama dktr bana igne vermedi.hayirlisiyla son tuplerimiz olur...

Hoşbulduk, inşallah canım bu son olur, çocuklarımıza kavuşuruz. Bende homozigot var o yüzden öncesinde ve sonrasında tedavi şartmış, 2 denemeden sonra öğrendim bunu..

Bizde keciboynizu kullandik. Evet sayuyi arttirdi ama ileri hareketli de biseye yaramadi. Artan spermler hareketsiz yani ise yaramayan spermler oldu.

Hoşbuldum canım, ben biraz yaşlıyım 38 oldum:KK17: inşallah bu sefer pozitifi görürüm canım.. Listeye şehir ve yer eklersen Bursa Acıbadem..

Ileryen zamanda yumurta sayisi ve kacinci gun embriyosu eklicm o zmn bilgilendirirseniz vok sevinirm

Hoşbulduk, inşallah canım bu son olur, çocuklarımıza kavuşuruz. Bende homozigot var o yüzden öncesinde ve sonrasında tedavi şartmış, 2 denemeden sonra öğrendim bunu..

Hosbuldum canim.29 yasindayim canim. Ben de bu zamana kadar birsey cikmadi. 9 gun sonra rahim filmi cekilcem.bakalim artik ne olacak. Insallah bisey cikmaz
Mrb canim bnm doktorm rahim filminden bahsetmedi bana..tereddutte kaldim simdi..cektrmelimiyim sizce..tup bbk olucagi icin cektrmeye gerek yok dye dsnmustm

Aynenn cnm bak ben tek degilmisim bize mahsus biso sanmistim oysa
Haklisin canim insan neye inanicagini sasriyor..en iisi ekstra bsyler yapip daha kotu olmamak..bn fshimi dsrmek icn hayit suyu ictm ve prolaktnimi firlatmistim..bunlar kisiden kisiye degisiyo herkese yaramiyo anlasilan

bende aralık basında tüp denemesine başlayacagım inş.arkadaşlar.3.denemem olacak 27 yasındayım sorun sperm sayı ve morfoloji...denemeye geçmeden önce 74 gün vitamin kullanıp öyle başlayalım dedik cünkü malesef morfoloji düşük olunca tüp bebekgin tutma olasılıgıda azalıyor..deneyimlerimizi burdan paylaşalım inş..ama listeyi yapan arkadaşım problemin ne oldugunuda eklerseniz sanki bize daha faydalı olur saygılarımla

Mrb canim bnm doktorm rahim filminden bahsetmedi bana..tereddutte kaldim simdi..cektrmelimiyim sizce..tup bbk olucagi icin cektrmeye gerek yok dye dsnmustm

benim doktorum da istemedi canim. Bi de benim 1tane kimyasal gebeligim var. Ama yine de ben cekilmek istiyorum. Sonucta tup bebek oncesi kafamda soru isareti kalsin istemiyorum. Sen de istersen cektir belirsizlik olmaz en azindan icinde

bende aralık basında tüp denemesine başlayacagım inş.arkadaşlar.3.denemem olacak 27 yasındayım sorun sperm sayı ve morfoloji...denemeye geçmeden önce 74 gün vitamin kullanıp öyle başlayalım dedik cünkü malesef morfoloji düşük olunca tüp bebekgin tutma olasılıgıda azalıyor..deneyimlerimizi burdan paylaşalım inş..ama listeyi yapan arkadaşım problemin ne oldugunuda eklerseniz sanki bize daha faydalı olur saygılarımla

Canim sayi ve morfolojik degeriniz kac acaba merak ettim de. Bi de morfoloji icin ne kullanacaksiniz acaba. Malum bizim de sikintimiz morfoloji ve ileri hizli

oncelikle hosgeldn listeyi guncel tutmaya calisiorm fakat sitede mi sorun anlamadim guncellme yapamiyorm mobil kullaniyorm gun icersinde ilgilenicm mtlaka

Haklisin canim insan neye inanicagini sasriyor..en iisi ekstra bsyler yapip daha kotu olmamak..bn fshimi dsrmek icn hayit suyu ictm ve prolaktnimi firlatmistim..bunlar kisiden kisiye degisiyo herkese yaramiyo anlasilan
Cnm bzmde epey ortk yanmz varmis ayni seklde bnde sogan suyu ictim bnmde prolaktin tavan yapti smdi ck sukur brz daha iyi dmkkI herkzde ayni etkiyi yaratmuo bana aksine zarari oldu cnku

benim doktorum da istemedi canim. Bi de benim 1tane kimyasal gebeligim var. Ama yine de ben cekilmek istiyorum. Sonucta tup bebek oncesi kafamda soru isareti kalsin istemiyorum. Sen de istersen cektir belirsizlik olmaz en azindan icinde[/QUOTE="
dogru soyluosun canim ben bunu doktrmla bi konusaym..asilamadan oncede cektrmeyerek hata yapmisiz ama artik yapicak bsy yok insan zmn gectkce bilincleniyo bu konularda

Son düzenleme:
oncelikle hosgeldn listeyi guncel tutmaya calisiorm fakat sitede mi sorun anlamadim guncellme yapamiyorm mobil kullaniyorm gun icersinde ilgilenicm mtlaka

kiz bari benim nicki de duzelt sana zahmet olmazsa :) halide25

Back
X