ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Cnm bzmde epey ortk yanmz varmis ayni seklde bnde sogan suyu ictim bnmde prolaktin tavan yapti smdi ck sukur brz daha iyi dmkkI herkzde ayni etkiyi yaratmuo bana aksine zarari oldu cnku
Ewt canim bu bitkisel tedaviler herkse yaramiyo..sogan suyunu arada iciyorm bnde..ortak noktamz cok ewt..bi ortak nktamizda ayni zamanda hamis olmamiz olur ins:anneadayı:

Hoşbuldum canım, ben biraz yaşlıyım 38 oldum:KK17: inşallah bu sefer pozitifi görürüm canım.. Listeye şehir ve yer eklersen Bursa Acıbadem..

Hoşbulduk, inşallah canım bu son olur, çocuklarımıza kavuşuruz. Bende homozigot var o yüzden öncesinde ve sonrasında tedavi şartmış, 2 denemeden sonra öğrendim bunu..
Canım ,benim MTHFR MUTASYON ANALİZİ heterozigot...şimdi hatırladım eger homozigot olsaydı ilaç verirdim demişti..sen iğne mi kullanıyorsun?seninde test adı bu değil mi yanlışlık olmasın...

Tatlım liste 10 kişi olunca haber ver demiştin 9 kişi olmuş illa bir kişi daha gelir bugün yarın listeye kaç yumurta toplandıgini ve kaçıncı gün embiryosu olduğunu ekleyecektin:)
Ayyy cnm sabahtan beri onnla ugrasiorm sutun eklemye calisiorum ama duzenle bolumunden kaldirilmis simdi brz toparladim mobildn zor oluo ama blgsyrdn halledicm insallah sorun sitedemi bndemi anlamadim

Ayyy cnm sabahtan beri onnla ugrasiorm sutun eklemye calisiorum ama duzenle bolumunden kaldirilmis simdi brz toparladim mobildn zor oluo ama blgsyrdn halledicm insallah sorun sitedemi bndemi anlamadim
Canim benmkinide dzenlemen gerekicek..esimde bi sorun yok..bndede olmadgni soyluyo doktor ama tam sebep ne bilmiyorum hormonlarda sorun vardi fsh yuksekligi yaz istersen..

Benim sebep bölümüm canım morfoliji ve ileri hızlı hareketli halide de aynı sebep Var aynı durumdayız:( erkek infertilitesi canım

Sadece ileri hızlı hareket mi duşuk sizin? Eşimin sperm sayısı iyi 40-100 mlyn arası ama ileri hızlı hareketli sperm 0 , yerinde hareket ve yavaş hareket %40 falan, kimi sorun var dedi kimi sperm sayısı iyi yavaş hareket var dedi. Bende hiç problem yok tabi gorunen şu sperm sorunlu mu sorunsuz mu kime inanacagımı bilmiyorum.

Sadece ileri hızlı hareket mi duşuk sizin? Eşimin sperm sayısı iyi 40-100 mlyn arası ama ileri hızlı hareketli sperm 0 , yerinde hareket ve yavaş hareket %40 falan, kimi sorun var dedi kimi sperm sayısı iyi yavaş hareket var dedi. Bende hiç problem yok tabi gorunen şu sperm sorunlu mu sorunsuz mu kime inanacagımı bilmiyorum.

Morfolojiniz nasil sizin?

melikesena melikesena Canim kesinlikle haklisin.insan zamanla ogreniyir her seyi. Yoksa simdi git normal yoldan cocugu olan birine sor morfoloji rahim filmi nedir de bilmez. Biz de bilmezdik ta ki bu isler basimiza gelesiye kadar....

Tatlım benim eşimin en sonki değeri şöyle
sperm sayısı 150 milyon
sperm konsantrasyonu :60 milyon
Toplam hareketli : % 58
ileri hızlı % 2
Bu değerlele tüp bebek yaptırdık işte yumurta toplandığı zaman çıkan değerler tutmadı bir tane bile iyi kalite embiryo oluşmadi orta kalite zar zor bir tane oldu tutmadı maalesef. Doktor eşin in değerleri alakali durum dedi :( ben anlamadım gerçekten tüp bebek için eşimin şu değerleri çok iyi olmalı belki normal gebelik için düşük olabilir ama tüp bebekte bir sperm bile yeterli diyorlardı eşimin milyonlarca sperm mi var yine eşinin değerlerinden dolayı diyorlar :((

sperm sayısı 150 milyon
ileri hızlı % 2
Bu değerlele tüp bebek yaptırdık işte yumurta toplandığı zaman çıkan değerler tutmadı bir tane bile iyi kalite embiryo oluşmadi orta kalite zar zor bir tane oldu tutmadı maalesef. Doktor eşin in değerleri alakali durum dedi :KK43: ben anlamadım gerçekten tüp bebek için eşimin şu değerleri çok iyi olmalı belki normal gebelik için düşük olabilir ama tüp bebekte bir sperm bile yeterli diyorlardı eşimin milyonlarca sperm mi var yine eşinin değerlerinden dolayı diyorlar :KK43:(
Ya allah bilir tabi ama ben bazn dusunmuyo deilim ikinciyi denememiz icin yapabilirlermi?

Hosgeldin aramiza ...insaallah bu sefer tutar...benimde 3. Denemem bendede heterozigot ,(kan pihtilasmasi )var.ama dktr bana igne vermedi.hayirlisiyla son tuplerimiz olur...
cnm bende de kan pıhtılşaması var benim ki homozigot dr. hamile kaldığın andan iştibaren her zaman kontrol altında olman gerkeli dedi transferin ardından hem iğne hem hap vericem dedi şimdi veremem olmaz dedi anlıcan bende transferin ardından her gün iğne ve hap içicem...
Ah canim seni cok ii anliyorum bende bu ay bile acaba hamilemiyim dye heveslenmstm..heleki hamileleri gorunce birileri bebek yokmu diye sorunca insann ici ole bi aciyoki..yapicagmz tek sey dua etmek..esin sgara kullniyomu oda cok etkiliyo bzm doktor icme diyo
ah cnm keşke bıraksa o kadar etkisi varki sigaranın eşim azosperm hastası olduğunu öğrendi dr. en büyük tehlike sigara dedi ve o an bıraktı 8 sene oldu üzerinden geçen zaman hiç içmedi şükürler olsun inşlh sizinkide bi tiksinme bişey olurda bırakır...
Hoşbuldum canım, ben biraz yaşlıyım 38 oldum:KK17: inşallah bu sefer pozitifi görürüm canım.. Listeye şehir ve yer eklersen Bursa Acıbadem..

Hoşbulduk, inşallah canım bu son olur, çocuklarımıza kavuşuruz. Bende homozigot var o yüzden öncesinde ve sonrasında tedavi şartmış, 2 denemeden sonra öğrendim bunu..
cnm merhaba galiba burda bi sen bide ben varım yaşlı:KK48: bende 32 yaşındayım hepsi gencecikler maşalalh
olsun bizde olgun anne oluruz...:KK48::KK48:

sperm sayısı 150 milyon
ileri hızlı % 2
Bu değerlele tüp bebek yaptırdık işte yumurta toplandığı zaman çıkan değerler tutmadı bir tane bile iyi kalite embiryo oluşmadi orta kalite zar zor bir tane oldu tutmadı maalesef. Doktor eşin in değerleri alakali durum dedi :( ben anlamadım gerçekten tüp bebek için eşimin şu değerleri çok iyi olmalı belki normal gebelik için düşük olabilir ama tüp bebekte bir sperm bile yeterli diyorlardı eşimin milyonlarca sperm mi var yine eşinin değerlerinden dolayı diyorlar :((

Benim 4 tup denemem var. 3 taze 1 donmus tedavi, 2 tanesi kimyasal gebelik oldu. Ilk denememde kaliteli degildi AMA sonrakiler cok iyi kaliteydi.ben histereskobi, laparoskobi 2 kez hsg genetik yaptirmadigim sey kalmadi rezerv iyi sozde yumurtalar hormonlar hep iyi deniyor.. Sadece esimin ileri hareketlisi 0 cikiyor yavas hareket yerinde hareket olunca sayida iyi oldugu icin kimisi bide sizin durum sebepsiz infertilte diyor kimisi sperm etkileyebilir diyor yani yillardir sperm sorun mu degil mi bilmiyorum

Insallah tup bebege gerek kalmafan hamile kamis olursun...bu arada hayirli olsun..

Sağol canım inşallah aşılamam başarılı olur... Bugün aşılamamın 4.günü daha 10 gün var sonuç almaya... Doktor çok ümitli konuşmadığı için kendimi her şeye hazırladım... İnşallah hayırlısı olur...
Bu arada yaş konusuna takılmış arkadaşlar var @perfore Elifimm30 Elifimm30 merak etmeyin bende sizi yalnız bırakmayacak kadar olgun bir anneyim Yaş 34 :rolleyes:

Benim 4 tup denemem var. 3 taze 1 donmus tedavi, 2 tanesi kimyasal gebelik oldu. Ilk denememde kaliteli degildi AMA sonrakiler cok iyi kaliteydi.ben histereskobi, laparoskobi 2 kez hsg genetik yaptirmadigim sey kalmadi rezerv iyi sozde yumurtalar hormonlar hep iyi deniyor.. Sadece esimin ileri hareketlisi 0 cikiyor yavas hareket yerinde hareket olunca sayida iyi oldugu icin kimisi bide sizin durum sebepsiz infertilte diyor kimisi sperm etkileyebilir diyor yani yillardir sperm sorun mu degil mi bilmiyorum
Canım 3 yil gezmediğimiz gitmedigimiz kadın doğum ve ürolog kalmadı hepsi ayrı bir şey söyledi kimi bu değerlerle normal yolla gebelik olur derken kimi direkt tüp dedi çoğu dr eşimin sayısına bakarak normal yolla olur dedi taa ki tüp bebek Doktorumla tanışana kadar kimse açıklama yapmadı meğer yumurtayı asıl dölleyen sperm ileri hızlı imiş bizimde 0 ve 5 arası çıkıyor değerler bu değerle normal yolla olmaz dedi. Yani anlayacağın ileri hızlı hareket çok önemli o yüzden bizim tüp bebekten başka Çaremiz yok Sayının iyi olması birşeyi ifade etmiyor maalesef mecbur gücümüz yetti kadar tüp deneyeceğiz

Back
X