ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Coook dogru canim ya millet konusurda konusur herseye bi yorumlari vardir..bncede simdilik kimsenn bilmesine gerek yok..bos laflarina muhattap olmayiz en azindan..bnmde kndi ailem bilio esimn ailesne bile soylemedik daha..birde ablam ve arkadasi..seni uzebilicegni dsndgn kimseye soyleme
Evet canım aynı benimde eşimin ailesi bilmiyor onlarda ayrı bi tuhaf zaten gönülleri normal yolla olmasından yanaymis bana bu aşılama yaptırdığım, sonuç beklediğim zaman diyorlar çok sinirlerim bozulmuştu o yüzden tüpü söylemedim ilkini ikinciyi de söylemeyi düşünmüyorum sanki ben istemem normal yolla olmasını rabbim dert vermiş uğraşmamızi istiyor nasıl oturup bekliyeyim belki normal yolla olur diye belki kaderde tedavi ile hamile kalmak var görümce değil mi işte illa sinir bozacak :(

Evet canım aynı benimde eşimin ailesi bilmiyor onlarda ayrı bi tuhaf zaten gönülleri normal yolla olmasından yanaymis bana bu aşılama yaptırdığım, sonuç beklediğim zaman diyorlar çok sinirlerim bozulmuştu o yüzden tüpü söylemedim ilkini ikinciyi de söylemeyi düşünmüyorum sanki ben istemem normal yolla olmasını rabbim dert vermiş uğraşmamızi istiyor nasıl oturup bekliyeyim belki normal yolla olur diye belki kaderde tedavi ile hamile kalmak var görümce değil mi işte illa sinir bozacak :KK43:
Bozarlar insanin sinirini canim..ii yapmissin soyleme ztn kolay bi surec dgl bide kimseyle ugrasma..biz sanki bayiliyoruz maddi manevi yeterince zor bu durum bizler icin kim ister bu kdr ugrasmayi bizde istedik elbet normal yolla olmasini ama napalim elden bsy gelmez..

Bozarlar insanin sinirini canim..ii yapmissin soyleme ztn kolay bi surec dgl bide kimseyle ugrasma..biz sanki bayiliyoruz maddi manevi yeterince zor bu durum bizler icin kim ister bu kdr ugrasmayi bizde istedik elbet normal yolla olmasini ama napalim elden bsy gelmez..
Evet canım allah biliyor ya neler çektiğimizi transfer günü o kadar ağladımki transfer yapılacağı an doktor zor sakinleştirdi ben o durumda olmak için sanki can atıyorum millet zevk yaparak çocuk sahibi oluyor bizde bu şekilde hamile kalmak için uğraşıyoruz isyan etmiyorum bizi anlamayan insanlara bu lafım rabbim büyük kızlar inşallah derdini verdiği gibi dermanini da verecek inşallah :)

Evet canım allah biliyor ya neler çektiğimizi transfer günü o kadar ağladımki transfer yapılacağı an doktor zor sakinleştirdi ben o durumda olmak için sanki can atıyorum millet zevk yaparak çocuk sahibi oluyor bizde bu şekilde hamile kalmak için uğraşıyoruz isyan etmiyorum bizi anlamayan insanlara bu lafım rabbim büyük kızlar inşallah derdini verdiği gibi dermanini da verecek inşallah :)
Aynen cnm esimin aileside 2 yil boyunca bnm basmin etini yedi cocukta cocuk die bnde pko vardi kayinvldm gerile gerile gelinimdn olmuo kist var biz istiuoruz napivksin diodu sanki sokaktan almista sahip cikmis gibi ne zmn sorun esimde oldugu ogrenildi o zmn acele etmeyin ne gerek var aman kizm kimse duymasin annene nile soyleme cildirdm simdi tutturmus bnde gelicam die kndisi ankarada bn ist ama ordan bile yetio

Aminnn canim vericek ins..biz yurekten inanalim olucagina..ve cok dua edip gerisini Allah a birakicaz..vakti zamani bir an once gelsin ins..baskasina edilen dua,kendin icin ettgin duadan once kabul olurmus dualarimizi esirgemeyelim birbirimizden..bu duyguyuda yasamayan bilmiyo anlamiyo canim

Aynen cnm esimin aileside 2 yil boyunca bnm basmin etini yedi cocukta cocuk die bnde pko vardi kayinvldm gerile gerile gelinimdn olmuo kist var biz istiuoruz napivksin diodu sanki sokaktan almista sahip cikmis gibi ne zmn sorun esimde oldugu ogrenildi o zmn acele etmeyin ne gerek var aman kizm kimse duymasin annene nile soyleme cildirdm simdi tutturmus bnde gelicam die kndisi ankarada bn ist ama ordan bile yetio
Valla el elligini yapiyo kizlar..kendi canina toz kondrmazlar bize laf soylemek kolay gelir

Ayy Canım görüyon dimi işte allah Sana sabır versin yaa nasıl böyle düşünurler anlamıyorum üzüldüm canım :KK43: uzakta olsalar bile telefonla bile yetişiyorlar. .. benim kayınvalidem iki lafinndan birinde evlendigin zaman alnında yazıyordu oğlumun ne bilecektin diyor olsun alnında yazsa bile yine evlenirdim dedim bir kere söyler anlarım sanki ben sitem ediyorum ya senede bir kere gidiyoruz kendi kendine neler kuruyorsa aklında:KK43:

Son düzenleme:
Aminnn canim vericek ins..biz yurekten inanalim olucagina..ve cok dua edip gerisini Allah a birakicaz..vakti zamani bir an once gelsin ins..baskasina edilen dua,kendin icin ettgin duadan once kabul olurmus dualarimizi esirgemeyelim birbirimizden..bu duyguyuda yasamayan bilmiyo anlamiyo canim
Aynen tatlım yaşamayan anlamıyor en güzeli işte aynı dertten muzdarip olan anlar bizleri burası bana yetiyor zaten bizi bizden kimse anlamaz iyiki kk var En Büyük KK

Ayy Canım görüyon dimi işte allah Sana sabır versin yaa nasıl böyle düşünurler anlamıyorum üzüldüm canım :KK43: uzakta olsalar bile telefonla bile yetişiyorlar. .. benim kayınvalidem iki kadından birinde evlendigin zaman alnında yazıyordu oğlumun ne bilecektin diyor olsun alnında yazsa bile yine evlenirdim dedim bir kere söyler anlarım sanki ben sitem ediyorum ya senede bir kere gidiyoruz kendi kendine neler kuruyorsa aklında:KK43:
Aynn canim kafalarinin icinde ne tilki geziosa neymismis gelicekmis bana bakicamismis allahimmmm:mad:

Ayy Canım görüyon dimi işte allah Sana sabır versin yaa nasıl böyle düşünurler anlamıyorum üzüldüm canım :KK43: uzakta olsalar bile telefonla bile yetişiyorlar. .. benim kayınvalidem iki lafinndan birinde evlendigin zaman alnında yazıyordu oğlumun ne bilecektin diyor olsun alnında yazsa bile yine evlenirdim dedim bir kere söyler anlarım sanki ben sitem ediyorum ya senede bir kere gidiyoruz kendi kendine neler kuruyorsa aklında:KK43:
O kafanin icinde ne gibi tilkiler dolaniyorsa artik neymis efenim gelicekmismis bana bakicakmismis gozu arkada kalirmis ordan cildirtamazbya buraya gelip gozuyle gorecek :mad:

Benim esimin ailesi de durumu biliyo ama diyolar ki sebepsiz infertilite sizinki :) ben de sorun olaydi oooooo herkese derlerdi heralde :) simdi ama sebep yokMUs :) hayirlisi her seyin... isin asin ve de cocugun.
Haberleri izliyorum icim kan avliyor. Hayirsiz evlat dogurup vatanina milletine hain olacagina hic olmasin daha iyi ... o yuzden Rabbim cumlwmize hayirli saglikli evlatlar versin insallah bacilarrr :)

Kizlar bu da bizi sevenlere ve bizim halimizden anlamayanlara gelsin
IMG_3617803804435.webp

Back
X