ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Kizlar bu sabah aglayarak uyandim ruyamda kizim olmus onu emziriyordum.cok guzeldi bide rahmetli annecigimi gordum kizimi tutup emzirmeme yardim ediyordu..gercek gibiydi.hem annemi gormek hem evladimi cifte hzun yapti bende..galiba zamann yaklastikca kafalar orda diye ruyalarda gormeye basladim gene evladimi..bennde yoldayim simdi kizkardesime gidiyorum tedavi oncesi gezeyim zamani gelince evlerde olucaz cunki..:KK68::KK68:
Hayir olsun canim cok gzl ruyan ins gerceklesr bebegin gelir ins..bnde cok gordum byle ruyalar..smdi aklimzda olan tek sey bu ya ondan sanirim

Simdi doktordan geliorm ya bu doktrlar ne kadar paraci boyle insani cileden cikariolar kendi doktorumn disinda bi tanidigmizin tedavvi oldugu doktora gittim uzerindn 1 ay gecmemis testlerimi yenidn yaptirmami soyluyor bunlar bizi ne sanio allah askina zaten yipratici bi surec brz daha cokuntuye ugratalim die ugrasiolar heralde

Simdi doktordan geliorm ya bu doktrlar ne kadar paraci boyle insani cileden cikariolar kendi doktorumn disinda bi tanidigmizin tedavvi oldugu doktora gittim uzerindn 1 ay gecmemis testlerimi yenidn yaptirmami soyluyor bunlar bizi ne sanio allah askina zaten yipratici bi surec brz daha cokuntuye ugratalim die ugrasiolar heralde
Öyle canım her yer para tuzağı olmuş... bir ay geçmedi ise ne diye test isterler anlamam...ben rapor alırken neler çektim iki saat yol çekip hastaneye gidiyordum gitmeden önce arayip soyuyordum hangi evrakları istediklerini tam evrakları teslim ediyoruz eve geliyoruz ayrı evrak daha araya soruyorlar 4 kere git gel yaptık sinir olmuştum. Düşe nin halinden düşen anlıyor bir tek :(

Haklisin canim merhametli olmasi lazim doktorun halden anlamasi lazimm ama nerdee

Ah canım ah bizi anlayan nerde para basiyoruz sanki biz geçen hafta bizde ilk görüşmeye gittik ilaç test yol 900 tl para verdik ve bu daha başlangıç :( allah yardımcımız olsun

Ya biz bir can pesine dusmusuz zaten a
halimiz durumukuz psikolojimiz belli hassas bir donemdn geciorz dir bu durumu kullaniolar resmen piyasaya donusturmusler allah hepimizin yardmcisi olsun ozellikle tedavi olacak gucu olmayanlara

kizlar, ben almanya'da yasiyorum. evlenip geldim buraya. 2 sene oldu. ailem, arkadasim hic kimsem yok burada. bazen, kendimi cok yalniz hissediyorum. ama, sonra sizin yazdiklarinizi okuyunca yalnizlik hissim kayboluyor. insallah hepimiz hayirlisiyla bir an once bebislerimize kavusuruz. gunumuz guzel gecsin :)

kizlar, ben almanya'da yasiyorum. evlenip geldim buraya. 2 sene oldu. ailem, arkadasim hic kimsem yok burada. bazen, kendimi cok yalniz hissediyorum. ama, sonra sizin yazdiklarinizi okuyunca yalnizlik hissim kayboluyor. insallah hepimiz hayirlisiyla bir an once bebislerimize kavusuruz. gunumuz guzel gecsin :)
Ayy cnm bnm yslnzlik zordur elbet ama emn ol bazen onca kalabalikta bile kimseye bisi anlatamiosn burda dertlesiosun ne zmn canin sklrsa yaz ben burdayim :KK24:

Ayy cnm bnm yslnzlik zordur elbet ama emn ol bazen onca kalabalikta bile kimseye bisi anlatamiosn burda dertlesiosun ne zmn canin sklrsa yaz ben burdayim :KK24:
canimm, cook tesekkur ederim destegin icin.. ben de her turlu yaninda olurum, dinlerim seni. hayirlisiyla gelsin su aralik da guzel haberlerimizi alalim insallah :)

Canım biz hep buradayız bende ailemden uzaktayim tabi senin durumun daha zordur ama yanındayız hep dinleriz seni ne konuda olursa olsun :)

canimm, cook tesekkur ederim destegin icin.. ben de her turlu yaninda olurum, dinlerim seni. hayirlisiyla gelsin su aralik da guzel haberlerimizi alalim insallah :)
Aynen cnm bugun hasyanede dogum katindan gecerken yine bogazima bisiler dugumlendi sanki yutkunsam gozyaslarima hakim olamayacagimi dusundum tamam normal hayatimdada aglak bir tipimdir ama hic budenli icim yanipta kendimi tutmak zorunda kalmamistim annem bnm butun gorusme boyunca gozumun icine bakti her seferinde aglayan ben bugun duydugum kotu haberlere gulerek karsilik verdim bazen dusunmeden edemiyorum ya bosuna umitleniyosam:KK61:

İns canim bebeginde sana arkadas olur btn yanlizligini unutursun hem..bizde burda bunun icin variz birbirmze sonuna kdr destek olucaz

Aynen cnm bugun hasyanede dogum katindan gecerken yine bogazima bisiler dugumlendi sanki yutkunsam gozyaslarima hakim olamayacagimi dusundum tamam normal hayatimdada aglak bir tipimdir ama hic budenli icim yanipta kendimi tutmak zorunda kalmamistim annem bnm butun gorusme boyunca gozumun icine bakti her seferinde aglayan ben bugun duydugum kotu haberlere gulerek karsilik verdim bazen dusunmeden edemiyorum ya bosuna umitleniyosam:KK61:
Caniiiiim moral bozmak yok ii dusun ii olsun

Canım rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin 4 gun once bende hastanede baktım etrafıma yaşları 18-19 olup hamile olan yine vardı şükür dedim Allahıma sağlığımız yerinde eşimle mutluyum sen aratma imtihanimizi ağırlaştırma rabbim dedim içimden. O kadar dua ettim onlara bakıp :(

Ayyy insallah seninde insa yeni yila guzel haberlerle gireriz bnmde esimde varikosel vardi ameliyat oldu ama sperm sayimiz ve hareketimiz az bu yuzden tek caremiz bu ya vll k3ndimi mutlu hissediyorum umutsuzlulugunuza degil careniz olduguna

canım ne zaman eşin ameliyat oldu mu olduysa kaç ay bir akrabam varikosel ameliyatı oldu 8 ay içinde 2 aşılama yaptırdı tutmadı sonra düğünümde öğrendik ki hamileymiş normal yoldan hemde inş. tüp bebişin tutar

canım ne zaman eşin ameliyat oldu mu olduysa kaç ay bir akrabam varikosel ameliyatı oldu 8 ay içinde 2 aşılama yaptırdı tutmadı sonra düğünümde öğrendik ki hamileymiş normal yoldan hemde inş. tüp bebişin tutar
Bizim 8 ay bitti ameliyatin uzerindn ama bir duzelme yok malesef asilama icinde sayimiz az o yuzdn doktorumuz asilama sizin icin zaman kaybi olur dio rabbim yzumuze bakar insallah burda kim varsa rabbim bu cuma hurmetine yuzunu guldursun...

Bizim 8 ay bitti ameliyatin uzerindn ama bir duzelme yok malesef asilama icinde sayimiz az o yuzdn doktorumuz asilama sizin icin zaman kaybi olur dio rabbim yzumuze bakar insallah burda kim varsa rabbim bu cuma hurmetine yuzunu guldursun...

amin cümlemizin canım inş. ameliyat olduktan sonra tetkitler de birinde çok iyiyse diğerinde çok kötü olduğu oldu mu? bu durum normalmiş

Back
X