- 28 Kasım 2013
- 2.188
- 855
- 398
Niye erken geldin diye laf ederler mi diye de cekiniyorum biraz :)Keseyi gormus olursun. Bence de git mutlaka :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye erken geldin diye laf ederler mi diye de cekiniyorum biraz :)Keseyi gormus olursun. Bence de git mutlaka :))
amaan istedikleri kadar laf etsinler :) hic takma :) :)Niye erken geldin diye laf ederler mi diye de cekiniyorum biraz :)
amaan istedikleri kadar laf etsinler :) hic takma :) :)
Kuzum 11nisan transfer ya. 14 gun geri gidince 29marta geliyor. Ve 29 marti son regl tarihi alinca 5 hafta 2 gunluk hamis oluyon :)Benim 27 mart regl tarihi 8 nisan opu 11 nisan transfer tarihi. Kac + kac lar şimdi ayy ben hesaplayamam![]()
Kuzum 11nisan transfer ya. 14 gun geri gidince 29marta geliyor. Ve 29 marti son regl tarihi alinca 5 hafta 2 gunluk hamis oluyon :)
Canim Allah hayirli etsin randevunu insallah:) kiz sen gene iysin ben doktora gittigimde 4+6 idi keseyi gordugumuzde :):):)5+2 cok minik ya :)
Ancak kese görürüm kalbi duyamam sanirim.
Persembe 11:30 a randevu aldik Allah tan hayirlisi insallah:)
Kizlar yaaa ne zaman hissedicem hareketleri. Korkuyorum bebegime bisey olmasindanesime doktora gidelim diyorum ama o ostemiyor. Hos gecen doktora gittigimizde doktorumuzda erkwn gelme demisti :)
Halidem 17-18. Haftalarda hissediliyor sabret kuzum az kaldi :) bu doktorlarda niye erken gelme dio ya parasiyla degil mi karrrrdesimmm :)
Transferdrn 12. Gun sonra mi baktilar keseye halidem? Bizde kan 1000 olunca on gun say gel diyorlar benim beta hizli cikti yoksa günüm degil taaa pztsi yi bulur du günüm
Kuzucum benim Test tarihim 6 subatti ve ben 18 subatta gitmistim kese gormeye. Ama biliyosun ben istanbul sisli memorialde tedavi gordum ve orasi bana dedi ki test tarihinden 3 hafta sonra kalp atisi icin gidin doktora.ama tabi ben dayanamadim ve cok erken gittim :))
Anacim iste nasi sabirsizim yabugun de anam iyce panik etti beni.hareket hissediyo musun dedi .yok dedim. Nasi hissetmiyosun deyince gerildim. Ssonra ablam hemsire.ona sordum.o dediki ilk gebeliklerde 20.haftalarda hissedilir. Biraz rahatladim .
Insallah seker :) hayir haberler aliriz insallahhhhhKuzum benim bakalim bende perşembe kese gorursem insallah kalp içinde haftaya giderim. Hareketleri iki haftaya hissedersin hiiic merak etme kuzum
Aminnn inşallah tatlım benim ya :*)Canim oraya ne yapildigini biliyorsun ne takikdigini da biliyorsun o yuzden urkme. Ben kalcadan iğne olurken bile serbest birakmaya odaklarim kendini. Korku yaratip buyutme sakin hersey mukemmel ve yolunda oluyor hep bunu dusun
Kizlar yaaa ne zaman hissedicem hareketleri. Korkuyorum bebegime bisey olmasindanesime doktora gidelim diyorum ama o ostemiyor. Hos gecen doktora gittigimizde doktorumuzda erkwn gelme demisti :)
Kac cikti kiz?? Catlakkk :)))Dayanamadim kan verdim ikiye katlamamis bu sefer zaman ilerledikce katlama suresi artiyormus galiba. Yrn olsada gitsem doktora.. Ayy beklemek cok zor![]()
Sanki dun gece boyle pit pit pit vuruslar hissettim. Vuruslara uyandim ve bi de baktik ki ezan okunuyor :) kuzum beni namaza kaldirdi Allahimin mucizesi :)))erken canım daha hemde cok erken ben 20. haftadayım çok az yavaş yavaş hıssedıyorum hareketlerını emın olamıyorum bıle bazen hafif kıpırdanmalar oluyo öle tekme falan yok daha sabretmek zor gercekten korkma bısey olmaz allahın izniyle ben elımı karnıma kouyoyorum ıkı taraftada da kalp atısı hissedıyorum çogunlukla çok tuhaf olyo
Kac cikti kiz?? Catlakkk :)))
Sanki dun gece boyle pit pit pit vuruslar hissettim. Vuruslara uyandim ve bi de baktik ki ezan okunuyor :) kuzum beni namaza kaldirdi Allahimin mucizesi :)))
34895 cikti kuzum ben 45000 bekliyrdum :)
Ooooo maşallah annesi
Darisi tekmiklere :)))