ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Gunaydin hatunlar bizim evde hastalik bitmiyo. Dun gece de herif perisan oldu .uykusiz kaldik. Allahim beter hastaliklardan korusun. Hepinize kucak dolusu sevgilerrrrr

Günaydın canlarım nasılsınız? Geçmişi okuyamadım valla, umarım herşey yolundadır, ben iyiyim misafirlerimi gezdirmekten vakit bulup da buraya giremiyorum

Sanki dun gece boyle pit pit pit vuruslar hissettim. Vuruslara uyandim ve bi de baktik ki ezan okunuyor :) kuzum beni namaza kaldirdi Allahimin mucizesi :)))

sevsınler onun pıtpıtlarını yaaa maşallah kuzucuga bundan sonra böyle yavas yavas hıssedersın cnm mucizelerımız onlar bızım rabbım korusun meleklerımızı :)

Kizlar gunaydin,

Iki gundur cok fena gaz sancisi cekiyorum. Gece uyuyamadim resmen. Sancim bir ara o kadar artti ki kustum. Simdi o kadar kotu degil cok sukur. Ama, hala var. Ve de sanki sanci belime, bobregime vuruyor.
Gaz sancisi hic belinize vurdu mu sizin? Ne yapsam iyi gelir? Bir fikriniz var mi??

Canim bende de felaket gaz sancisi oldu. Hatta dedigin gibi belime ve bobreklerime vurmustu. Sonra doktora gittim o kadar korktum ki bobregime bisey oldu da ondan agrim var diye. Doktor kan ve idrar tahlilleri istedi. Bakteri cikmisti. Antibiyotik verdi.4 gun kullanip biraktim. Istersen sen de doktora git ve danis belki de oyle bi sorun vardir.
Kizlar gunaydin,

Iki gundur cok fena gaz sancisi cekiyorum. Gece uyuyamadim resmen. Sancim bir ara o kadar artti ki kustum. Simdi o kadar kotu degil cok sukur. Ama, hala var. Ve de sanki sanci belime, bobregime vuruyor.
Gaz sancisi hic belinize vurdu mu sizin? Ne yapsam iyi gelir? Bir fikriniz var mi??

Canim bende de felaket gaz sancisi oldu. Hatta dedigin gibi belime ve bobreklerime vurmustu. Sonra doktora gittim o kadar korktum ki bobregime bisey oldu da ondan agrim var diye. Doktor kan ve idrar tahlilleri istedi. Bakteri cikmisti. Antibiyotik verdi.4 gun kullanip biraktim. Istersen sen de doktora git ve danis belki de oyle bi sorun vardir.
Aa, ben de aynen bobregimde bir sey var diye korkuyorum. Bugun beni takip eden kadin dogumcuya gidecem. O da yapar herhalde bu testleri degil mi?

Cok tesekkur ederim halidem cevabin icin. Hamileyken oldu degil mi sende de?

Evet zaten tetkikleri o istiyor. Sen laboratuvar a gidip testleri veriyosun canim. Gaz sancisi icin ilik su ic sabahlari bir de kuru kayisi yada manavlara kaysi geldi. Bulursan taze kayisi al ve cokca tuket.
Aa, ben de aynen bobregimde bir sey var diye korkuyorum. Bugun beni takip eden kadin dogumcuya gidecem. O da yapar herhalde bu testleri degil mi?

Merserayy Merserayy canim ozlettin kendini canim benim

halide25 halide25 gecmis olsun kuzum Allah acil sifalar versin

G gunesates canim benim gecmis olsun. Fitil kullaniyrz ya ondanda oluyo progestan uyku unutkanlık gaz yapiyo ama sen yinede bi idrar tahlili ver canim. Onemli birsey yoktur canim benim.

Kızlar biz geldik :)
Aglamaktan pek bebisi goremedim:)
Tek kese kalbi atiyo cok şükür :nazar::nazar::nazar:

Kalp icin alttan bakti ustten gozukmezmis.
Rabbim olmayan herkes e versin insallah..
Masallah canim Allah anali babali buyutsun insallah. Ben de gittigimde minik oldugu icin alttan bakip kalp atisini duymuslardi. Gozunuz aydin canim Allahim sizlere bagislasin insallah :)

Masallah canim Allah anali babali buyutsun insallah. Ben de gittigimde minik oldugu icin alttan bakip kalp atisini duymuslardi. Gozunuz aydin canim Allahim sizlere bagislasin insallah :)

Allah razi olsun canim. Cumlemizinkini insallah saglikla kucagimiza alalim yavrularimizi rabbim olmayan isteyen herkese nasip etsin inşallah halidem

Kızlar biz geldik :)
Aglamaktan pek bebisi goremedim:)
Tek kese kalbi atiyo cok şükür :nazar::nazar::nazar:

Kalp icin alttan bakti ustten gozukmezmis.
Rabbim olmayan herkes e versin insallah..

hadi gözün aydın canım sağlıkla buyusun bebiş karnında bende de kucuk oldugu için alttan bakmıslardı kalp atısına 8. haftadan sonra karından bakılıp duyuluyo kalp atısı :)

hadi gözün aydın canım sağlıkla buyusun bebiş karnında bende de kucuk oldugu için alttan bakmıslardı kalp atısına 8. haftadan sonra karından bakılıp duyuluyo kalp atısı :)

Tesekkur ederim canim allahim saglikla kucagimiza almayi nasip eder inşallah. Hala inanmam güç. Uc hafta sonra tekrar gidecegiz bakalim. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Back
X