Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki dun gece boyle pit pit pit vuruslar hissettim. Vuruslara uyandim ve bi de baktik ki ezan okunuyor :) kuzum beni namaza kaldirdi Allahimin mucizesi :)))
Kizlar gunaydin,
Iki gundur cok fena gaz sancisi cekiyorum. Gece uyuyamadim resmen. Sancim bir ara o kadar artti ki kustum. Simdi o kadar kotu degil cok sukur. Ama, hala var. Ve de sanki sanci belime, bobregime vuruyor.
Gaz sancisi hic belinize vurdu mu sizin? Ne yapsam iyi gelir? Bir fikriniz var mi??
Aa, ben de aynen bobregimde bir sey var diye korkuyorum. Bugun beni takip eden kadin dogumcuya gidecem. O da yapar herhalde bu testleri degil mi?Canim bende de felaket gaz sancisi oldu. Hatta dedigin gibi belime ve bobreklerime vurmustu. Sonra doktora gittim o kadar korktum ki bobregime bisey oldu da ondan agrim var diye. Doktor kan ve idrar tahlilleri istedi. Bakteri cikmisti. Antibiyotik verdi.4 gun kullanip biraktim. Istersen sen de doktora git ve danis belki de oyle bi sorun vardir.
Cok tesekkur ederim halidem cevabin icin. Hamileyken oldu degil mi sende de?Canim bende de felaket gaz sancisi oldu. Hatta dedigin gibi belime ve bobreklerime vurmustu. Sonra doktora gittim o kadar korktum ki bobregime bisey oldu da ondan agrim var diye. Doktor kan ve idrar tahlilleri istedi. Bakteri cikmisti. Antibiyotik verdi.4 gun kullanip biraktim. Istersen sen de doktora git ve danis belki de oyle bi sorun vardir.
Aa, ben de aynen bobregimde bir sey var diye korkuyorum. Bugun beni takip eden kadin dogumcuya gidecem. O da yapar herhalde bu testleri degil mi?
Cok tesekkur ederim halidem cevabin icin. Hamileyken oldu degil mi sende de?
Sagol kuzum tekrar. Bugun gideyim bakiim ne dicek doktor. Haber vetirim yine. OpuyorummEvet canim hatta senun gibi bu haftalarda çekmiştim
Tamam canim. Hadi kolay geleSagol kuzum tekrar. Bugun gideyim bakiim ne dicek doktor. Haber vetirim yine. Opuyorumm
Masallah canim Allah anali babali buyutsun insallah. Ben de gittigimde minik oldugu icin alttan bakip kalp atisini duymuslardi. Gozunuz aydin canim Allahim sizlere bagislasin insallah :)Kızlar biz geldik :)
Aglamaktan pek bebisi goremedim:)
Tek kese kalbi atiyo cok şükür
Kalp icin alttan bakti ustten gozukmezmis.
Rabbim olmayan herkes e versin insallah..
Masallah canim Allah anali babali buyutsun insallah. Ben de gittigimde minik oldugu icin alttan bakip kalp atisini duymuslardi. Gozunuz aydin canim Allahim sizlere bagislasin insallah :)
Kızlar biz geldik :)
Aglamaktan pek bebisi goremedim:)
Tek kese kalbi atiyo cok şükür
Kalp icin alttan bakti ustten gozukmezmis.
Rabbim olmayan herkes e versin insallah..
Günaydın kizlar. Hayirlu cumalar herkesee
hadi gözün aydın canım sağlıkla buyusun bebiş karnında bende de kucuk oldugu için alttan bakmıslardı kalp atısına 8. haftadan sonra karından bakılıp duyuluyo kalp atısı :)