ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Kendi doktorundan vazgecme canim,guveniyorsan,bulantilqrin da gececek insallah pozitif dusun,kizimin saclarina da bakiyorum cok sukur banyodan sonra tek tek kurutuyorum kiyamam onaaa.kuzular da iyilerdir insallah dort bi yandan salliyorlar,hareketlerini hissetmek iyi geliyor.yarin muayenemiz var insallah yolundadir hersey,

olsun madem hasret gidermek de iyi gelir,dikkat et kendine,benim uc ay bitene kadar oldu agrilarim dert etme bol bol oturarak uzan ayakta cok kalma bu da etkiler.

Sonucta gormus canim gozunaydin cok sevindim.rahatla lutfen.

gozunaydin masallah kocaman olmus.ben yarin yaptiricam seker yuklemesini,bence ihmal etme seker onemli.

Kandiliniz mubarek olsun arkadaslar rabbim evlatlarimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin,tedavi goren dileyen herkese de hayirli saglikli evlatlar versin.
Tesekkur ederim canimm ☺

Gunaydin kizlar
Nasilsiniz . Benim annem rahatsizlandi .memlekete geldik. Dua edin nolur. :(

Gunaydin arkadaslar hastanedeyim kan alinip 75 mg seker yuklemesi yapildi 1 er saat arayla 2 defa daha kan veriyorum.bu arada muayenemiz de cok guzel gecti :nazar::nazar::KK46::KK46: cok sukur kizim ve oglumun kilolari da gayet iyi basabaslar.rahim agzi uzunlugu 41 mm.dr sancilarimin normal oldugunu soyledi haftada cok yorulmamak sartiyla 2 kez disari cikabilirsin dedi.2 hafta sonraya randevu verdi.

Gunaydin arkadaslar hastanedeyim kan alinip 75 mg seker yuklemesi yapildi 1 er saat arayla 2 defa daha kan veriyorum.bu arada muayenemiz de cok guzel gecti :nazar::nazar::KK46::KK46: cok sukur kizim ve oglumun kilolari da gayet iyi basabaslar.rahim agzi uzunlugu 41 mm.dr sancilarimin normal oldugunu soyledi haftada cok yorulmamak sartiyla 2 kez disari cikabilirsin dedi.2 hafta sonraya randevu verdi.

Gözün aydin canim benim. Allahim saglikla zamaninda dogmalarini nasip etsin. Her işiniz rast gitsin insallah. Haftaya iki kez parka gidersin :))))

Sagolun kizlar Allah razi olsun. Zature olmys. Antibiyotuk tedavisi gouyor damardan. Insallah atlatirix hemen

Canim ankaradaysan başkenti oneririm. İnsallah o Gülümse me hep gelecek beybimm
yok canım kayseride yaşıyorum o yüzden bi kez daha burda denemeyi düşünüyorum daha doğrusu eşim öle istiyo tabi zamanınıda o belirliyo seneye yaparız diyo bakalım kısmet artık

yok canım kayseride yaşıyorum o yüzden bi kez daha burda denemeyi düşünüyorum daha doğrusu eşim öle istiyo tabi zamanınıda o belirliyo seneye yaparız diyo bakalım kısmet artık

Ankarada denerseniz bizde kalabilirsin canim benim. Her zaman beklerim :)

Günaydın arkadaşlar nasılsınız?
Gunaydin kizlar
Nasilsiniz . Benim annem rahatsizlandi .memlekete geldik. Dua edin nolur. :KK43:
Geçmiş olsun canım önemli bişey yoktur inşallah, Allah şifa versin
Canım maaşallah Allah sağ salim tamamına erdirsin bebişlerini.
Neden haftada sadece 2 gün dışarı çıkabilirmişsin? Günlük yarım saatlik de olsa yürüyüş yapmak faydalı değilmi? İkiz olduğu içinmi öyle dedi dr?

Kendi doktorundan vazgecme canim,guveniyorsan,bulantilqrin da gececek insallah pozitif dusun,kizimin saclarina da bakiyorum cok sukur banyodan sonra tek tek kurutuyorum kiyamam onaaa.kuzular da iyilerdir insallah dort bi yandan salliyorlar,hareketlerini hissetmek iyi geliyor.yarin muayenemiz var insallah yolundadir hersey,

olsun madem hasret gidermek de iyi gelir,dikkat et kendine,benim uc ay bitene kadar oldu agrilarim dert etme bol bol oturarak uzan ayakta cok kalma bu da etkiler.

Sonucta gormus canim gozunaydin cok sevindim.rahatla lutfen.

gozunaydin masallah kocaman olmus.ben yarin yaptiricam seker yuklemesini,bence ihmal etme seker onemli.

Kandiliniz mubarek olsun arkadaslar rabbim evlatlarimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin,tedavi goren dileyen herkese de hayirli saglikli evlatlar versin.
Slm canm eve döndük .1 gün de olsa
Bol bol sevgi ve moral yükleyip döndüm evime. tatlım Sağol son 2 gün artık test günüm pazartesi ama yarın aksam acilde yaptırmayı düşünüyorum yaparlar sanırım

Gözün aydin canim benim. Allahim saglikla zamaninda dogmalarini nasip etsin. Her işiniz rast gitsin insallah. Haftaya iki kez parka gidersin :))))
Tesekkurler canim insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz.ayy eveeet parka devam.25 gun sonra dedeyle babaanneye devredicem insallah parki butun isleri
Başladım inşallah canım hayırlısıyla.
Hayirli olsun canim hangi asamadasin dr un kim?rabbim emeklerini bosa cikarmasin
Sagolun kizlar Allah razi olsun. Zature olmys. Antibiyotuk tedavisi gouyor damardan. Insallah atlatirix hemen
oy kiyamam.allah sifa versin canim sen de uzme kendini.
Günaydın arkadaşlar nasılsınız?

Geçmiş olsun canım önemli bişey yoktur inşallah, Allah şifa versin

Canım maaşallah Allah sağ salim tamamına erdirsin bebişlerini.
Neden haftada sadece 2 gün dışarı çıkabilirmişsin? Günlük yarım saatlik de olsa yürüyüş yapmak faydalı değilmi? İkiz olduğu içinmi öyle dedi dr?
Iyiyiz guzelim sagolasin,benim dr en bastan beri bu sekilde soyluyor ikiz oldugu icin tabi,bi de perinatoloji uzmani kendisi cok detayci,ben yine 3,4 gun mecburiyetten kizim icin cikiyorum,tatlim kizimda her gun yuruyus yapardim bunda ne mumkun agrilarim oldugu icin ve kizim cok yordugu icin yurumeye zaten hal kalmiyor firsat buldukca uzaniyorum.bu ay da agrim kasilmam cok olunca dr kesin surekli yat diyecek dedim.sukur ki erken dogum riskim yok simdilik rahim agzi uzunlugu 41mm.o yuzden rahatladim.agrilarida normal dedi.ben yine dikkat edicem tabi.prensimiz nasil?
Slm canm eve döndük .1 gün de olsa
Bol bol sevgi ve moral yükleyip döndüm evime. tatlım Sağol son 2 gün artık test günüm pazartesi ama yarın aksam acilde yaptırmayı düşünüyorum yaparlar sanırım
Ohh ne guzel yapmissin insallah bebek haberinle senlenir topigimiz.

Back
X