ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

slm kızlar dün kontrolumuz vardı gördüm bebeklerımı çok şükür gayet ıyıler oğlum 560 gr 28,5 cm kızımda 543 gr 25 cm olmuş haftalarıyla uyumlular sağlıkla devam etsın inş hamılelıgımız bu arada 5 kılo almışım bu zamana kadar kılo alımımda ıyı inş böle devam eder..
Massallahh canim. Gayet guzel gidiyosun. Mevlam saglikla kucagina aldirsinninsallah :)

Sorunum o işte transfer günü bile içimde olmicak sesi var. Neredeyse iptal edicektim transferi. Bugün rüyamda kiz.cocugu. gördüm. Müjdeli habere dio. İnşallah yavrunun haberi olur. Burada halidrm ben ise başladım.evde oturuyorum ya sankintrasnfer yaptirmamisim gibi geli

Isin hayirli olsun seker. Kafan dagilir iste ne guzel olmus

Kızlar merhabalar,

bugün testimi yaptırdım ve sonucu aldım 433 hamileyim. şükürler olsun.. çalışmaya başladığım için giremiyourm. sizlere haber vermek için girdim.

deniz8383 benimde belim ağrıyor ve halende ağrıyor. minnak1251 ilk kızıma hamileyken ise hiçbir belirtim yoktu. belirtilere takılmayın bende çok takıldım kendime günlerimi zehir ettim. şükürler olsun ki pozitif sonucu aldım.

Mhtpfth tatlim masallah barekallah bebislerine,kilolari boylari gayet guzel masallah.sen de az almissin.oyyy ben 13 aldim karnimda yer kalmadi gibi hissediyorum oglusum goguslerimin hemen altinda kizim da kasiklarima doru asagiya vuruyor.

Dirazcim hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin saglikla.kacinci gun bugun?super cok guzel bir sonuc tebrik ederim.

Kızlar merhabalar,

bugün testimi yaptırdım ve sonucu aldım 433 hamileyim. şükürler olsun.. çalışmaya başladığım için giremiyourm. sizlere haber vermek için girdim.

deniz8383 benimde belim ağrıyor ve halende ağrıyor. minnak1251 ilk kızıma hamileyken ise hiçbir belirtim yoktu. belirtilere takılmayın bende çok takıldım kendime günlerimi zehir ettim. şükürler olsun ki pozitif sonucu aldım.

Dirazcim cok sevindim canim Allah tamamina erdirsin saglicakla dogsunlar inşallah. İkiz mi kuzum değerin cok iyi maşallah:))
Allahim dileyen tüm kullarina hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah.

kızlar bugün 9. günüm.. ilçlardan dilim şişti yan etki yapmış. o yüzden doktor hemen yaptırlım dedi. değerim yüksek bakalım ikizmi bende heyecnla bekliyorum.

minnk inşallah rabbim sanada nasip eder..

inşallah canım pazartesi öğrenicem Rabbım bu yola koydu devamını getırtsın ınsallah

kızlar bugün 9. günüm.. ilçlardan dilim şişti yan etki yapmış. o yüzden doktor hemen yaptırlım dedi. değerim yüksek bakalım ikizmi bende heyecnla bekliyorum.

9. Gün e gore maşallah cok güzel canim benim. İki veya tek rabbim saglikla versin inşallah annesi :))))

Dırazcım hayırlı olsun çok sevindim Allah tamamına erdirsin
Kızlar ben çok sırt ağrısı ve mide yanması çekiyorum yaa öyle böyle değil

canim tebrik ediyorum. Mevlam saglikla sihhatle yavrunuzu veya yavrularinizi kucaginiza almayk nasip etsin insallah. 9.gun degerin bin massallah cok iyi. Mevlam gonlunuzun muradini verskn insallahh :)

Kuzum gunaydin cok gecmis olsun. Mide yanmasi sanirim refluden oluyor diyor doktorlar. Yatmadan 2 saat once yeme bir sey canim. Bir de yatarken basin yuksekte olsun. Rahmin artik baya buyumeye basladigi icin baski yapiyor midene kuzum. Dun aile doktorumuza ilac yazfirmaya gitmiştim. O demisti bu bilgileri de. Insallah siddetli bi sekilde yasamazsin kuzucum :(

canım günaydın, mide yanması için aslında surup gibi ilaç veriyolar doktoruna söylersen boşuna çekme ve bebeğe hiç yan etkisi olmayan bi ilaç a katogorisinde ben kızımda sürekli kullandım beni,mde midem çok kötüydü ne yesem yanıyordu belli haftadan sonra başladı kaçıcı hafta ama tam hatırlamıyorum.

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. rabbim herkesin gönlüne göre versin

Eeee şimdi ne olcak :KK200::nazar::nazar:

Eklentiler

• IMG-20150604-WA0020.webp
    IMG-20150604-WA0020.webp
    86,4 KB · Görüntüleme: 65

Canim daha cok sol tarafina yat. Birde ne yedikten sonra yaniyor ona dikkat et. Ben domates veya salcali birsey yiyince mahvoluyorum. Coook gecmis olsun kisa zamanda gecer inşallah

Back
X