ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Kızlar merhabalar,

bugün testimi yaptırdım ve sonucu aldım 433 hamileyim. şükürler olsun.. çalışmaya başladığım için giremiyourm. sizlere haber vermek için girdim.

deniz8383 benimde belim ağrıyor ve halende ağrıyor. minnak1251 ilk kızıma hamileyken ise hiçbir belirtim yoktu. belirtilere takılmayın bende çok takıldım kendime günlerimi zehir ettim. şükürler olsun ki pozitif sonucu aldım.

ÇOK SEVINDIM CANIM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞ SAĞLIKLA KUCAGINA AL BEBEGINI :)

Mhtpfth tatlim masallah barekallah bebislerine,kilolari boylari gayet guzel masallah.sen de az almissin.oyyy ben 13 aldim karnimda yer kalmadi gibi hissediyorum oglusum goguslerimin hemen altinda kizim da kasiklarima doru asagiya vuruyor.

Dirazcim hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin saglikla.kacinci gun bugun?super cok guzel bir sonuc tebrik ederim.

SAOL CANIM BENIM İNŞ BÖLE SAĞLIKLA DEVAM EDER DOKTOR BANA PRE PAR DIYE BI ILAÇ YAZDI KASILMALARI ÖNLEMEK İÇİN 5 SAATTE BIR YARIM İÇİYORUM 26+2 DE GİTCEM CİĞER GELİŞTİRİCİ İĞNEYE BAŞLAYACAKMIS SANA BİŞEY DEDILER MI BU KONUDA..

Kuzum gunaydin cok gecmis olsun. Mide yanmasi sanirim refluden oluyor diyor doktorlar. Yatmadan 2 saat once yeme bir sey canim. Bir de yatarken basin yuksekte olsun. Rahmin artik baya buyumeye basladigi icin baski yapiyor midene kuzum. Dun aile doktorumuza ilac yazfirmaya gitmiştim. O demisti bu bilgileri de. Insallah siddetli bi sekilde yasamazsin kuzucum :KK43:
Bende önceden de biraz reflü vardı canım, zaten akşam yatmadan 3 saat önce yemeği kesiyorum, biraz baharatlı naneli şeyler çok fena yapıyo, dikkat etmeye çalışıyorum ama yinede baharatsız yemek olmuyo işte. Sırt ağrıları özellikle akşam çok artıyor, hayırlısı bakalım,
Tabi pıtırcığım içimde bi hareket etsin herşeyi unutuyorum
canım günaydın, mide yanması için aslında surup gibi ilaç veriyolar doktoruna söylersen boşuna çekme ve bebeğe hiç yan etkisi olmayan bi ilaç a katogorisinde ben kızımda sürekli kullandım beni,mde midem çok kötüydü ne yesem yanıyordu belli haftadan sonra başladı kaçıcı hafta ama tam hatırlamıyorum.

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. rabbim herkesin gönlüne göre versin
Ya dr bi şurup verdi ama üstünde hamileler kullanmasın yazıyodu, bende kullanmadım.
Canım senin de hamilelik takvimini görelim artık :)

Eeee şimdi ne olcak :KK200::nazar::nazar:
Şimdi olacaklar şu: gidip kan tahlili yapcaksın, 1 hafta sonra kese görceksin sonraki haftalarda kalp arışlarını duycaksın, sonra bulantılar başlıcak, 20'li haftaların gelmesini bekliceksin, sonra hareketleri duycaksın ağzın kulaklarında gezeceksin, bel ve sırt ağrıları, mide yanmaları ve ekşimeleri çekeceksin, sonra ciğerlerine baskıdan dolayı nefes darlığı çekeceksin, bu arada yavaş yavaş alışveriş yapmaya başlayacaksın, ne kadar çok şeye ihtiyaç olduğunu farkedince bi şaşıracaksın, sonra fıstığın rahim ağzına yerleşmeye başlıcak, arada bir gelrn sancılar seni heyecanlandıracak ama yalancı sancılar olduğu için sabretmeye devam edeceksin, sonra birgün bi bakmışsın çamaşırında kanlı bir akıntı akabinde su gelmeye başlayacak, dalga dalga gelen sancıların acısıyla kıvranırken bir yandan yavrunu kucağına alma vaktinin geldiği gerçeği seni ayrıca bi afallatacak, sonraki uykusuz geceleri de anlatmaya kalkmayacam şimdi :-)
Çooooookk kısa bir özet geçtim canım, daha detaylandırılır bu yazı da, akşama kadar yazmam lazım o zaman :KK70:

Şimdi olacaklar şu: gidip kan tahlili yapcaksın, 1 hafta sonra kese görceksin sonraki haftalarda kalp arışlarını duycaksın, sonra bulantılar başlıcak, 20'li haftaların gelmesini bekliceksin, sonra hareketleri duycaksın ağzın kulaklarında gezeceksin, bel ve sırt ağrıları, mide yanmaları ve ekşimeleri çekeceksin, sonra ciğerlerine baskıdan dolayı nefes darlığı çekeceksin, bu arada yavaş yavaş alışveriş yapmaya başlayacaksın, ne kadar çok şeye ihtiyaç olduğunu farkedince bi şaşıracaksın, sonra fıstığın rahim ağzına yerleşmeye başlıcak, arada bir gelrn sancılar seni heyecanlandıracak ama yalancı sancılar olduğu için sabretmeye devam edeceksin, sonra birgün bi bakmışsın çamaşırında kanlı bir akıntı akabinde su gelmeye başlayacak, dalga dalga gelen sancıların acısıyla kıvranırken bir yandan yavrunu kucağına alma vaktinin geldiği gerçeği seni ayrıca bi afallatacak, sonraki uykusuz geceleri de anlatmaya kalkmayacam şimdi :-)
Çooooookk kısa bir özet geçtim canım, daha detaylandırılır bu yazı da, akşama kadar yazmam lazım o zaman :KK70:
Canım süper özetti . İnşallah test doğrudur

inşallah canım pazartesi öğrenicem Rabbım bu yola koydu devamını getırtsın ınsallah
Insallah senden de guzel haberler alicaz canim az kaldi
Dırazcım hayırlı olsun çok sevindim Allah tamamına erdirsin
Kızlar ben çok sırt ağrısı ve mide yanması çekiyorum yaa öyle böyle değil
Gecmis olsun canim yaa cok mu ayakta kaliyorsun?sirt agrisi ondan olabilir.
Eeee şimdi ne olcak :KK200::nazar::nazar:
Hayirli olsun fistik rabbim tamamina erdirsin masallah cok guzel haberler aliyoruz.
SAOL CANIM BENIM İNŞ BÖLE SAĞLIKLA DEVAM EDER DOKTOR BANA PRE PAR DIYE BI ILAÇ YAZDI KASILMALARI ÖNLEMEK İÇİN 5 SAATTE BIR YARIM İÇİYORUM 26+2 DE GİTCEM CİĞER GELİŞTİRİCİ İĞNEYE BAŞLAYACAKMIS SANA BİŞEY DEDILER MI BU KONUDA..
Ben de soyledim bana yazmadi canim.ciger gelistiriciyi de soracaktim nst ye falan girince aceleye geldi unuttum haftaya sorarim insallah.
cok guzel anlatmissin yaa eline saglik bi de dogum sonrasini anlatsan hele ikiz bekleyenlere bide cocugu olanlara oy oy oyyy...

Arkadaslar bugun kontrolumuz vardi cok sukur bebekler iyi.kasilmalarim oldugunu soyledim nst ye aldi sanci icin, kalp atislari icin erken dedi.sanci cikmadi cok sukur.ama artik haftalik muayeneye gelmemi istiyor ikizlerde surprizler yasanabilecegi ve rahim cok gerildigi icin.kizim haftasiyla uyumlu oglum ondan yaklasik 300 gr ve 6 cm onde.acaba kizim sol kasigimda hep sola yatiyorum o yuzden mi oglum daha iyi gelisiyor kizim ondan mi geri kaliyor? 1 hafta da oglumun tarafina saga yatmayi deniycem bakalim ne olacak.ikizlerde iki bebege de ayni oranda kilo aldirmanin yolu var mi acaba?oglusum eziyor kizimi yaa simdiden yasiyorum adil olamama kaygisini..

Kuzlar nasilsiniz hepiniz iyisindir insallah bizde oglusum ile cok seyler atlattik detayli ultrasonda rahim kisaligi cikti acil rahim dikis atildi gecen ay bide hunilesme baslamisti tamamen tesadufolarak doktoragittik allahima sukur hemen anlasildida dikis atildi yoksa yawrumu kaybedebilirdim allah korusun :( 1aydan beri yatiyorum yeme icme ve doktor haric kalkmiyorum cocugu yer cekimine birakma dediler cok korkuyorum en azinda 28.haftanin olmasi gerekiyomus bugun 26+1 olduk az kaldi suan 2 haftada bir gidiyoruz dikisler kontrol ediliyo insallah son haftalari goruruz

Arkadaslar bugun kontrolumuz vardi cok sukur bebekler iyi.kasilmalarim oldugunu soyledim nst ye aldi sanci icin, kalp atislari icin erken dedi.sanci cikmadi cok sukur.ama artik haftalik muayeneye gelmemi istiyor ikizlerde surprizler yasanabilecegi ve rahim cok gerildigi icin.kizim haftasiyla uyumlu oglum ondan yaklasik 300 gr ve 6 cm onde.acaba kizim sol kasigimda hep sola yatiyorum o yuzden mi oglum daha iyi gelisiyor kizim ondan mi geri kaliyor? 1 hafta da oglumun tarafina saga yatmayi deniycem bakalim ne olacak.ikizlerde iki bebege de ayni oranda kilo aldirmanin yolu var mi acaba?oglusum eziyor kizimi yaa simdiden yasiyorum adil olamama kaygisini..
CANIM O KONUDA YAPACAK BİŞEY YOK ERKEKLER GENELDE DAHA IYI GELİŞIYO BENIM OĞLUMDA KIZIMI EZIYO KIZIM SAGDA OĞLUM SOLDA BEN HER IKI TARAFADA YATIYORUM BOL BOL AYNI OLMUYOLAR MALESEF CANIM KASILMA DEDİĞİN NASIL OLUYOR KI BEN SÖYLEMEDEN YAZDI BANA RAHIM RAHATLASIN DIYE..

Kuzlar nasilsiniz hepiniz iyisindir insallah bizde oglusum ile cok seyler atlattik detayli ultrasonda rahim kisaligi cikti acil rahim dikis atildi gecen ay bide hunilesme baslamisti tamamen tesadufolarak doktoragittik allahima sukur hemen anlasildida dikis atildi yoksa yawrumu kaybedebilirdim allah korusun :KK43: 1aydan beri yatiyorum yeme icme ve doktor haric kalkmiyorum cocugu yer cekimine birakma dediler cok korkuyorum en azinda 28.haftanin olmasi gerekiyomus bugun 26+1 olduk az kaldi suan 2 haftada bir gidiyoruz dikisler kontrol ediliyo insallah son haftalari goruruz
Cok gecmis olsun canim.insallah 36 lari da gorursun dikis atilmis dikkat de ediyorsun moralini bozma canim allah yardimcin olsun.yatmak da cok sıkıcı ama brbegin icin deger biraz daha sabir.
CANIM O KONUDA YAPACAK BİŞEY YOK ERKEKLER GENELDE DAHA IYI GELİŞIYO BENIM OĞLUMDA KIZIMI EZIYO KIZIM SAGDA OĞLUM SOLDA BEN HER IKI TARAFADA YATIYORUM BOL BOL AYNI OLMUYOLAR MALESEF CANIM KASILMA DEDİĞİN NASIL OLUYOR KI BEN SÖYLEMEDEN YAZDI BANA RAHIM RAHATLASIN DIYE..
anladim canim saga yaticam artik cogunlukla.canim karnin birden tas gibi oluyor bebisler pozisyon degistirip dondular zannediyorsun o bicim hareket bile etmiyor karnin yamuk yumuk oluyor hatta asagi baski hissediyorsun cisin gelmis gibi oluyor.suan erken senin icin ilerki aylarda daha iyi anlarsin.yari uzaninca daha iyi anlasiliyor

Kizlar uzun zamandir rahatsizdim. Giremedim. Kist patladi iki kez. Tam sancilarim gecti diye sevinirken simdi de 2 gundur korkunc bir bas agrisi var. Uyuyorum savah kalkiyorum gecmemis oluyor. Aranizda boyle basagrisi cekmis olan var mi hic? Ilac da icemiyoruz malum.. insallah tez zamanda gecer..

Back
X