ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

D DeNiz_8383 lüzum 5 gün hic bir ağrı batman yok tutmadı benimkisi hicmi bi kibirti olmaz ilkinde batmalarim vardı. :(((( senin varmı batmalarin

ecrennnn ecrennnn im masallah kuzucuklara . Eminim cok iyi idare edeceksin sureci. Sikinti etmee. Oglusu da goruyon mu bin massallah. Kizin da yetisir ona sikinti etme. Benim abimin ikiz erkek. Onlarda da dogunca bile biri yemeyi seviyo biri yemekle daha mesafeli.yavas bi de. Onlerine et koyuyosun ya kendileri alsin yesin diye o cevval olan bakiyoz kendininkini yemis ikizininkine yan yan bakiyo. :KK70:digeri de oyle yavas yavas yiyo ki:KK48: dertlenme sakin buna annecik:KK45:
Merserayy Merserayy immm he kizzzz baharatsiz da yemeklerin ne tadi oluyo ki.:kk77: bana aile sagligindaki doktor dedi ki gecen gittigimde kilo alimina dikkat et gece uyumadan 2 saat once bisey yime:KK45: ama mumkun mu:KK48: ben gece 3 de kalkip herifi de kaldirip mutfaga dusuyodum bi ara:KK70: bu aralar onu biraktik sanki:cool: insallah reflu seni daha cok rahatsiz etmeden gecer baciii:KK200:
M minnak1251 canimcim insallah yaniliyorsundur.insallah bebehin belirti vermeden sana gelmistir annesi:KK200:

D DeNiz_8383 lüzum 5 gün hic bir ağrı batman yok tutmadı benimkisi hicmi bi kibirti olmaz ilkinde batmalarim vardı. :KK43:((( senin varmı batmalarin
Canım herkeste farklı oluyor ki benim ilk denememde de şimdiki ile aynıydı belirtilerim ağrılarım batmalarım birebir aynısıdır. Hem burda hiçbişey hissetmeden hamile kalan çok var sabret canım Rabbim inşallah nasip edicek dualarımdasın

Arkadaslar bugun kontrolumuz vardi cok sukur bebekler iyi.kasilmalarim oldugunu soyledim nst ye aldi sanci icin, kalp atislari icin erken dedi.sanci cikmadi cok sukur.ama artik haftalik muayeneye gelmemi istiyor ikizlerde surprizler yasanabilecegi ve rahim cok gerildigi icin.kizim haftasiyla uyumlu oglum ondan yaklasik 300 gr ve 6 cm onde.acaba kizim sol kasigimda hep sola yatiyorum o yuzden mi oglum daha iyi gelisiyor kizim ondan mi geri kaliyor? 1 hafta da oglumun tarafina saga yatmayi deniycem bakalim ne olacak.ikizlerde iki bebege de ayni oranda kilo aldirmanin yolu var mi acaba?oglusum eziyor kizimi yaa simdiden yasiyorum adil olamama kaygisini..

Canim benim cok şükür saglikla ilerliyor bebisler. Kilo farki her ikiz gebelikte olur yatmayla ilgili degildir canim. Annelik böyle iste evlatlar arasi fark olmaz adalet olur hep :)

Kizlar uzun zamandir rahatsizdim. Giremedim. Kist patladi iki kez. Tam sancilarim gecti diye sevinirken simdi de 2 gundur korkunc bir bas agrisi var. Uyuyorum savah kalkiyorum gecmemis oluyor. Aranizda boyle basagrisi cekmis olan var mi hic? Ilac da icemiyoruz malum.. insallah tez zamanda gecer..

Canim cok cok cok gecmis olsun. İnsallah agrin tez zamanda gecer. Hamileliğin belli haftalarinda baş agrisi olurmus. Hamilelik migreni diye geciyor. Parol falan icsen ona serbest diyorlardi?
Allahim acil sifalar versin canim

Kuzlar nasilsiniz hepiniz iyisindir insallah bizde oglusum ile cok seyler atlattik detayli ultrasonda rahim kisaligi cikti acil rahim dikis atildi gecen ay bide hunilesme baslamisti tamamen tesadufolarak doktoragittik allahima sukur hemen anlasildida dikis atildi yoksa yawrumu kaybedebilirdim allah korusun :KK43: 1aydan beri yatiyorum yeme icme ve doktor haric kalkmiyorum cocugu yer cekimine birakma dediler cok korkuyorum en azinda 28.haftanin olmasi gerekiyomus bugun 26+1 olduk az kaldi suan 2 haftada bir gidiyoruz dikisler kontrol ediliyo insallah son haftalari goruruz

Gecmis olsun canim cok şükür ki fark edilmis ve dikis atilmis. İcini ferah tut stressde etkiler. Önlem alindi bak sen dinlen yeter. Hic merak etme Allahin izniyle 37. Haftalari bile goreceksin.

Canim cok cok cok gecmis olsun. İnsallah agrin tez zamanda gecer. Hamileliğin belli haftalarinda baş agrisi olurmus. Hamilelik migreni diye geciyor. Parol falan icsen ona serbest diyorlardi?
Allahim acil sifalar versin canim
Cok sagol kuzum. Doktor da aynisini soyledi. Artan kan hacmimizden kaynaklaniyormus. Cok direndim hap icmemek icin. Ama, ictim artik dayanamadim. Cok sukur bugun daha iyiyim. Sen nasilsin canim?

Kizlar uzun zamandir rahatsizdim. Giremedim. Kist patladi iki kez. Tam sancilarim gecti diye sevinirken simdi de 2 gundur korkunc bir bas agrisi var. Uyuyorum savah kalkiyorum gecmemis oluyor. Aranizda boyle basagrisi cekmis olan var mi hic? Ilac da icemiyoruz malum.. insallah tez zamanda gecer..
Coook gecmis olsun canim allah sifa versin basagrisi yasamadim ama bi dr a gorun istersen.masallah 3 ayi devirmek uzeresin.
ecrennnn ecrennnn im masallah kuzucuklara . Eminim cok iyi idare edeceksin sureci. Sikinti etmee. Oglusu da goruyon mu bin massallah. Kizin da yetisir ona sikinti etme. Benim abimin ikiz erkek. Onlarda da dogunca bile biri yemeyi seviyo biri yemekle daha mesafeli.yavas bi de. Onlerine et koyuyosun ya kendileri alsin yesin diye o cevval olan bakiyoz kendininkini yemis ikizininkine yan yan bakiyo. :KK70:digeri de oyle yavas yavas yiyo ki:KK48: dertlenme sakin buna annecik:KK45:
Merserayy Merserayy immm he kizzzz baharatsiz da yemeklerin ne tadi oluyo ki.:kk77: bana aile sagligindaki doktor dedi ki gecen gittigimde kilo alimina dikkat et gece uyumadan 2 saat once bisey yime:KK45: ama mumkun mu:KK48: ben gece 3 de kalkip herifi de kaldirip mutfaga dusuyodum bi ara:KK70: bu aralar onu biraktik sanki:cool: insallah reflu seni daha cok rahatsiz etmeden gecer baciii:KK200:
M minnak1251 canimcim insallah yaniliyorsundur.insallah bebehin belirti vermeden sana gelmistir annesi:KK200:
Caniiim tesekkur ederim aaah insallah oyle olur.kizimdan cok cekiyorum yemek yeme konusunda bari bunlar iyi emsin iyi yesinler istiyorum.oncelikle saglikli olsunlar tabii.masallah senin yegenlerine de ayy o da zor ya birine ye birine o kardesinin yeme demek.yapi meselesi tabi biraz da biri sakin digeri atik normal yani yemekte boyle olmalari.
Hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Hayirli ugurlu olsun canim rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin bin masallah.
Canim benim cok şükür saglikla ilerliyor bebisler. Kilo farki her ikiz gebelikte olur yatmayla ilgili degildir canim. Annelik böyle iste evlatlar arasi fark olmaz adalet olur hep :)
cok sukur canim haklisin.evet simdiden bu kadar fark olunca insan endise ediyor iste.allahtan plasentalar ayri da kan alisverisi kaygim yok yapimeselesi diyorum artik.yalniz bu kez de oglumun tarafina yaticam biraz da bi arkadasa dr donusumlu yat demis.

Coook gecmis olsun canim allah sifa versin basagrisi yasamadim ama bi dr a gorun istersen.masallah 3 ayi devirmek uzeresin.

Caniiim tesekkur ederim aaah insallah oyle olur.kizimdan cok cekiyorum yemek yeme konusunda bari bunlar iyi emsin iyi yesinler istiyorum.oncelikle saglikli olsunlar tabii.masallah senin yegenlerine de ayy o da zor ya birine ye birine o kardesinin yeme demek.yapi meselesi tabi biraz da biri sakin digeri atik normal yani yemekte boyle olmalari.

Hayirli ugurlu olsun canim rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin bin masallah.

cok sukur canim haklisin.evet simdiden bu kadar fark olunca insan endise ediyor iste.allahtan plasentalar ayri da kan alisverisi kaygim yok yapimeselesi diyorum artik.yalniz bu kez de oglumun tarafina yaticam biraz da bi arkadasa dr donusumlu yat demis.
Cok sagol canim. Doktor bazi kadinlarda hamileligin boyle bir etki yaptigini soyledi. Hayirlisiyla saglikla alalim kucaklarimiza bebislerimizi..senin de az kaldi insallah :))

Cok sagol kuzum. Doktor da aynisini soyledi. Artan kan hacmimizden kaynaklaniyormus. Cok direndim hap icmemek icin. Ama, ictim artik dayanamadim. Cok sukur bugun daha iyiyim. Sen nasilsin canim?

Canim agriyi yasarken kendini daha cok kasiyorsun dolayisi ile bebek daha cok etkilenir diye dusunuyorum cok gerektiğinde ilac almak sanki daha dogru. Tabi en dogru karari doktor verir.

Benim mide agrim hergun devam ediyor. Sanki taş yutmusum da midemde gibi. Hic de gecmiyor. Benim kontrol de 16 haziranda. Mide icin bir ilac isteyecegim.

Bebek nasil hersey yolunda mi diye merakdayim hep. Bu kontrolde ikili tarama yapilacak. Ben hic istemiyorum ama tup bebek doktoru kabul etmedi yapilacak dedi. İnsallah temiz cikar

Cok sagol canim. Doktor bazi kadinlarda hamileligin boyle bir etki yaptigini soyledi. Hayirlisiyla saglikla alalim kucaklarimiza bebislerimizi..senin de az kaldi insallah :))
Allah kolaylik versin canim herkes farkli farkli sorunlar yasayabiliyor.bebisler iyi olsun da.agzin bal yesin az kaldi demissin 30 lari sonra da 36 yi iple cekiyorum valla haftalar gectikce umutlaniyorum.hele ikiz topigindekiler 32 33 te dogurmaya basladilar ya korku da sariyor bir taraftan.insallah herkes vaktinde saglikla kucagimiza aliriz bebisleri kuvoze gerek kalmadan.
Herkese gunaydin:KK200::KK200:
gunaydin halideeeem

Herkese gunaydiiiiiin

pazartesine 2 gün kaldı....

Bugün rüyam da bır kadın doktor kan sonucumu bılgısayarda gosterıken ultrasonda bebegımı gosterıyor gozlerı olmus sasısırıyorum cok kucuk olması lazım dıyorum 6 hastalık dıor :((

Back
X