- 7 Eylül 2014
- 612
- 710
- 128
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canim dogru soyluyorsun. zaten doktor da parasetemol icebilirsin diyor. benim kontrolum de 11'inde. ikili tarama icin bir sey soylemedi. ama, daha once konusmustuk bu haftalarda yapilacak diye. sen neden istemiyorsun kuzum?Canim agriyi yasarken kendini daha cok kasiyorsun dolayisi ile bebek daha cok etkilenir diye dusunuyorum cok gerektiğinde ilac almak sanki daha dogru. Tabi en dogru karari doktor verir.
Benim mide agrim hergun devam ediyor. Sanki taş yutmusum da midemde gibi. Hic de gecmiyor. Benim kontrol de 16 haziranda. Mide icin bir ilac isteyecegim.
Bebek nasil hersey yolunda mi diye merakdayim hep. Bu kontrolde ikili tarama yapilacak. Ben hic istemiyorum ama tup bebek doktoru kabul etmedi yapilacak dedi. İnsallah temiz cikar
amin caniimm, allahim hepimize kolaylik versinm. iyi dusunelim, iyi olsun. insallah gerek kalmaz canim kuvoze. hepimiz saglikli ve mutlu anneler olalim insallah <3 <3Allah kolaylik versin canim herkes farkli farkli sorunlar yasayabiliyor.bebisler iyi olsun da.agzin bal yesin az kaldi demissin 30 lari sonra da 36 yi iple cekiyorum valla haftalar gectikce umutlaniyorum.hele ikiz topigindekiler 32 33 te dogurmaya basladilar ya korku da sariyor bir taraftan.insallah herkes vaktinde saglikla kucagimiza aliriz bebisleri kuvoze gerek kalmadan.
gunaydin halideeeem
Herkese gunaydiiiiiin
aynen canim dogru soyluyorsun. zaten doktor da parasetemol icebilirsin diyor. benim kontrolum de 11'inde. ikili tarama icin bir sey soylemedi. ama, daha once konusmustuk bu haftalarda yapilacak diye. sen neden istemiyorsun kuzum?
Guanyfin bacilar. Nasilsiniz. Biz iyiyiz sanirim :) sizde ne var ne yok. Ramazan yaklasiyor. Oruc tutabilecek miyiz. Ben acliga ve susuzluga dayanamiyorum. Nasil olacak bilmiyorum :)
Valla en guzeli halidem. Bakalim benim nasil olacak. Hastane bizden pesin 5500 tl aldi paket ucreti . bu kadar para vermisken butun testleri yapilsin diyo esim de.Ben de yaptirmadim canlar ne ikili ne de 3lu test. Allahima emanetiz
Ben de ilkinde de bunda da yaptirmadim canim ayni stresi yasamamak icin.Ben de yaptirmadim canlar ne ikili ne de 3lu test. Allahima emanetiz
iyiyiz canim bence tutma.tutan tanidiklarim var hem de son aylarinda bebisler de saglikli dogdu ama bana mantikli gelmiyor.ben normalde bile cok zorlaniyorum tutarken.hamikeyken imkansiz.kv ler bizde olacak.onlar tutacak ben kizimla yiyecegim napiyim?yine de sen bilirsin canim.Guanyfin bacilar. Nasilsiniz. Biz iyiyiz sanirim :) sizde ne var ne yok. Ramazan yaklasiyor. Oruc tutabilecek miyiz. Ben acliga ve susuzluga dayanamiyorum. Nasil olacak bilmiyorum :)
gunaydin canim evet guzel bir haftaya basladik insallah.sonuclar hepimiz icin hayirli olsun.hepimizin istedigi ozgurluk ekonomik refah,cocuklarimiza korkusuz bir gelecek.insallah faydali bir hukumet kurulurKizlaar ne guzel bir gun bugun Turkiye icin! Nihayet demokrasi icin bir adim atildi ve tek parti devri bitiyor! Cocuklarimiz ozgur ve demokratik bir ulkede buyusun insallah..
Derin bir amiin diyorum arkadasim. Baskisiz, gelecek korkusuz, refah icerisinde bir gelecegi olsun ulkemizin..gunaydin canim evet guzel bir haftaya basladik insallah.sonuclar hepimiz icin hayirli olsun.hepimizin istedigi ozgurluk ekonomik refah,cocuklarimiza korkusuz bir gelecek.insallah faydali bir hukumet kurulur
Iyi olmana cok sevindim canim. Allah hepimize saglik versin oncelikle. Aynen biraz kargasa olacak. Ama, hayirlisiyla sonucu guzel olacak insallah..Günaydın kızlaar, nasılsınız? Biz oğlumla iyiyiz çok şükür.
Halidecim beslenmeye en ihtiyacın olduğu dönemdesin, orucunu sonra kaza edebilirsin canım, valla ben 3 saatte bi öyle acıkıyorum ki dayanmam mümkün değil, zaten burda iftar akşam saat 10'da oluyo bu sene tutmayacağım sonra kaza edicem inşallah.
Evet güneşateşcim seçim sonuçları milletimize hayırlı olsun, bir süre kargaşa yaşanacak olsa da sonu güzel olcak inşallah