ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

ecrennnn ecrennnn canım inşallah bukez kayıp yasamam... dualarını eksık etmeyın olurmu. ben tedavımı aıleme bile söleyemezken, diğe bı forumda tanıstıgım cok yakın oldugum 1 senedır arkadasım, sırf sölemedim die beni sildi.. Halbuki psıkolojım cok kotuydu olmıcak hıssı ıcımde cok fazlaydı. bu surecte hıc konusmak ıstemedım hazır işe başlamısken sankı tedavi olmamaısım gibi düşünmek istedim. sizede bi öncekinde sölememiştim kalp atısını duyımda sölerım demıstım ve kaybetmıstım bebegımı sölememeklede olmuyor die düşünüp paylaştım ilk gunden. burdakı yazımı gormus ve bugünde hıc hakketmedıgım seyler duydum. yazık oldu bir dostluğa...

Günaydın herkese
Minnak canım hayırlı olsun Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah, başkalarının dediklerini umursama canım, aynı şeyleri yaşadığın arkadaşın bile bazen senin psikolojini anlayamıyo maalesef, sen şimdi bu güzel haberin mutluluğunun tadını çıkar, hiçbişeyin moralini bozmasına izin verme.

Kızlar benim oğlan gündüzleri daha sakin ama geceleri çok hareketli, yatağa yattığımda başlıyo oynamaya, gece uyanmalarımda hep hareketli sabah erken kalkıyorum yine hareketli, interbetten araştırdım anne karnındaki durumuyla doğduktan sonraki durumu paralellik gösteriyomuş, yani benim oğlan gecelerin adamı olacak, vay halime:KK17:
Gündüzleri böyle gezerim artık :KK53:

Kııızz Halide senin kızçen nasıl?

Günaydın herkese
Minnak canım hayırlı olsun Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah, başkalarının dediklerini umursama canım, aynı şeyleri yaşadığın arkadaşın bile bazen senin psikolojini anlayamıyo maalesef, sen şimdi bu güzel haberin mutluluğunun tadını çıkar, hiçbişeyin moralini bozmasına izin verme.

Kızlar benim oğlan gündüzleri daha sakin ama geceleri çok hareketli, yatağa yattığımda başlıyo oynamaya, gece uyanmalarımda hep hareketli sabah erken kalkıyorum yine hareketli, interbetten araştırdım anne karnındaki durumuyla doğduktan sonraki durumu paralellik gösteriyomuş, yani benim oğlan gecelerin adamı olacak, vay halime:KK17:
Gündüzleri böyle gezerim artık :KK53:

Kııızz Halide senin kızçen nasıl?
Gunaydin canimm, iyiyim cok sukur. Senin oglus seni geceleri bekci yapcak anlasilan :) hayirlisi olsun ne guzel ki doktora gitme istegi artik hareketlerle bogustugun icin yok. Ben sola dogru yatinca icimde balon patlamasi gibi oluyo sanki. Bunlar hareketse oyle hissediyorum. Yarin doktora gidicez yine sehir disina. Annemlerin ordaki doktorumuza gidiyoruz ki dogumu orda yapicam ya takiplerimi o yapsin durumumj bilsin. Her seyin hayirlisi olur insallah hakkimizda

YARIN TEKRAR KAN VERICEM BAKALIM SONUC NE OLUCAK. JELIM BITTI BU SABAH ALAMADIM AKSAM ALICAM SIKINTI OLURMU BIR IGNE OLUYORUM KARNIMDAN ESTROFEM 2 AET CORASPİN KULLANIYORUMN

ecrennnn ecrennnn canım inşallah bukez kayıp yasamam... dualarını eksık etmeyın olurmu. ben tedavımı aıleme bile söleyemezken, diğe bı forumda tanıstıgım cok yakın oldugum 1 senedır arkadasım, sırf sölemedim die beni sildi.. Halbuki psıkolojım cok kotuydu olmıcak hıssı ıcımde cok fazlaydı. bu surecte hıc konusmak ıstemedım hazır işe başlamısken sankı tedavi olmamaısım gibi düşünmek istedim. sizede bi öncekinde sölememiştim kalp atısını duyımda sölerım demıstım ve kaybetmıstım bebegımı sölememeklede olmuyor die düşünüp paylaştım ilk gunden. burdakı yazımı gormus ve bugünde hıc hakketmedıgım seyler duydum. yazık oldu bir dostluğa...
allah korusun canim bebegin hep seninle olsun.onceden kayip yasamamis olsaydin bile bu korku hep olur bizim gibi zor kavusanlarda dogana kadar ve dogduktan sonra da.o yuzden oncesini hic dusunme bu yasadigimiz duygular cok normal aslinda.inan ilk 5 ay kanama varmi diye korkuyorsun son aylar da hareketleri az mi suyum mu geldi vs.endiseler hic bitmiyor.sen tadini cikarmaya dusunmemeye bak.o arkadasin da cok ayip etmis senin halinden anlamasi gerekirken bir de silmis.demek ki onun da icinde buyuk yaralar var ki kaldiramiyor seni yanlis anlamistir kiskanmasin diye soylemedigini dusunmustur belki ona kirilmistir.cok hassas oluyoruz malesef evlat arayisinda.o silse de sen silme bir gun seni anlayacak ve sana donecektir.bozma moralini.bebegini dusun.

BENI KISKANICAGI ICIN SÖLEMIYECEGIMI BILICEK KADAR COK SAMIMI BI OKADARDA İLK TEDAVIMI BIR TEK ONA SÖLEDIGIM KADAR YAKINDIK. ARTIK KİMSEDEN ANLAYIS BEKLEMIYORUM BU HAYATTA.. BANA BURDA GPORUP BAK YAPTIRMISSIN DESEYDIN DERDIM EVET DIE. BU DÖNEMDE BENIM YANIMDA OLMAYAN OLMASIN . Kİ DEFALARCA LAF ARASINDA DEDIM SAANA BILE SÖLEMEYI DUSUNMUYORUM IKINCIYI DİE. YIPRANDIM OLUMSUZ BI DONEMDEYIM. NEYSE YAA RABBŞM NİYETİMİ BİLİYORYA DUNYADAKILER PEK MUHIM DEGIL...

ecrennnn ecrennnn im korkular bıtmıcek varolmasın yeterkı ılkı gıbı. doktorumla yarın görüşücem bakalım ne önerıcek bu kez

halidem ilkinde transnfer gunu saymıstık şimdi geriden geliyorum ama olsun :)

Kizlar selam nasilsiniz. Ben bugun bi halsizim bi hasta gibiyim. O kadar cok istifra ettim ki bogazim yirtildi sanki tansiyon düştü. Kontrol sali gunu ama yakinda bi polikinlige gidip iki dk gorsem mi bilmiyrm ya. Cok midem bulandi çok cikardim ama ilk defa tansiyon 10-4 oluyo. Mizmizlanmayi da sevmem ama bugun mizmiz olcam gibi:)

kızlar yaa ben yokken yazdınız yazdınız ben gebe kaldım yoksunuz hıc bırı. diğer forumlarada yazmak gelmıyor ıcımden sıze alıstım :)

selam kızlar nasılsınız alışveriş telaşınız başladımı nerelerden alışverıs yapıyorsunuz netten alanlar varmı site önerecek olan..

Kizlar selam nasilsiniz. Ben bugun bi halsizim bi hasta gibiyim. O kadar cok istifra ettim ki bogazim yirtildi sanki tansiyon düştü. Kontrol sali gunu ama yakinda bi polikinlige gidip iki dk gorsem mi bilmiyrm ya. Cok midem bulandi çok cikardim ama ilk defa tansiyon 10-4 oluyo. Mizmizlanmayi da sevmem ama bugun mizmiz olcam gibi:)
Ayy canim benim cok gecmis olsun bulantilarin bitmisti degil mi bu baska biseyden mi?belki yedigin bisey dokunmustur mideni rahatlatacak seyler ye.uzan dinlen tansiyon boyle devam ederse dr a gorun istersen.bugun nazli kizlarimiz
kızlar yaa ben yokken yazdınız yazdınız ben gebe kaldım yoksunuz hıc bırı. diğer forumlarada yazmak gelmıyor ıcımden sıze alıstım :)
Aaa oyle deme nazli kiz,topigimiz cok kalabalik degil ya biraz da ondan.yoksa herkes arada biseyler yaziyor.sen de yazmaya devam et ikinci kan testini yaptirdin mi canim?
selam kızlar nasılsınız alışveriş telaşınız başladımı nerelerden alışverıs yapıyorsunuz netten alanlar varmı site önerecek olan..
Iyiyiz canim ben 0-3 ayliklari cogunlukla aldim canim zibin takimlari tulum ve badyler battaniye yelek mendil onluk vs.buyuk parcalar var simdi yatak nevresim alez emzirme minderi ikiz puset portbebe anakucagi cilt bakim urunleri emzirme urunleri.....liste uzar gider bu ay da bunlari alicam insallah.ilk yazdiklarimi butikbebe ve unnadodan aldim cogunlukla..ikisi de kampanya bitis tarihinden sonra kargoluyor o tarihlere dikkat et cok gec dersen alma.ama unnado parca parca gonderiyor arti 2 body hala gelmedi tedarik surecinde diyor.o yuzden biraz ugrastiriyor.ama ikisinin urunleri de gayet guzel.sen nerelerden aliyorsun?
canim benim karnim catlamaya basladi malesef.o kadar yaglandigim halde.bebisler saglikli olsun da raziyim ama insan yine de uzuluyor kizimda hic olmamisti.

M minnak1251 hayirli olsun canim. Olduda bitti maşallah:))) maşallah degerin cok guzel. Allah tamamini erdirsin canim.

ecrennnn ecrennnn canim neler cektim bugün ya... Cok kotu bi gündü. Bulantilarim gecti ama kusma basladi yine. Ve midem taş yemis gibi. Ben eve yakin bi polikinlige gittim. Kadin 15 dk inceledi enseye falan bakti. Sonra demesinmi kanama alanlarin var. Aktif suan kaniyor düşük tehlikesi diye. Testler istedi depot diye bi igne verdi crino jel aldirdi fala falan. Moralim alt üst oldu. O kadar iyi ilgilendi ki. Dedim disa gelen kan yok. Disa düşük baslayinca gelir dedi. Neyse eczaneye gittim ilaclari aldim taksiye bindim eve gittim esime söyledim hemen koru hast. Benim doktoru aramis doktor gel dedi. Gittim bakti kanama falan yok dedi. Diger doktorun ultrason resimlerini gosterdim bakin dedim onlar yumurtalık falan dedi. Bisi anlamadım. Sali günü gel ikili taramani yapalim kafan karisinca buraya gel farkli doktor yorumlari her zaman insani yorar falan dedi. Geldim eve. Midem de kapak yok sanirim sürekli agzima geliyo. Amann iste boyle teyzesi minnos korkuttu bizi.

İyi geceler kızlar nasılsınız, biliyosunuz biz eşimin görevi nedeniyle yurtdışındaydık bu sene geri dönüyoruz ve İstqnbul'a yerleşmemiz kesinleşti.
1 ay sonra ayrılıyoruz burdan o yüzden çok sık giremiyorum kıçusura bskmayın, sadece geceleri yatarken okuyorum sadece, şimdi toparlanmaya bsşladık bakalım, hepinize iyi geceler

Back
X