ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Doktorumu aradım jelden kaynaklı kahve bıle gelebılır dedı. ben transferden once dıyabet vakfına gıtmıstım pko kaynaklı insulın dırencım yuksek cıkmıstı seker hapı vermıstı. zaten kılom var dsaha fazla almayayım dıe içeyimmi dedım hıc bır sıkıntı olmaz iç dedi. bu aradan tekrar takvim yaptım Rabbim sildirmesin kızlar..
minnosum takvimin hayirli olsun rabbim 40 haftayi da gormeyi nasip etsin evladinla.o pembe ve kahverengi akintilar bende de oldu canim jeldendir.hic kafana takma ama ilk 3 ay cok dikkat et kendine yorulma

günaydınn...

yarım gun calısıyporum kızlar. umarım kendımı yormuyorumdur.. bu hafta badana yaptırdım. ramazan öncesı olsun bıtsın demıstım ... yarın kadın cagırıcam eve cam kapı silinsin dıe. kendım yapomıcagım ıcın ıcıme sınmıcek ama sağlık olsun. çok fazla sol kasıgımda batma oluyor normalmı bılmıyorum . bildiğim tek sey eger nasıbımde yoksa evladım ben hep yatsam da gıdıcek. evet yormuyorum kendımı ama ıse gıdıp gelıyorum ınsallah bebegım ıcın kotu bırsey yapmıyorumdur.. daha kımsecıklere hamıle oldugumu sölemedım ... hıc hemde .. tüp bebek sır zaten esım ben ve siz :) kalp atısını duyuyıomde öyle sölım dıyorum cunku annecıgım kayıpa cok uzulmustu bıraz buyusun yavrum ..

günaydınn...

yarım gun calısıyporum kızlar. umarım kendımı yormuyorumdur.. bu hafta badana yaptırdım. ramazan öncesı olsun bıtsın demıstım ... yarın kadın cagırıcam eve cam kapı silinsin dıe. kendım yapomıcagım ıcın ıcıme sınmıcek ama sağlık olsun. çok fazla sol kasıgımda batma oluyor normalmı bılmıyorum . bildiğim tek sey eger nasıbımde yoksa evladım ben hep yatsam da gıdıcek. evet yormuyorum kendımı ama ıse gıdıp gelıyorum ınsallah bebegım ıcın kotu bırsey yapmıyorumdur.. daha kımsecıklere hamıle oldugumu sölemedım ... hıc hemde .. tüp bebek sır zaten esım ben ve siz :) kalp atısını duyuyıomde öyle sölım dıyorum cunku annecıgım kayıpa cok uzulmustu bıraz buyusun yavrum ..
Canım drun yatmanı gerektircek bir durumun olsa söyler zaten, yarım gün çalışman ne güzel bol bol dinlenirsin, hiç korkme inşallsh bu yavrun sıkı sıkı tutunur sana, kalp atışlarını duymadan kimseye söylememen doğru bi karar bence, Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah

cumartesı yarım gun sadece Merserayy Merserayy :)) doktorum yat demedı .. ama etrafımda kı cogu kısının kı kalmak dıo anlamadım ben bu ısı.. neyse sağlık olsun... yormamaya gayret edıyorum ama camasır falan yıkıyıp asıyorum esım sağolsun yardımcı oluyor ama bugun belım cok agrıo adetpmı agrısı gıbı ... eşimde ilkindede boyle olmustu normal demıslerdı dıo. bı yanım gecen hiç iş yapmadın durdu nasıbınde yoksa gıdıcek dıo. bır yanım ben sebep olurmu dıyorum. o yuzden temızlıge kadın cagırdım kı ben yapmıs olmayayım ama yınede evımı toplamam gerek helede ıse basladım temız olsunkı hafta ıcı rahat edeyeyım derdım o... Hakkımızda hayırlısı Rabbım evladımı bana bagıslasın 23 hazıran keseye gıdıcem daha cok yolun basındayım 8 hafta nasıl olucak bılmıyorum umarım 8 haftayı atlatırım. buyur kucagımada alırım. clenax ıgne verdı doktorum bu ke kan sulandırıcı göbekten+ ılave coraspın ıcıyorum bugun ıgnem bıttı bırgun vurulmasma bırsey olurmu yarın doktoruma sorucam nasılsa coraspın ıcıyorum .. siz kullandınızmı ? nezaman bıraktınız bu iğneyi ? @mersenayy hatırlıyorum senı trasnfer surecındekı belırtılerı sımdı 25 hafta olsmussun masallah supanallah darısı basımıza.. ne olur bana dua edın cok ıhtıyacım var..

Günaydın kızlar,
Halidem bende 1 ay önce çıkarmak zorunda kaldım alyansımı, çünkü parmağım morarmıştı, ellerim ayaklarım özellikle daha çok şiş ayakta çok durunca daha çok oluyo,
Minnak canım Allah yavrunu sana bağışlasın inşallah, kendini çok yormadan iş yapabilirsin bence, biraz hareket de iyi gelebilir, canım o iğneleri 9. Haftaya kadar kullandım ben
Ecrencim inşallah 6-7 haftayı daha sorunsuz atlatırsın canım

Gunaydinnn herkese
ecrenim masallah :) darisi basimiza insallah :KK66:
Sagolasin bitanem darisi sizlere olsun 40 lari gormek uzere insallah.benim sezeryan ve ikiz oldugu icin 37 yi gecirmez dr.
Günaydın kızlar,
Halidem bende 1 ay önce çıkarmak zorunda kaldım alyansımı, çünkü parmağım morarmıştı, ellerim ayaklarım özellikle daha çok şiş ayakta çok durunca daha çok oluyo,
Minnak canım Allah yavrunu sana bağışlasın inşallah, kendini çok yormadan iş yapabilirsin bence, biraz hareket de iyi gelebilir, canım o iğneleri 9. Haftaya kadar kullandım ben
Ecrencim inşallah 6-7 haftayı daha sorunsuz atlatırsın canım
amin amin canim insallah hep birlikte.insan korkuyor iste.bugun az az alisveris yaptim karnim nasil gerildi.sık sık oturdum su ictim iyi geldi.ikiz topigindekiler 32 den sonra dogurmaya basladilar dun 35 teki bi arkadas dogurdu ikiz kizlarini iyiler cok sukur.darisi vakti zamaninda saglikla bizlere insallah.
merseray ve halidem tuzu azaltip bol su icin.odeme iyi gelir

Sagolasin bitanem darisi sizlere olsun 40 lari gormek uzere insallah.benim sezeryan ve ikiz oldugu icin 37 yi gecirmez dr.

amin amin canim insallah hep birlikte.insan korkuyor iste.bugun az az alisveris yaptim karnim nasil gerildi.sık sık oturdum su ictim iyi geldi.ikiz topigindekiler 32 den sonra dogurmaya basladilar dun 35 teki bi arkadas dogurdu ikiz kizlarini iyiler cok sukur.darisi vakti zamaninda saglikla bizlere insallah.
merseray ve halidem tuzu azaltip bol su icin.odeme iyi gelir
Ya ecrenim ben hic tuz yemiyorum ki kilom da oldugu icin ozellikle tuzsuz yiyorum ama bu ara vok seyahat ettim sanirim ondan oturu ve yavas yavas buyumeye basladigimizfan sismeler olcak hayirlisi ile minik gelsin de :) artik onun da bakcaz caresine :) yemek yiyince karnim koccaman oliyo massallah kizlar :)

Ya ecrenim ben hic tuz yemiyorum ki kilom da oldugu icin ozellikle tuzsuz yiyorum ama bu ara vok seyahat ettim sanirim ondan oturu ve yavas yavas buyumeye basladigimizfan sismeler olcak hayirlisi ile minik gelsin de :) artik onun da bakcaz caresine :) yemek yiyince karnim koccaman oliyo massallah kizlar :)
Dogrudur canim o zaman kan dolasiminin azalmasindan olur.surekli oturmak bacaklari sisiriyor.bi arkadasa gitmistim evde kv si vardi ayaklarimi uzatamadim hep oturdum yada altima aldim ordan cikarken ayaklar bacaklar sismisti acaip.en guzeli yari uzanmak yani ayaklarini kanepeye uzatarak oturmak.ohh evde cok rahatim boyle o yuzden oturmalara gitmiyorum.masallah gobusune masallah prensesine

eakgull eakgull bana en yakin donem sensin ama diğer kızlarda hatirliyorsa cevaplarsa sevinim.Benn dun n dun temtemizliğe kadın aldım çok is yapmadım ama ayakta kaldım biraz haliyle dun ne midem yandı ne kaşık batması oldu ne bel ağrısı yine sıfır belirtildi korktum bebeğine bide olmusmudur DİE :( bu sabah kasiklarimda sızı sızı batma var mmidem de tuhaf.. Napicam ben böle.. Kanmi versem idrar testi yaptım bu sabah çift çizgi sanki bisee olsa hemen tek görülmez dimi kafayı yedim. Bugun isten fırsat bulursam kan veriyim diyorudm. Doktoru Arıcakoda hep bu donem iilaç kullanmaktan başka birşey yapamazsınız dio sinir edio.. Bide kızlar goguslerinizin etrafı tomurcuk tomurcukkkabartı varmı ??

eakgull eakgull bana en yakin donem sensin ama diğer kızlarda hatirliyorsa cevaplarsa sevinim.Benn dun n dun temtemizliğe kadın aldım çok is yapmadım ama ayakta kaldım biraz haliyle dun ne midem yandı ne kaşık batması oldu ne bel ağrısı yine sıfır belirtildi korktum bebeğine bide olmusmudur DİE :KK43: bu sabah kasiklarimda sızı sızı batma var mmidem de tuhaf.. Napicam ben böle.. Kanmi versem idrar testi yaptım bu sabah çift çizgi sanki bisee olsa hemen tek görülmez dimi kafayı yedim. Bugun isten fırsat bulursam kan veriyim diyorudm. Doktoru Arıcakoda hep bu donem iilaç kullanmaktan başka birşey yapamazsınız dio sinir edio.. Bide kızlar goguslerinizin etrafı tomurcuk tomurcukkkabartı varmı ??

Canim temizlikci varken agrin sizin olmadi cunku kendin i dinlemedin. Suanda var çünkü kesenin insaati var icinde. Benim senin doneminde gogusumde falan hic belirti yoktu. İdrar da cift cikar canim betahcg hemen düşen bi hormon degil.
Sana tavsiye m ayagin altina yastik koy yat. Benim bazen hala şiddet tli agrim oluyor. Hersey yolunda annesi merak etme

merhaba kızlar
sizin topiğinize moral bulmak için geldim. ağustosta ilk defa tüp bebek deneyeceğim inşallah.
iki tane negatif aşılamam var. eşimde sperm sayı ve hareket azlığı var. Doktor aşılama için sınırda ama tüp bebek için iyi dedi. negatif sonuç alanları okudukça çok korkuyorum. sizin gibi olumlu sonuç alanları okuyunca çok umutlanıyorum. bana kendinizden örnekler, bir şeyler söylerseniz çok sevineceğim. Allah razı olsun. Allah sizi sağ salim bebeklerinize kavuştursun.

merhaba kızlar
sizin topiğinize moral bulmak için geldim. ağustosta ilk defa tüp bebek deneyeceğim inşallah.
iki tane negatif aşılamam var. eşimde sperm sayı ve hareket azlığı var. Doktor aşılama için sınırda ama tüp bebek için iyi dedi. negatif sonuç alanları okudukça çok korkuyorum. sizin gibi olumlu sonuç alanları okuyunca çok umutlanıyorum. bana kendinizden örnekler, bir şeyler söylerseniz çok sevineceğim. Allah razı olsun. Allah sizi sağ salim bebeklerinize kavuştursun.

Canim benim asilamalara hic takilma. Herseyden once sende yumurta buyuyor ama kalitesi hakkinda en ufak fikrin olmuyor. Ayrica eşin spermi hizli degilse zaten o yumurtaya ulasmasi zor. Normal birlikteliktn farki yok bence. Bende iki asilama yaptirdim bos yere mevzuat islesin diye. Esinin yikanan spermi 5 milyon altindaysa direk tup bebek raporu da cikarirsin.

Tüp bebekte en onemli sey merkez seçimi. Buna dikkat et. Fiyasko bi merkez secersen basari pek olmaz. Kafana takilan birsey olursa her zmm sor. Aceleci ve panik olma. Kafan rahat olmazsa bu isler olmuyor. Bende 2 asilama 3 tüp bebekten sonra hamile kaldim ama ilk denemede hamile kalan cok arkadaşım var. İnsallah senin de ilk tüp tedavide bebisin gelir :) bol şans:)

Back
X