ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Kuzular bence doktorlarin tup bebegi, kiymetli gebelik olarak tanimlamasinin sebebi su: bakin burda biz sansli anneleriz. Allah yuzumuze bakti tedavilerimiz olumlu sonuclandi. Sizler de biliyosunuz ki tup bebek yaptirip da tutmayan cok cok arkadasimiz var. O yuzden kiymetli diye tanimliyorlar. Yani tutmayadabilir di tedavilerimiz. Bu acidan kiymetli. Yoksa kimsenin bebegine kiymetsiz diyemeyiz ama yatip kalkip hamile kalanla aylarcaaa senelerce ugrasip sonuc alamayarak tup bebekle bebek sahibi olmak farkli oluyo tabi. Allahim herkese hayirli saglikli dogumlar versin insallahhh.

Ayricaaa benim gorumcem turunun son ornegi merserayim :)))) senin de yoksa sana da gonderem accik sana accik da ecrenjme gorumcelik etsin :D

Sezeryan konusunda cok haklisin canim ben de sana katiliyorum.iste dr risk falan deyince bisey diyemiyosun allah korusun bisey olur da pisman olursam diye.hayirlisi artik.ikiz topiginde yurtdisindaki bi arkadas ikizlerini normal dogurdu hem bebisler yanlis hatirlamiyorsam 3 kilonun uzerinde idi.ne guzel masallah.keske burdaki dr larda normal dogumda israr etse bizi cesaretlendirse.bakalim bizim gidisat neyi gosterecek bebekler ters duruyor suan.
hastane konusunda da devlet hastaneleri hijyenik gelmiyor bana.ozel universite hastanesine gidiyorum ama cift kisilik ve tek kisilik odalar varmis.tek kisilik bos olursa girebilirmisim.buranin en yuksek ucretini oduyoruz muayenede.ama konforlu bi hastane degil malesef.medicana var o daha uygun muayenede ve 5 yildizli otel gibi ama yeni dogan yogun bakim servisi yok bide guvenebilecegim bi dr.gerci benim dr um dogumun plansiz aksam olursa pazar gunu olursa ben giremem dedi bastan.o da kafami karistiriyor ama erkrk dr a gorunmek de istemiyorum.kendi dr umu istiyorum haliyle benim kafam da cok karisik yani.hakkimizda hayirlisi olsun canim

cok tesekkur ederim allah razi olsun canim
Canım aynen öyle, hatta burda bebeğin doğum miadını 42 hafta olarak söylüyorlar, tabiki son 2-3 haftada 2-3 günde bir çağırıp kontrol ediyorlar, hemşirelerin de ebelerin de drların da yüzü hep güleryüzlü, Türkiye'de 40.hafta olunca aman riske atmayalım deyip bin türlü felaket senaryosu sayıp sezeryana alıyolar, biz tabiki drun dediğini dinliyoruz onlar bizi nasıl yönlendirirse öyle hareket etmek durumundayız, Allah vicdanlı iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi, birde maalesef Türkiye'de çok kaba davranıyo hastane çalışanları suratlar 5 karış falan, özellere bu kadar para verilmesinin sebebi de biraz bu bence, insanca muameleyi satın alıyoruz resmen. Ne acı bi durum.
Sen hangi hastane ve dra gidiyosun canım? Ben şimdi Ankara üniversitesi hastanesi ve Turgut Özal hastanesi aradında kararsızım, etlik lokman hekimi de araştırıyorum, iyi yorumlar da var kötü yorumlar da, insanın kafası çok karışıyo gerçekten

Ayricaaa benim gorumcem turunun son ornegi merserayim :)))) senin de yoksa sana da gonderem accik sana accik da ecrenjme gorumcelik etsin :KK70:
Ah canım beniiiimmm türünün son örneği sana denk gelmiş demekki, kız unesco'ya haber verin korumaya alın onu :KK70:
Valla benim bi tane görümcem var da çok memnunum kendisinden ssğolsun, hiç bir kötülüğünü görmedim, hep kardeşlik gördüm ondan

Ah canım beniiiimmm türünün son örneği sana denk gelmiş demekki, kız unesco'ya haber verin korumaya alın onu :KK70:
Valla benim bi tane görümcem var da çok memnunum kendisinden ssğolsun, hiç bir kötülüğünü görmedim, hep kardeşlik gördüm ondan
Onu unesco paklamaz bacim :D
masallah kiz daha oyle deyip de catlatma beni :) Allah nazarlardan saklasin hep kardes gibi olun baciii

Kuzular bence doktorlarin tup bebegi, kiymetli gebelik olarak tanimlamasinin sebebi su: bakin burda biz sansli anneleriz. Allah yuzumuze bakti tedavilerimiz olumlu sonuclandi. Sizler de biliyosunuz ki tup bebek yaptirip da tutmayan cok cok arkadasimiz var. O yuzden kiymetli diye tanimliyorlar. Yani tutmayadabilir di tedavilerimiz. Bu acidan kiymetli. Yoksa kimsenin bebegine kiymetsiz diyemeyiz ama yatip kalkip hamile kalanla aylarcaaa senelerce ugrasip sonuc alamayarak tup bebekle bebek sahibi olmak farkli oluyo tabi. Allahim herkese hayirli saglikli dogumlar versin insallahhh.
Tabi canim kiymetli bebekten kasitlari bu yoksa hepsi kiymetli.o kadar ugrasip allah korusun kaybetmemizi istemiyorlar da keske normal dogumu iyice anlatsalar ona yonlendirseler.bence de son anda risk olursa sezeryana alinir zaten.dedigin gibi hakkimizda hayirlisi olsun.beni bir kez kesmisler zaten muhtemelen yine kesecekler iyyy soylemesi bile kotu.
Canım aynen öyle, hatta burda bebeğin doğum miadını 42 hafta olarak söylüyorlar, tabiki son 2-3 haftada 2-3 günde bir çağırıp kontrol ediyorlar, hemşirelerin de ebelerin de drların da yüzü hep güleryüzlü, Türkiye'de 40.hafta olunca aman riske atmayalım deyip bin türlü felaket senaryosu sayıp sezeryana alıyolar, biz tabiki drun dediğini dinliyoruz onlar bizi nasıl yönlendirirse öyle hareket etmek durumundayız, Allah vicdanlı iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi, birde maalesef Türkiye'de çok kaba davranıyo hastane çalışanları suratlar 5 karış falan, özellere bu kadar para verilmesinin sebebi de biraz bu bence, insanca muameleyi satın alıyoruz resmen. Ne acı bi durum.
Sen hangi hastane ve dra gidiyosun canım? Ben şimdi Ankara üniversitesi hastanesi ve Turgut Özal hastanesi aradında kararsızım, etlik lokman hekimi de araştırıyorum, iyi yorumlar da var kötü yorumlar da, insanın kafası çok karışıyo gerçekten
cok dogru canim cok guzel soylemissin insanca muameleyi satin aliyoruz malesef.kaba saba davranmasinlar diye yazik hersey paraya bakiyor.canim ben konya baskent hastanesine gidiyorum.ankarada da yasadim turgut ozal eskiden fatih universitesiydi oraya gidiyordum dogum yapmadim tabi ama memnundum.lokman hekimi de biliyorum fiyati daha uygun.yengem orda dogum yapti bebegi kuvoze kondu zamaninda dogmasina ragmen.sincanda yogunbakimi vardi oraya goturduler bebegi o biraz zor olmustu surekli sut sag gotur sincan daha uzak oldugu icin.insallah icine sinen bir hastane bulursun canim cok zor secim yapmak.ama acibadem de acildi orda ben eskisehir acibademde dogum yaptim anlasmaliydi dort dortluk luks konforlu bir yer bi de iyi bi dr bulursan tamam senin dedigin otel hizmeti gibi ama insan onu da ariyor canim temizlik hijyen ilgi acisindan.

Bacilar nevresim uyku seti bebekler icin nerden aliyosunuz? Nette bildigiiniz yer var mi

Kuzular hepinize gunaydin hayirli cumalar hayirli gunler olsun insallah.
Biz dun aksam hepsiburada dan bebek bakim cantamizi aldik. Sırt Çantası aldim ben cunku yandan astirma cantalar kullanisli olmuyor. Markasi stylo. 159dan 99 a dusmustu. Ben cok begenerek aldim. Insallah geldiginde de memnun kalirim :)

Hiç internetten bakmadım ben canım, alışveriş işimi gelince ordan yapcam görerek almak istiyodum bende ama güzel tavsiye edeceğin bi site bulursan bende bakıyım
Kuzucum baska bi baslikta daha sormjstum. Funnababy i tavsiye etmisler ama sanirim ben de memlekete gidince bayramsa gorerek alicam. Belki sade bir seyldr bulabilirim. Bi de english home u yazmislar

heheh canım böyle süprizler olabılıyor allah sağlıkla sıhhatle kucagına aldırsın napalım alırsın artık yenıden kıyafet :)

Canım gerçekten büyük sürprizdi. Yaaa gerçekten mi dedim doktora. Bir de o anları eşim ultrasonunu kayda aldı baya tepki vermişim izledikçe garibime gidiyor.Çok şükür bu günlerimize :)

Ayyy hicik oldum esine pissssss... ama yapmadim diyosa ve en onemlisi senin gonlun neye inaniyorsa oyle davran canimmm. Canini da sıkıp bebisi germe don lastigi gibi :)) bak benim coook sevgili gorumcecim memlekete geldi ve ben jic geriliyo muyum:eek: yoo bak nasi rahatim:KK17::KK17: nedenn cunku bebisi dusunuyorum :KK70:
Gozunuz aydin canimmm bi oglusumuz daha oluyo:KK200: bin massallah massallahhh:nazar::nazar: Rabbim saglikli bir gebelik gecirip saglikla yavrumunuzu kucaginiza almayi nasip etsin insallah sekerr:KK200::anneadayı::nazar:

Yapmadım dicek tabi halidem :D Ahh evet canım boş kalmayım diye düşündüm diyecek hali yok ya :D:D:D
Allah nasıl biliyosa öyle yapsın onu. Postamı koydum valla elimden başka bişi gelmez. Görümcen sadece memlekete geldiyse sorun yok halidem sen evindesin zaten:) Sakın kadına gıcık olma Allah korusun bebeğin ona çeker, çoook sevvv onu çooook :))

kizlar iki gundur kizim hasta yuksek atesi vardi yeni yeni dusuyor acillik olduk kulak ve bogaz enfeksiyonu.bugun daha iyi sukur.
Allah oncelikle saglik versin.cocuk hasta olunca tum duzen bozuluyor.
Halidem benim gorumcem yok bu arada

Ecrenim çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl kuzuşun? Allahım acil şifa versin içtiği yediği bişi mi dokundu acaba canım? Kıyamam kuzuma :( Çok çok çok geçmiş olsun canım benim

merseray canım evet büyük sürpriz oldu valla :) İnşallah sağlıkla doğsun bebeklerimiz kız erkek fark etmez. Ben başta erkek istiyordum sonra doktor kız olasılığı yüksek deyince kıza çok alışmışım kabullenmişim pembelere sardım kendimi:) Veririm birilerine sorun değil şimdi yeni ciciler alır annesi oğluna.

Canım evet insanca muameleyi satın alıyoruz bunda çok haklısın. Ben etlik hastanesinde iki aşılama yaptırdım regli zamanda ilk kontrollerde topuğuma kadar kan olurdum üstelik odada 20 kadın daha sırada bekliyorken. o kadar tiksindim ki devlet hastanesinden. Sonra iki arkadaşıma bebeğinde sorun var dediler. Alacaklardı nerdeyse anne biraz saf olsa işlemi yapacaklar. Bu tarz şeyler yaşamak istemedim.

Canım sen TR ye gelince hangi semtte olacaksın hastaneyi ona göre seç. Senin seçeneklerin arasında Ankara tıp fakültesini tavsiye ederim. Erkek doktora karşı değilsen eğer adı Cem olan bir doktor varmış arkadaşım çok övdü bana. Koru dan önce bende onu düşünmüştüm canım

Bacilar nevresim uyku seti bebekler icin nerden aliyosunuz? Nette bildigiiniz yer var mi

canım ben bir kaç kıyafet nevresim takımı falan butikbebe diye netten siteden aldım. Kıyafetler geldi biri defolu çıktı iade prosedürü ile uğraşmamak için yollamadım ama parama yazık. Nevresim takımını 21 haziranda sipariş ettim daha kargoya verecekler gayet saçma açıklama yok bişi yok firmanın çalışma şekli kötü. Karar verdim marka modelini bildiğim şeyler dışında netten almayacağım. Nevresim takımını da TAÇ dan falan alacağım bu siparişim iptal olursa

Kuzular hepinize gunaydin hayirli cumalar hayirli gunler olsun insallah.
Biz dun aksam hepsiburada dan bebek bakim cantamizi aldik. Sırt Çantası aldim ben cunku yandan astirma cantalar kullanisli olmuyor. Markasi stylo. 159dan 99 a dusmustu. Ben cok begenerek aldim. Insallah geldiginde de memnun kalirim :)
Canım hayırlı olsun güle güle kullan, bende baktım beğendim 1-2 model ama eşimi ikna edemedim, illa gidince bakarız görerek alalım diyo, ay deli edecek beni:KK53:
merseray canım evet büyük sürpriz oldu valla :) İnşallah sağlıkla doğsun bebeklerimiz kız erkek fark etmez. Ben başta erkek istiyordum sonra doktor kız olasılığı yüksek deyince kıza çok alışmışım kabullenmişim pembelere sardım kendimi:) Veririm birilerine sorun değil şimdi yeni ciciler alır annesi oğluna.

Canım evet insanca muameleyi satın alıyoruz bunda çok haklısın. Ben etlik hastanesinde iki aşılama yaptırdım regli zamanda ilk kontrollerde topuğuma kadar kan olurdum üstelik odada 20 kadın daha sırada bekliyorken. o kadar tiksindim ki devlet hastanesinden. Sonra iki arkadaşıma bebeğinde sorun var dediler. Alacaklardı nerdeyse anne biraz saf olsa işlemi yapacaklar. Bu tarz şeyler yaşamak istemedim.

Canım sen TR ye gelince hangi semtte olacaksın hastaneyi ona göre seç. Senin seçeneklerin arasında Ankara tıp fakültesini tavsiye ederim. Erkek doktora karşı değilsen eğer adı Cem olan bir doktor varmış arkadaşım çok övdü bana. Koru dan önce bende onu düşünmüştüm canım
Evet canım Ankara tıp'ı düşünüyorum, canım Cem bey profesör orda biliyorum, erkek dra tabiki karşı değilim canım can sağlığı bu, zaten şimdiye kadar kimlere açmadım ki :KK70:

Canım hayırlı olsun güle güle kullan, bende baktım beğendim 1-2 model ama eşimi ikna edemedim, illa gidince bakarız görerek alalım diyo, ay deli edecek beni:KK53:

Evet canım Ankara tıp'ı düşünüyorum, canım Cem bey profesör orda biliyorum, erkek dra tabiki karşı değilim canım can sağlığı bu, zaten şimdiye kadar kimlere açmadım ki :KK70:
Cabim gorerek almak en guzeli tabi de cok yorucu oluyor. Bi turlu herseyi alip cikamiyosun bi yerden. Ben cok cabuk yoruluyorum. Insallah sen de gayretlisindir :)) arada gozume kestirdillerimi aliyom ama park yatagi mesela hidip yerinde inceleyip alicaz insallah:))

Kızlarrrrr... Hepinizin maşallahı var anladığım kadar ile buna çok sevindim... Ben bu ay yeni bir tedavi içindeydim ve bugün test günüydü ve Allah'a binlerce kes şükürler olsun ki sonuç pozitif 231 çıktı betahcg... Hem çok mutlu hemde çok endişeliyim... Hayırlısı ile devamını nasip eder inşallah Rabbim...

Bu arada beni hatırlıyorsunuz mu ki acep?

Kızlarrrrr... Hepinizin maşallahı var anladığım kadar ile buna çok sevindim... Ben bu ay yeni bir tedavi içindeydim ve bugün test günüydü ve Allah'a binlerce kes şükürler olsun ki sonuç pozitif 231 çıktı betahcg... Hem çok mutlu hemde çok endişeliyim... Hayırlısı ile devamını nasip eder inşallah Rabbim...

Bu arada beni hatırlıyorsunuz mu ki acep?
Canim benim gozun aydin oolsun jnsallah:nazar: pek sevindim kuzucum :):KK45: masallah degerin super :nazar::anneadayı::nazar:Rabbim saglikla sureci tamamlatip kizinin kardesini yada kardeslerini sag salim kucaginiza almanizi nasip etsin insallahhhhh:KK36:

Back
X