ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Kızlarrrrr... Hepinizin maşallahı var anladığım kadar ile buna çok sevindim... Ben bu ay yeni bir tedavi içindeydim ve bugün test günüydü ve Allah'a binlerce kes şükürler olsun ki sonuç pozitif 231 çıktı betahcg... Hem çok mutlu hemde çok endişeliyim... Hayırlısı ile devamını nasip eder inşallah Rabbim...

Bu arada beni hatırlıyorsunuz mu ki acep?

Amanda canim seni unutur muyuz yeminle hep aklimda duamdasin cok sevindim arkadasim Allahim saglikla hayirlisi ile kucağına almayi nasip etsin. Hic endise etme canim benim hersey yolunda gidecek kuzuna kardes gelecek Allahin izniyle. Sana yazdik biz ama cvp gelmedi biraz kafani dinlemek istedigini düşündüm bende.

Cok guzel haber verdin canim Allah hayirli etsin insallah bin maşallah

iyi akşamlar kızlar ben ekimde doğum yapacak tüp bebek anne adaylarından. Burayı da takip etmeye çalışıyorum. Bir sorum olacak. Transferden önce folik asit 3 ay önceden başladınız mı iğneleri olurken de içiyor muydınuz kızlar. Beni tahlilde hamile olduğumu öğrendiğimde başlattı doktor;(

Kızlarrrrr... Hepinizin maşallahı var anladığım kadar ile buna çok sevindim... Ben bu ay yeni bir tedavi içindeydim ve bugün test günüydü ve Allah'a binlerce kes şükürler olsun ki sonuç pozitif 231 çıktı betahcg... Hem çok mutlu hemde çok endişeliyim... Hayırlısı ile devamını nasip eder inşallah Rabbim...

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.. Hatırlıyoruz tabi ;) Folik asit transferöncesi başladin mı testte + görmeden yani. benim doktor başlatmamıştı da mrk ettim. Ben de hamile olduğumu testte öğrendiğimde folik asit içmeye başladım. Geç mi acaba?

Vay vay vay kimler gelmiş :KK19:
Hoşgeldin amandacım seni unuturmuyuz hiç, ne güzel bir haberle geldin maaşallah, Allah tamamına erdirsin sağsalim kucağına almak nasip etsin inşallah canım

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.. Hatırlıyoruz tabi :KK66: Folik asit transferöncesi başladin mı testte + görmeden yani. benim doktor başlatmamıştı da mrk ettim. Ben de hamile olduğumu testte öğrendiğimde folik asit içmeye başladım. Geç mi acaba?
Canım ben tedaviye başlamadan 3 ay önce kendim başlamıştım dr tavsiyesiyle değil, ama pek çok insan hamile kaldığını öğrendikten sonra başlıyo, hiç sıkıntı yapma kendine, fokik asite sonra başlaman sorun yaratcak bişey değil

Canim benim gozun aydin oolsun jnsallah:nazar: pek sevindim kuzucum :):KK45: masallah degerin super :nazar::anneadayı::nazar:Rabbim saglikla sureci tamamlatip kizinin kardesini yada kardeslerini sag salim kucaginiza almanizi nasip etsin insallahhhhh:KK36:

Sağol canım benim inşallah... Allah cümlemize sağlıkla göndersin yavrularımızı...

Amanda canim seni unutur muyuz yeminle hep aklimda duamdasin cok sevindim arkadasim Allahim saglikla hayirlisi ile kucağına almayi nasip etsin. Hic endise etme canim benim hersey yolunda gidecek kuzuna kardes gelecek Allahin izniyle. Sana yazdik biz ama cvp gelmedi biraz kafani dinlemek istedigini düşündüm bende.
Cok guzel haber verdin canim Allah hayirli etsin insallah bin maşallah

Teşekkür ederim canım... Evet çok uzun süre girmedim foruma Son yaşadığım düşük olayı beni öyle bir şoka soktu ki hala kendime gelebilmiş değilim... Tam kalp atışlarını duyduğumuz ve kızıma söylediğimiz gün bebişi kaybetmemiz ailece bizi yıktı... Şükür ki Rabbim çok bekletmeden çok güzel müjde gönderdi... İnsan gidenleri unutmuyor ama zamanla alışıyor...
İnşallah bu kez sorunsuz bir hamilelikle ve sağlıkla kucağıma alabilirim yavrumu...

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.. Hatırlıyoruz tabi :KK66: Folik asit transferöncesi başladin mı testte + görmeden yani. benim doktor başlatmamıştı da mrk ettim. Ben de hamile olduğumu testte öğrendiğimde folik asit içmeye başladım. Geç mi acaba?

Canım ben Kasım ayından bu yana ara ara kullanıyorum bu benim 4.tedavim...
Sende geç kalmış sayılmazsın ilk 12 hafta önemli hatırladığım kadarıyla...

Vay vay vay kimler gelmiş :KK19:
Hoşgeldin amandacım seni unuturmuyuz hiç, ne güzel bir haberle geldin maaşallah, Allah tamamına erdirsin sağsalim kucağına almak nasip etsin inşallah canım

Yaa yaaa ben geldim, unutmayın tabi üzülürüm sonra :) İnşallah bu kez sorunsuz ilerleyecek diye umut ve dua ediyorum...

iyi akşamlar kızlar ben ekimde doğum yapacak tüp bebek anne adaylarından. Burayı da takip etmeye çalışıyorum. Bir sorum olacak. Transferden önce folik asit 3 ay önceden başladınız mı iğneleri olurken de içiyor muydınuz kızlar. Beni tahlilde hamile olduğumu öğrendiğimde başlattı doktor;(

birçok kişi hamile kaldığını öğrendiğinde başlıyor canım ben tüp bebek tedavisi olduğu için doktor tedaviye başlarken vitamin başlattı onun içinde folik asit de vardı

Sağol canım benim inşallah... Allah cümlemize sağlıkla göndersin yavrularımızı...

Teşekkür ederim canım... Evet çok uzun süre girmedim foruma Son yaşadığım düşük olayı beni öyle bir şoka soktu ki hala kendime gelebilmiş değilim... Tam kalp atışlarını duyduğumuz ve kızıma söylediğimiz gün bebişi kaybetmemiz ailece bizi yıktı... Şükür ki Rabbim çok bekletmeden çok güzel müjde gönderdi... İnsan gidenleri unutmuyor ama zamanla alışıyor...
İnşallah bu kez sorunsuz bir hamilelikle ve sağlıkla kucağıma alabilirim yavrumu...

Canım ben Kasım ayından bu yana ara ara kullanıyorum bu benim 4.tedavim...
Sende geç kalmış sayılmazsın ilk 12 hafta önemli hatırladığım kadarıyla...

Yaa yaaa ben geldim, unutmayın tabi üzülürüm sonra :) İnşallah bu kez sorunsuz ilerleyecek diye umut ve dua ediyorum...

İçini ferah tut amandacım coook güzel olacak bu hamileliğin. İnsanoğlu herseye alışıyor ama alışma zamanı yaşananlarda ömürden ömür yiyor. bak onca zorlukla geldim bende bu günlere hepsini unuttum bu mide bulabtısı artık geçsin isyanlarındayım :) Doğunca bunu da hatırlamayacağım... yepyeni çok güzel bir hayat sizi bekliyor canım benim

Kızlar günaydın nasılsınız
biz bugün doktor amcaya gideceğiz 4lütest için kan alacakmış. Siz napıosunuz sesiniz solugunuz çıkmıyor?
ecrennnn ecrennnn guzu nerelerdesin?

Guanydin canlar
ben gune şıpır şıpır burun kanamasi ile basladim. Coraspin de kullaniyorum ya durmadi bi sure su gibi akti. Annemle korku dolu dakikalar geçirdik. Sizler benden daha iyi bi sekilde gune baslamissinizdir insallah bacilar. Tabi yine buna hamdolsun. Rabbim beterlerinden korusun de mi :)

Guanydin canlar
ben gune şıpır şıpır burun kanamasi ile basladim. Coraspin de kullaniyorum ya durmadi bi sure su gibi akti. Annemle korku dolu dakikalar geçirdik. Sizler benden daha iyi bi sekilde gune baslamissinizdir insallah bacilar. Tabi yine buna hamdolsun. Rabbim beterlerinden korusun de mi :)
geçmiş olsun. Bnm de coraspin kullanırken ve kslorşferler yanarken kanıyordu cnm ara ara. Doktor kuru havadsn demişti. Sonra önlem aldık ıslak havlu koyduk fln heryere geçti sınra. Hava sıcak ondsn mı ki senin de. İnş bi daha olmaz. Ekimde doğum yap. Topiğine de gel ama :( ;(

Guanydin canlar

Halidem gecmis olsun canim kan hacmi arttigi icin kanama olur amahava kuru olmamasina dikkat et canim. Bende dun ilkkez Salo nu supurdum ardindan kanadi burnum ama kisa surede durdu. Kan sulandiricidan durmamistir canom dikkat et kendine

Amandacim hosgeldin bir geldin pir geldin surprizle geldin.cok sevindim canim allah tamamina erdirsin.hic kotu seyler dusunme degerin de gayet guzel.guzel bir hsmilelik gecir insallah.

Halidem gecmis olsun hamilelikte olur kanama.ama sık ve yogun olursa yine de dr a gorun.

Eakgulummm burdayim kuzum gecmedi mi hala bulantin ya?yiyemedigin gunlerin intikamini alacsksin insallah.benden haberler birazdan.....

Canlarim 11 temmuz cumartesi kontrole gittik.yine nst ye girdim biliyorsunuz kasilmalarim artmisti nst de yuksek sanci cikinca dr yatis verdi.ciger gelistiriciyi vurup dogumu geciktirmeye calisacakti.eve geldim valizimi aldim aglayarak kizimla vedalastim.yatis yapildi igne yapildi fakat sancilarim cok siddetliydi dr almamiz gerekir dedi ben olmaz igne etkisini gosterene kadar dayanirim dedim.aksam 16.30 da tekrar nst ye aldi sancilar hafiflemeye basladi ama kalp atislari yavaslamaya basladi bu kez de.ve sezeryana alindim.spinal sezeryan oldum korktugum gibi olmadi cok rahat gecti dogar dogmaz oglumu yanima getirip opmeme izin verdiler sicacikti.kizimin acelesi vardi solunum yapamiyordu uzaktan gosterip yogun bakima goturduler.18.14 te kizim 2060 gr. 18.16 da oglum 2410 gr dunyaya geldiler.ciger gelistirici etki edemedigi icin kizim solunum cihazina baglandi oglum iyiydi odama gelmisti benden once sonra onu da goturduler gozlem altinda tutmak icin.simdi hala kuvezdeler kizim 2 gun sonra cihazdan cikarildi sukur.simdi de oglum sarilik olmus isik tedavisi aliyor.ben pazartesi aksam taburcu oldum simdi hergun onlari gormeye gidiyorum sut sagip goturuyorum.dr yakinda toparlarlar dedi.dun ilk kez oglumu kucagima verdiler muhtesem bir andi.her gun ayri bir seye agliyorum onlar icin dualarinizi eksik etmeyin.insallah tez zamanda kavusuruz evlatlarimiza.size de kolay gelsin.

Guanydin canlar
Canım geçmiş olsun, hamileliğin bu dönemlerinde burun kanamaları görülebilirmiş normalmiş korkma sakın hiç bişey olmaz Allahın izniyle

Dönüş hazırlıkları sebebiyle pek giremiyorum buraya, çok yoruluyorum yavrum da bacaklarını ciğerlerime bi bastırıyo sağolsun nefesim bana yetmiyo.
Karnım iyice büyüdü içinde afacanlık yapıyo boncuğum.

Canlarim 11 temmuz cumartesi kontrole gittik.yine nst ye girdim biliyorsunuz kasilmalarim artmisti nst de yuksek sanci cikinca dr yatis verdi.ciger gelistiriciyi vurup dogumu geciktirmeye calisacakti.eve geldim valizimi aldim aglayarak kizimla vedalastim.yatis yapildi igne yapildi fakat sancilarim cok siddetliydi dr almamiz gerekir dedi ben olmaz igne etkisini gosterene kadar dayanirim dedim.aksam 16.30 da tekrar nst ye aldi sancilar hafiflemeye basladi ama kalp atislari yavaslamaya basladi bu kez de.ve sezeryana alindim.spinal sezeryan oldum korktugum gibi olmadi cok rahat gecti dogar dogmaz oglumu yanima getirip opmeme izin verdiler sicacikti.kizimin acelesi vardi solunum yapamiyordu uzaktan gosterip yogun bakima goturduler.18.14 te kizim 2060 gr. 18.16 da oglum 2410 gr dunyaya geldiler.ciger gelistirici etki edemedigi icin kizim solunum cihazina baglandi oglum iyiydi odama gelmisti benden once sonra onu da goturduler gozlem altinda tutmak icin.simdi hala kuvezdeler kizim 2 gun sonra cihazdan cikarildi sukur.simdi de oglum sarilik olmus isik tedavisi aliyor.ben pazartesi aksam taburcu oldum simdi hergun onlari gormeye gidiyorum sut sagip goturuyorum.dr yakinda toparlarlar dedi.dun ilk kez oglumu kucagima verdiler muhtesem bir andi.her gun ayri bir seye agliyorum onlar icin dualarinizi eksik etmeyin.insallah tez zamanda kavusuruz evlatlarimiza.size de kolay gelsin.
Aaaaaaa canım arkadaşım öncelikle gözün aydın hayırlı olsun,
Çok çok geçmiş olsun Allah acil şifa ve sağlık versin, Rabbim tez zamanda yavrularını kucağına alıp evine götürmeyi nasip etsin. Ecrenim çok şaşırdım valla ne diyeceğimi bilemiyorum şu an.
Maaşallah maaşallah oğlunun da kızınında kiloları iyi tez zamanda toparlayacaklarına yürekten inanıyorum Allahın izniyle.
Canım Allaha emanet olun, fırsat bulabildikçe yaz bize durumunuzu, yavrularını da seni de çok öpüyorum dualarım sizinle, tekrar gözün aydın olsun, hayırlı olsun

Amaninnnn sok sok sok :nazar:
masallah kizucum , dunyaya gelmis minnak yavrular:nazar: gozunuz aydiiinnn:KK200: mevlam tez zamanda sifalarini versin ve al bebislerini git evine :KK45:yuregini ferah tut kuzu, insallah ikisi de cok guzel cok iyi sekilde cikacak jastaneden.. aman aman yerim ben onlari yaaa:KK76::nazar: aglama canim annelerini aglak gormesin bebisler:KK200: dualarimiz seninle. Insallah bu aziz mubarek gunlerin hurmetine Mevlam tez zamanda onlari saglicakla evinize goturmeyi nasip eder:KK45: tekrardan hayirli olsun gozunuz aydin olsunnnn

Canım geçmiş olsun, hamileliğin bu dönemlerinde burun kanamaları görülebilirmiş normalmiş korkma sakın hiç bişey olmaz Allahın izniyle

Dönüş hazırlıkları sebebiyle pek giremiyorum buraya, çok yoruluyorum yavrum da bacaklarını ciğerlerime bi bastırıyo sağolsun nefesim bana yetmiyo.
Karnım iyice büyüdü içinde afacanlık yapıyo boncuğum.
Canim insallah hayirlisiyla bitse de su ev tasima islerin, sag salim gelebilesin... he kanama sebebi degil de uzjn surmesi beni korkutmustu ama simdi iyiyim masallah bomba gibiyim:-) :nazar:
karnim benim de simdiden kocaman senin haftalarda nasi bi canli olcam bilmiyom:KK45: kilo alimin nasi seker? Baslangictan itibaren kac kilo aldin. Ben 10kilo almisim:eek:

Ecrenim canım hayırlı olsun canım benim Allahım sağlıkla mutluluka büyütmeyi nasip etsin inşallah. Topiğimiz ilk bebişleri senden geldi :))) Allah uzun sağlıklı ömürler versin canım. Minnacıklar annesi ,ooooyyyy ne tatlılardır :) Hiç merak etme iğne vurulduktan sonra biraz zaman geçti yine etkisi olmuştur içini ferah tut. Önlem amaçlı her durumda kuvözde tutarlar canım bu sürede sen eve gidip gelirsin biraz ağrın olacak tabi dikkat et kendine. Bebişleri muhtemelen tek tek alırsın bu sayede kızın da güzelce alışır bebişlere. Tez zamanda sağlıkla eve gelsin minişler inşallah. Dualarım sizinle canım, Allah bağışlasın öpüyorum..

amanda29 amanda29 cım nasılsın canım kandaki artışın nasıl ? Sağlıkla gelsin bebişin inşallah

Merserayy Merserayy Canım kolaylamışsındır evi eee kolay değil iki kişi birlikte topluyorsunuz. Oğlunda destek atıyordur karnından :)))) Sağlıkla hayırlısı ile gelin canım

halide25 halide25 canım kanamıyor burnun değil mi? nasılsın , kuzun nasıl ?

Back
X