ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

@amanda29 cım nasılsın canım kandaki artışın nasıl ? Sağlıkla gelsin bebişin inşallah

Merserayy Merserayy Canım kolaylamışsındır evi eee kolay değil iki kişi birlikte topluyorsunuz. Oğlunda destek atıyordur karnından :)))) Sağlıkla hayırlısı ile gelin canım

halide25 halide25 canım kanamıyor burnun değil mi? nasılsın , kuzun nasıl ?
Canim sagolasin yok burun kanamasi sukur :) ecrene sevindim darisi bize insallahhh. Sen kusmalardan firsat bulup biseyler yiyebiliyo musun seker? Bayramda ne yapacaksin? Ailelerle birlikte misiniz?

Kizceler hepinize hayirli saglikli ve huzurlu bir bayram diliyorum. Insallah bu bayram isteyip diledigimiz ne varsa hayirlisi ile gerceklesirrr:KK200: bebislerle ilk hamis bayramimizzz.. cok sukurr cok sukurr:KK200::nazar::KK200:

Evet topiğimizin ilk bebekleri geldi, hepimizin gözü aydın :nazar::nazar::nazar:
Halidem ben 12 kilo aldım toplamda, şu gebelik şekeri çıkınca biraz dikkat ettim beyaz ekmeği ve hamurişini tamamen kestim, haftada 3-4 kez tatlı yememe rağmen son 1 ayda sadece 1,5 kilo aldım, son 3 ay çok kilo alınıyo diye korkuyodum ama çok şükür bu ayı iyi atlattım. Meğer keramet beyaz ekmeği kesmekteymiş, yine ekmek yiyorum ama tam tahıllı buğday ekmeği yiyorum doymadığımda bir tabak daha yenek yiyorum, hemde beyaz ekmeği ve poğça böreği kesince benim açlık krizlerim de kesildi, beyaz ekmeğin hiç bir besin değeri olmadığı gibi baya zararı varmış, diyabet drum açıklama yapmıştı.

Eakgül canım valla oğlum bi destek oluyo ki sorma :)))
Onun tekmelerini hareketlerini duyayım o sağlıklı olsun yeter bana.
Gerçektwn Allaha çok şükür bu bayrama yavrumuzla giriyoruz. Geçen sene ramazanda bi evladımız olsun diye hergün dua ettiğimi hatırladım şimdi, ne kadar şükretsek az

Canim sagolasin yok burun kanamasi sukur :) ecrene sevindim darisi bize insallahhh. Sen kusmalardan firsat bulup biseyler yiyebiliyo musun seker? Bayramda ne yapacaksin? Ailelerle birlikte misiniz?

Canim kusmalarim azaldi ama bulantim azalmadi surekli agzima gelen yemeklerden de biktim ama napim gecmiyor. Kahvaltimi ediyorum süt iciyorum bi meyve sonra gün ün mideme yasattigi duruma göre hareket ediyorum daha hic 6 öğün bisi yemedim iki tam öğün yesem sukrediyorum. İlginc olan bebegin masallahi var gecen hafta kontrolde 120 gr 11 cm di bu hafta dörtlü tarama için tekrar gittim 150 gr 15 cm olmus cok sasirdim ben bir haftada 1,5 kg almisim birsey yemeden nasil oluyor anlamadım gerçekten.

Yarin mecburen kv lere gideriz sonra bide annemlere ugrariz. Yatakli trenle izmire gidecektim ama iki yakin arkadasim her an dogum yapabiliriz dediler o yuzden iptal ettim. İnşallah saglikla bizde kucagimiza aliriz canim. İnsallah kusmuklu bi bebek olmaz :nazar:

Evet topiğimizin ilk bebekleri geldi, hepimizin gözü aydın :nazar::nazar::nazar:
Halidem ben 12 kilo aldım toplamda, şu gebelik şekeri çıkınca biraz dikkat ettim beyaz ekmeği ve hamurişini tamamen kestim, haftada 3-4 kez tatlı yememe rağmen son 1 ayda sadece 1,5 kilo aldım, son 3 ay çok kilo alınıyo diye korkuyodum ama çok şükür bu ayı iyi atlattım. Meğer keramet beyaz ekmeği kesmekteymiş, yine ekmek yiyorum ama tam tahıllı buğday ekmeği yiyorum doymadığımda bir tabak daha yenek yiyorum, hemde beyaz ekmeği ve poğça böreği kesince benim açlık krizlerim de kesildi, beyaz ekmeğin hiç bir besin değeri olmadığı gibi baya zararı varmış, diyabet drum açıklama yapmıştı.

Eakgül canım valla oğlum bi destek oluyo ki sorma :)))
Onun tekmelerini hareketlerini duyayım o sağlıklı olsun yeter bana.
Gerçektwn Allaha çok şükür bu bayrama yavrumuzla giriyoruz. Geçen sene ramazanda bi evladımız olsun diye hergün dua ettiğimi hatırladım şimdi, ne kadar şükretsek az

Canim ben yiyemedim tam tahilli ekmek :( bana saman gibi geldi ve beyaz ekmege devam ettim. Aslinda dedigin gibi hic dogru degil. Cok sukur canim bu günlerimize saglikla dogurup buyutelim insallah.
Hareketleri bende hissetmek istiyorum artik ne zmm hissedeceksem :)

Hayirli bayramlar canlarim merseray halide eakgul cok tesekkur ederim.bebeklerden ayri kalmak cokkk zor.dun ilk bayram gunu ellerini opmeye gittim.ikisi de agliyordu esimle kuveze ellerimizi sokup alinlarini ellerini ayaklarini oksadik konusarak zor sakinlestirdik.yuvamizda olsalar aglatirmiyim onlari cok uzuldum orda yapayalnizlar.orda ne yasiyorlar ne hissediyorlar bilmiyorum icim parcalaniyor.agladiklarinda baslarini oksayan yok.dik durmaya calisiyorum annem uzulmesin diye icime akitiyorum gozyaslarimi ama dayanamiyorum daha emme refleksleri yok uzun surecek gibi bu surec karnimda tasimayi beceremedim.hastane koselerine biraktim onlari.dua edin kizlar elmira ve mirza ma.

Hayirli bayramlar canlarim merseray halide eakgul cok tesekkur ederim.bebeklerden ayri kalmak cokkk zor.dun ilk bayram gunu ellerini opmeye gittim.ikisi de agliyordu esimle kuveze ellerimizi sokup alinlarini ellerini ayaklarini oksadik konusarak zor sakinlestirdik.yuvamizda olsalar aglatirmiyim onlari cok uzuldum orda yapayalnizlar.orda ne yasiyorlar ne hissediyorlar bilmiyorum icim parcalaniyor.agladiklarinda baslarini oksayan yok.dik durmaya calisiyorum annem uzulmesin diye icime akitiyorum gozyaslarimi ama dayanamiyorum daha emme refleksleri yok uzun surecek gibi bu surec karnimda tasimayi beceremedim.hastane koselerine biraktim onlari.dua edin kizlar elmira ve mirza ma.

Ecrenim canim ask olsun karnimda tasimayi beceremedim de ne demek niye boyle düşünüyorsun canim. Hic oyle olur mu? Herkesin dogum zamani yaratan tarafindan belirlenmistir seninle ne ilgisi var. Suan bebisler hastanede olduğundan uzuntunden boyle diyorsun ama boyle değil sende biliyorsun. İcinden aglamak geliyorda agla annesi ama sen yipranirsan sutun gelmez kesilir o yuzden lutfen dirayetli ol. Onlar icin ne kadar süre hastanede kalmalari gerekirse saglik acisindan o kadar duracaklar ama sen sakin olacaksin annesi. Rabbim bebeklere güç kuvvet verir. Evde de olsa aglayacaklar onlar daha bebek. Birini emzirirken digeri acikacak birini alacaksin öbürü çiş yapacak .. Ohoooo daha neler neler canim benim. İçinde ki sucluluk hissini hissedecek sen hic birsey yapmadin bunu sil aklindan. Emme refleksi sonradan oluşur benim arkadasim ikiz leride 32. Haftada dogdu. Sende tanirsin temmuz ikizler topiginde busra. O bebislerimizde kuvoze girdi onlarinda emme refleksi sonra dan oldu. Simdi gorsen maşallah annesinin kolunu bile yakalasa emiyorlar :) senin de oyle olacak canim benim. Sen cok guclu bi annesin ve bebeklerini gerekli sürede karninda tasidin onlari besledin. Şimdi annecik yogun ve zor süreci daha zinde ve sakin gecirmeye odaklan. Bir kac haftaya kuzular evine gelecek annesi, dualarim senin ve ailenle.

Canım ağlattın beni, üzülme dememin hiç bir faydası yok biliyorum.
Herkesin bir kaderi vardır ecrencim yavruların da kaderleriyle doğdu, onları içine koyan yaşatan ve dünyaya geleceği zamanı tayin eden Allahtır, sakın kendini suçlama, onların sahibi de senin sahibin de Allah, kimseye kaldıramayacağı yük yüklemez, çok şükür ki hayati bir sağlık problemleri yok, hayata kendi başlarına mücadeleyle başladılar ve çok güçlü insanlar olacaklar inşallah, sen yine sağlam durmaya devam et ki evde kızın etkilenmesin, ama içine atma arkadaşım, ağlamak istediğinde çekil bir kenara ağla, kendini sıkma içini boşalt, merak etme bu günlerde geçecek ve yavrularını kucağına alıp dvine götüreceksin, onları sevginle büyüteceksin, Allah yar ve yardımcınız olsun, senin de Elmira ve Mirza'nın da

Kiz o nasi sozler oyleee. Zaten 2 3 gundur bilfiil agliyordum. Simdi iyice aglak ettin beni. Kuzucum sen inancli bi kizsin bunu yazismalarindan anliyoruz. Bak simdi Gecen konusmalarimizda ne demistin ikiz hamileleri 32lerdee dogum yapmaya basladi. Sen de elhamdulillah bu zamana geldin ve sag salim dogum yaptin. Rabbim onlari minnakken mucadeleye baslatti. Onlar eminim ki cok guclu karakterler olacaklar. Aslan gibi oglunu , guzeller guzeli kizini alip sag salim evine gideceksin.
Isimleri de cok guzelmis bu arada kuzum :) Rabbim saglikla evinize goturmeyi nasip etsin insallah. Dualarimiz seninle kuzucum

Kizlar ben zirt pirt her naneye agliyorum:mad:. Herkes bikti benden galiba :mad:

Kizlar ben zirt pirt her naneye agliyorum:mad:. Herkes bikti benden galiba :mad:

halidem hormonların en üst seviyede demekki , istem dışı ağlaksın yapacak bişi yok :) Bir iki haftaya geçer cano.
benimde 4 gündür boğazım berbat bi halde balgam var atamadım sürekli öksürüyorum kasıklarım gögsüm batıyo. bebek içerde ne haldedir inşallah zarar görmüyordur. İlaç da alamıyoruz böyle ne olacak hiç bilmiyorum ya :(

halidem hormonların en üst seviyede demekki , istem dışı ağlaksın yapacak bişi yok :) Bir iki haftaya geçer cano.
benimde 4 gündür boğazım berbat bi halde balgam var atamadım sürekli öksürüyorum kasıklarım gögsüm batıyo. bebek içerde ne haldedir inşallah zarar görmüyordur. İlaç da alamıyoruz böyle ne olacak hiç bilmiyorum ya :KK43:
Kuzucum cok gecmis olsun . Bende de evet hormonlar tavanlarda geziyo sanirim. Herifle 2 gundur kavgaliyiz ne olacak halimiz bilmiyorum. Canimcim, benim bogazlarim kotu oldugunda ihlamur yapip icine bal koyup icmistim.sicak sicqk. O beni terletmis rahatlatmisti. Sana da tavsiyem gunde iki uc bardagi gecmeden ihlamur bal yap. Yada sicak siya bal koy ic. Insallah mevlamin izniyle hemencecik toplarsin

Kuzucum cok gecmis olsun . Bende de evet hormonlar tavanlarda geziyo sanirim. Herifle 2 gundur kavgaliyiz ne olacak halimiz bilmiyorum. Canimcim, benim bogazlarim kotu oldugunda ihlamur yapip icine bal koyup icmistim.sicak sicqk. O beni terletmis rahatlatmisti. Sana da tavsiyem gunde iki uc bardagi gecmeden ihlamur bal yap. Yada sicak siya bal koy ic. Insallah mevlamin izniyle hemencecik toplarsin

canım eşine amannndaaa kızın seni özlemiş dersin göbişini sevdirir barışırsın :) ıhlamur yok evde ballı su içtim canım pek fayda etmedi. Bulantı azaldı derken öksürük çok lazımdı valla :D

kızlar selam
benim doktorum tetanoz aşısına gerek yok dedi, bir tek halidenin aşısını biliyorum onun dışında siz aşı oldunuz mu

mrb eski topiğim belki hatırlamazsınız ilk denememi sizinle aynı zamanlarda yapmıştım sonucum negatifti.şimdi ikinci tedavim bitti 5.gün embriyosu transferimin bugün 6.günü.çok stresli, heyecanlıyım bu sefer de negatif olmasın istiyorum .adet sancıları çekiyorum geçenki gibi .sizler hamilesiniz bana dua edin lütfen.

mrb eski topiğim belki hatırlamazsınız ilk denememi sizinle aynı zamanlarda yapmıştım sonucum negatifti.şimdi ikinci tedavim bitti 5.gün embriyosu transferimin bugün 6.günü.çok stresli, heyecanlıyım bu sefer de negatif olmasın istiyorum .adet sancıları çekiyorum geçenki gibi .sizler hamilesiniz bana dua edin lütfen.
Hayirli olsun tedavin. Sıkıntı etme insallah vakti saati geldi ise sen sanci da yasasan kendini uzsen de minisin oraya tutunacaktir. Insallah hakkinizda hayirlisi olur

Hayirli olsun canim tedavin. İlk tedavilere gore daha sakin oluyoruz bu sebeple tuttunma daha kolay oluyor. İnsallah senin kuzusun da gelmistir annesi :) regl agrisi cogu kisinin yasadigi bir durum. O yüzden agri olur yada olmaz gibi kesin bir durum soz konusu degil. Kendini rahaf birak eger yatiyorsan artik disari cik kisa yuruyus yap. Tuttunma icin kan dolasimi cok onemli. Allah yardimcin olsun canim

Hayirli olsun canim tedavin. İlk tedavilere gore daha sakin oluyoruz bu sebeple tuttunma daha kolay oluyor. İnsallah senin kuzusun da gelmistir annesi :) regl agrisi cogu kisinin yasadigi bir durum. O yüzden agri olur yada olmaz gibi kesin bir durum soz konusu degil. Kendini rahaf birak eger yatiyorsan artik disari cik kisa yuruyus yap. Tuttunma icin kan dolasimi cok onemli. Allah yardimcin olsun canim
Amin Allah razı olsun çalışmaya başladım dün 6.günümdü.Biz naparsak yapalım Rabbimin istediği olur.O yüzden kendimi sakin tutmaya çalışıyorum.Rabbim bebişlerinizi korusun sağlıcakla kucağunıza alın.

Amin Allah razı olsun çalışmaya başladım dün 6.günümdü.Biz naparsak yapalım Rabbimin istediği olur.O yüzden kendimi sakin tutmaya çalışıyorum.Rabbim bebişlerinizi korusun sağlıcakla kucağunıza alın.

Aynen öyle canim ama bu işte psikoloji çok onemli. Belirtilere falan takilma benim suan bile bulanti kusma disinda belirtim yok. Hafif sisman bi hatun gibi duruyorum. İnşallah zamani gelmiştir ve seninledir. Güzel hbrlerini bekliyorum canim

Back
X